A.C. MILAN – A.S. ROMA

A Serie A 28. fordulóját rendezik meg a hétvégén. A forduló rangadóját a Milan és a Roma együttese játssza Milánóban. A vörös feketék jelenleg a tabella 8. pozícióját foglalják el. Így mindössze 3 pont választja el őket a nemzetközi kupaporodntól. Eddigi teljesítményük 11 győzelem mellett 6 döntetlen és 10 vereség. Formájuk hullámzó 2 győzelem 1 döntetlen 2 vereség. A Roma jelenleg a tabella 5. helyén áll s 6 pont a lemaradása a 4. Bajnokok Ligája indulást jelentő helytől. Eddigi teljesítményük 14 győzelem 6 döntetlen 7 vereség. Formájuk ingadozó 3 győzelem mellett 2 vereség szerepel utóbbi 5 meccsükből. A két együttes jó mérkőzéseket játszik így várható ez a mai összecsapást illetően is. Az esélyes a Roma együttese.


Milan: Donnarumma;Hernandez;Romagnoli;Kjaer;Conti;Kessie;Bennacer;Bonaventura;Calhanoglu;Castillejo;Rebic


Roma: Mirante;Zappacosta;Smalling;Mancini;Spinazzola;Veretout;Cristante;Kluivert;Pellegrini;Mkhitaryan;Dzeko


A mérkőzést a  Milan kezdte. A mérkőzés jó iramban kezdődött ám helyzetek nem alakultak ki. 15.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 20.perc: vendég szöglet melyet követően Dzko fejeltz a kapu mellé. 22.perc: újabb vendég szöglet helyzet nélkül. 23.perc: Pellegrini sárgult be. 27.perc: Bonaventura lövése kerülte el kevéssel a kaput. 32.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 39.perc: Calhanoglu ugratta ki Hernandezt aki azonban a kapu mellé lőtt. 41.perc: Castillejo sárgult be. 46.perc: hazai szöglet helyzet nélkül.


A második félidőt a Roma kezdte. 53.perc: Zappacosta lövését blokkolta a védelem. 54.perc: Castillejo helyére Saelemaekers állt e illetve Bonaventura helyére Paqueta érkezett. 55.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 58.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 59.perc: Kluivert helyére Perez ált be. 61.perc: Pellegrini szögletéből helyzet nem alakult ki. 62.perc: Rebic is besárgult. 65.perc: Calhanoglu próbálkozását Mirante nagy bravúrral hárította, az ezt követő szögletből Paqueta lövését ismét Mirante hárította bravúrral.  68.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 69.perc: Dzeko helyére Kalinic állt be illetve Mkhitaryan helyére Perotti. 76.perc Mirante két alkalommal is földön túli védést mutatott be ám harmadjára Rebic a hálóba lőtt 1:0! 78.perc: Rebic helyére Laeao érkezett, lletve Pellegrini helyére Diawara majd Cristante helyére Fonseca állt be. 83.perc: hazai szöglet melyet követően Smalling szabálytalankodott így hazai büntető következett melyet Calhanoglu lőtt a hálóba. 91.perc: Veretout sárgult be. Ezzel ért véget a mérkőzés.  


Az első játékrészben a vendégek akarata érvényesült inkább. A hazaiak elvétve jutottak el a kapuig. A Roma lényegesen közelebb állt  a vezetés megszerzéséhez. A második félidőben a hazaiak felőrölték a Roma ellenállását s jobb játékuknak köszönhetően helyzeteiket végül gólokra is váltották. A vendégek a második játékrészben teljesen eltűntek, helyzetük is alig akadt. reaális eredmény született.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.