A.C. MILAN – BENFICA

A Nemzetközi Bajnokok Kupája a mai napon újabb összecspásához érkezett ahol két eltérő focikultúra méri össze erejét. portugáliát a Benfica együttese képviseli míg Olaszországot a Milan gárdája. A két együttes közül némi meglepetésre a Benfica mondható az utóbbi évek távlatában sikeresebbnek. A Milan saját bajnokságában isznyatosan szenved, hogy egyáltalán kijusson a nemzetközi hadszintérre ám idén egy büntetésnek köszönhetően ismét „csak” a Serie A illetve a Scudetto marad számukra. A benfica számára a BAjnokok Ligája főtábláról történő esetleges továbbjutás lehet évközi cél a Portugál bajnokság és Kupa megnyerése mellett. Csak úgy mint a többi felkészülési időszakban lévő együttesnél a cél a játék csiszolása illetve az új játékosok taktikához történő csiszolása. Érdekes mérkőzés előtt állunk.


Milan: Donnarumma;Rodriguez;Romagnoli;Musacchio;Calabria;Calhanoglu;Biglia;Borini;Piatek;Castillejo


Benfica: Vlachodimos;Tavares;Dias;Ferro;Grimaldo;Silva;Gabriel;Fejsa;Pizzi;Taarbat;Seferovic


Az első játékrészt a Benfica kezdte. 6.perc: Silva hagyott ki nagy helyzetben. 9.perc: Taarbat szintén ziccrben hibázott. 17.perc: Calhanoglu hagyott ki kisebb helyzetet majd a kipattanót Castillejo lőtte kapura de Valchodimos védett hatalmasat, az ezt követő szögletből helyzte nem alakult ki. 19.perc: 3 egymást követő szögletből sem alakult ki helyzet a Benfica kapuja előtt. 25.perc: Castillejo lövsét a védelem blokkolta. 29.perc: Suso került helyzetbe ám ő is hibázott. Úgy fest a mai mérkőzés a kihagyott ziccerekről fog szólni. 35.perc: Calhanoglu lőtt a kapu mellé fél méterrel. 38.perc: Pizzi és Musacchio sárgult be. 42.perc: Vlachodimos védte Calhanoglu próbálkozását. 44.perc: Piatek lőtt a kapu mellé kevéssel. 49.perc: Silva csapott le egy kallódó labdára majd egy az egyben vezette az Donnarumma kapusra aki menteni tudott bravúrral.


A második játékrészt a Milan kezdte. A félidőben Donnarumma helyére Reina állt be illetve Conti váltotta Calabriát. 48.perc: Benfica szöglet helyzet nélkül. 51.perc: újabb helyzet nélküli Benfica szöglet. 53.perc: CAstillejo helyzetét vlachodimus hárított nagy bravúrral. 54.perc: két Milan szöglet melyekből helyzet nem alakult ki. 64.perc: rodriguez helyére Strinic állt be majd Calhanoglu helyére Krunic állt be végül Musacchit Gabbia váltotta. 65.perc: Fejsa sárgult be. 70.perc: Pizzi hagyott ki nagy helyzetet. 71.perc: Benfica szöglet melyet követően Taarbat lőtt a hálóba megtört a jég 0:1! 72.perc: tömeges cserék: Gabriel helyére Samiras;Silva helyére Caio;pizzi helyére chiquinho;Fejsa helyére Florentino;Grimaldo helyére Tyronne illetve Ferro helyére Jardel állt be. 76.perc: Milan szöglt helyzet nélkül. 84.perc: Biglia hibázott kitűnő szögből. 85.perc: Piatek hagyott ki újabb ziccert. 87.perc: Taarabt helyére Jota érkezett majd Borini helyére Bresciani állt be majd Seferovicot Zivkovic váltotta és végül Piatek helyére Maldini állt be. 90.perc: Benfica szöglet helyzet nélkül. Ezzel véget is ért a találkozó.


Az első félidőben elképesztő mennyiségű elpazarolt helyzetet láthattunk. Az egész féliső alatt érződött, hogy az együttesek a felkészülés elején járnak. Nagyobbnál nagyobb ziccerek maradtak ki melyekből elsősorban a Milan jött ki rosszabbul. A Benfica inkább a féliső elején és végén veszélyzetett míg a félidő dereka egyértelműen a Milané volt. A második félidőben kevés kellett volna,hogy az egy félidőben kihagyott ziccerek világrekordját megdöntsék. Elképesztő mennyiségű helyzetet dolgoztak ki az együttesek s ezeket egy kivételtől eltekintve ki is hagyták. Összességében jó de nem magas színvonalú mérkőzést láthattunk!

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.