A.C. MILAN – INTERNACIONALE F.C.

A Serie A 12. fordulóját rendezik meg a hétévgén. A forduló rangadóját szombaton rendezik ahol két városi rivális a Milan és az Internacionale csap össze. A két klubot mindössze 1 helyezés ám mégis 7 pont választja el. A Milan idén kitűnő formában játszik mindössze 1 döntetlent játszottak 10 győzelem mellett. Az Inter a nyári változásokat követően hullámzóan kezdte a szezont 7 győzelem 3 döntetlen és 1 vereség mellett. Az együttesek formája így egy kitűnő mérkőzést vetít előre.

Milan: Tatarosanu;Toure;Tomori;Kjaer;Calabria;Tonali;Kessie;Leao;Ktunic;Diaz;Ibrahimovic

Inter: Handanovic;Skririnar;Vrij;Bastoni;Perisic;Calhanoglu;Brozovic;Barella;Darmian;Dzeko;Martinez

A mérkőzést a Milan kezdte. 4.perc: hazai szöglet helyzet nélkül.  11.perc: büntető melyet Calhanoglu lőtt a hálóba 0:1! 17.perc: Vrij fejelt saját hálójába 1:1! 25.perc: Toure sárgult be mert szabálytalankodott a 16-oson belül, a megítélt büntetőt Martinez kihagyta. 29.perc: Calhanoglu szögletéből helyzet nem alakult ki. 44.perc: Barella lövését blokkolták. 45.perc: Dzeko került helyzetbe majd lőtt a kapu mellé. 

A második félidőt az Inter kezdte. a félidőben Toure helyére Kalulu állt be. 47.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 52.perc: 3 vendég szöglet helyzet nélkül. 59.perc: Diaz helyére Saelemakers állt be majd Leao helyére Rebic érkezett. 60.perc: három hazai szöglet helyzet nélkül. 68.perc: Barella helyére Bennacer állt be. 73.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 76.perc: Correa helyére Dzeko állt be illetve Darmian helyére Dumfires. 82.perc: Ibrahimovic lövését védte Handanovic. 84.perc: Bakayoko helyére Krunic állt be majd Sanchez helyére Martinez majd Bastoni helyére Dimarco állt be. 86.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 90.perc: Saelemakers lőtt kevéssel a kapu mellé majd Kessie hibázott nagy ziccert. Ezzel ért véget a mérkőzés.

Az első játékrészben Az Inter kezdte aktívabban a játékot és meg is szerezték a vezetést. A hazaiak egy öngól révén azonban gyorsan egyenlítettek. A második játékrész igaz tűzijátékot hozott ahol ugyan egyik együttes sem szerzett találatot ám a kapuk végig veszélyben forogtak. Összességében kitűnő mérkőzést láthattunk ahol igazságos döntetlen született.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.