A.C. MILAN – INTERNACIONALE F.C.

A Bajnokok Ligája másik elődöntőjében a Milan hazai pályán a szintén hazai pályán pályára lépő Internacionalét fogadja. Igazai városi derbi várható ma illetve a visszavágón is. E két klub szurkolói éles ellentétben állnak egymással. A bajnokság tekintetében az Inter áll jobban míg a Milan küzd a top 4 közé kerülésért. A mai mérkőzés esélyese is a vendég gárda ám ezen a rangadón valódi esélyesről beszélni aligha lehet. Kitűnő mérkőzés előtt állunk.

Milan: Maigan;Teo;Tomori;kjaer;Calabria;Tonali;Krunic;Saelemakers;Bennacer;Diaz;Giroud

Internacionale: Onana;Darmian;Acerbi;Bastoni;Dimarco;Barella;Cakhanoglu;Mkhitaryan;Dumfires;Martinez;Dzeko

A mérkőzést az Inter kezdte. 8.perc: vendég szöglet melyet követően Dzeko lőtt a hálóba 0:1! 11.perc: Mkhitaryan lőtt a hálóba 0:2! Villámrajt a vendégek részéről. 14.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 16.perc: Clahanoglu lőtt a kapufára. 17.perc: Mkhitaryan lövését védte Maigan. 18.perc: Bennacer helyére Messias állt be. 30.perc: Calabria hagyott ki helyzetet. 31.perc: Kjaer sárgult be. 34.perc: Martinez lőtt centikkel a kapu mellé. 46.perc: Krunic és Mkhitaryan sárgultak be.

A második félidőt a Milan kezdte. Diaz hagyott ki helyztet. 53.perc: Deko is hibázott. 54.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 60.perc: Kjaer helyére Thiaw állt be majd Saelemakers helyére Origi állt be. 62.perc: Mkhitaryan helyére Brozovic állt be. 63.perc: Tonali hagyott ki helyzetet. 65.perc: Tomori sárgult be. 66.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 70.perc: Dzeko helyére Lukaku állt be majd Dimarco helyére Vrij állt be. 75.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 78.perc: Calhanoglu helyére Gagaliardini állt be és Correa állt be Martinez helyére. 82.perC: Calabria helyére Kalulu állt be majd Diaz helyére Pobega állt be. 92.perc: Pobega lövését Onana védte.

Az első játékrészben a vendégek szinte lerohanták a hazai kaput. Két gólt berámoltak. A hazaiak ezt követően igyekeztek szépíteni ám a nagy helyzetek továbbra is vendégek előtt adódtak. A második játékrészben mindkét együttes igyekezett találatot szerezni ám nem sikerült. A visszavágó előtt még semmi sem dőlt el ám az Inter kitűnő helyzetből várja a találkozót.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.