A.S. MONACO-ARSENAL F.C.

A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőinek visszavágóit rendezik a hét közben csakúgy mint a múlt héten. A ma esti összecsapások igen érdekesnek ígérkeznek ugyanis mind a Monaco Arsenal mind a Bayer Leverkusen Atletico Madrid párosításban az első mérkőzést az esélytelenebb csapat nyerte. A ma este folyamán a Monaco Arsenal meccsre fókuszálunk. Az első mérkőzés szenzációs összecsapást hozott ahol óriási meglepetésre a Monaco az Emirates Stadiumban tudott 3:1-es győzelmet kicsikarni. Az Arsenal-nak elő kell venni legjobb játékát ha komolyan gondolják a továbbjutást. Az első összecsapáson a Monaco kitűnő védekezése és hihetetlen kontrái késztették megállásra az angolokat. A mai estén a vendégek lesznek kénytelen folyamatosan támadásokat erőltetni miközben védekezésüket hiba nélkül összehangolják. A hazaiaknak „csupán” a jól időzített kontrák meghozhatják a továbbjutást amennyiben legalább egy gólt sikerül szerezniük. Rendkívül izgalmas jó mérkőzés előtt állunk.

Monaco: Subasic;Fabinho;Abdennour;Wallace;Kurzawa;Kondogbia;Toulalan;Dirar;Moutinho;Matrial;Berbatov

Arsenal: Ospina;Monreal,Koscielny,Mertesacker;Bellerin;Coquelin;Casorla;Welbeck;Özil;Sanchez;Giroud

A mérkőzést a hazaiak kezdték. A 3.percben Berbatov adta a labdát középre melyet Moutinho a kapu fölé lőtt. A 8.percben hazai szabadrúgás következett Coquelin szabálytalanságát követően. a pontrúgásból helyzet nem alakult ki. A 14.percben egy jobb oldali beadást követően Giroud fejelt kicsivel a kapu mellé. A 20.percben egy bal oldali középre adást követően Casorla lőtt a kapu mellé. A 22.percben egy bal oldali középre adást kellett kifejelnie a hazai védőknek. A 23.percben Koscielny fejelt kapufát a bíró szerint lesről. A 28.percben Sanchez jobb oldali labdáját rúgták ki a védők. A 36.percben egy vendég támadás végén Giroud elé került a játékszer aki először a kapusba lőtte a labdát majd a kipattanót a kapufa segítségével a léc alá helyezte 0:1! A 38.percben Welbeck távoli lövését Abdennour védte lábbal. A szögletből helyzet már nem alakult ki. A 42.percben Sanchez sárgult be színészkedésért. A hosszabbítás 1 perc a félidő végén, a 46.percben Welbeck középre adott labdáját Giroud lőtte Subasic kezébe;ezt követően a vendégek visszaszerezték a labdát s Welbeck lőtt kapura de Subasic ezúttal is védeni tudott. Ezzel véget ért az első játékrész.

A második félidőt a vendég együttes kezdte. A 46.percben Giroud lőtt 17 méterről a kapu mellé. A 49.perben vendég szöglet következett melyből helyzet nem alakult ki. Az 52.percben Kondogbia sárgult be egy szabálytalanság miatt. A szabadrúgást Özil lőtte kapura melyet Subasic védett nagy bravúrral. Az ezt követően sarokrúgásból helyzet nem alakult ki. Az 56.percben egy szabálytalanságot követően Özil végzett el szabadrúgást de helyzet nem alakult ki. Az 59.percben Martial helyére Carrasco érkezett a hazaiaknál. A 61.percben hazai szabadrúgás következett melyből helyzet nem alakult ki. A 62.percben újabb hazai szabadrúgás következett de helyzet ebből sem alakult ki. A 63.percben Couqlein helyére Ramsey érkezett. A 63.percben Özil lőtt a kapu mellé 16 méterről. A 69.percben Bernardo érkezett Berbatov helyére a hazai oldalon. A 72.percben Welbeck helyére Walcott érkezett. A 72.percben Carasco adott a jobb oldalról középre de labdájára nem érkezett senki. A 73.percben egy vendég akció végén Giroud lőtt Subasic kezébe. A 75.percben vendég szabdrúgás következett de helyzet nem alakult ki. A 76.percben vendég szöglet következett melyből helyzet nem alakult ki. A 79.percben egy balról középre adott labdát Walcott a kapufára lőtt majd a kipattanót Ramsey a kapu jobb alsó sarkába lőtte 0:2! A 82.percben vendég szabadrúgás következett melyet Özil ívelt Giroud lábára de Subasic nagy bravúrral védett. Az ezt követő sarokrúgásból helyzet nem alakult ki. A 83.percben Gibbs érkezett Monreal helyére. A 86.percben Dirar helyére Edelson állt be. A hosszabbítás 5 perc. A 92.percben egy jobb oldalról középre adott labdát követően Mertesacker-t tüntették el a 16 oson belül ám nem ítélt büntetőt a bíró. Ezzel véget ért a mérkőzés melynek végeredménye 0:2!

A vártnál kevésbé izgalmas mérkőzést láthattunk ahol még az is belefért a hazaiaknak,hogy otthon két gólos vereséget szenvedjenek. Az első játékrészben a hazaiak jól kezdtek majd a vendégek vették át  a mérkőzés irányítását s meg is szerezték a vezetést. a második játékrészt végig dominálták a vendégek ám nem küzdöttek akkora elánnal mint az várható lett volna. Ramsey góljánál még megcsillant a remény de végül a harmadik és egyben továbbjutást jelentő gólt nem sikerült bepaszíroznia az Arsenalnak. Wengerék az első mérkőzésen elszenvedett két gólos vereségnek köszönhetően estek ki. Összességében egy jó mérkőzést láthattunk ahol a vendégek megérdemelten jutottak tovább.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.