Andy Murray – Roger Federer

Auszrtál Open a legjobb négybe jutásért küzdött a világranglista 4. és 6. helyezettje.

A tippekben már írtam, hogy Andy hátfájásban szenvedett, és ez nagy kihatással lesz a meccsére. Ez így is történt, végig szenvedett. Így  elég egyértelmű volt, hogy a kiváló formában lévő Roger könnyedén hozni fogja a meccset.  A meccs előtt az egyenlő oddsok voltak rájuk.

1. szett: Andy rengeteget hibázik, még nincs meg a régi formája. Itt nyugodt szível meg lehetett tenni Rogert, egyértelmű volt győzelme. 1 breaklabdája volt összesen Rogernek, amit ki is használt, és ezzel eldöntötte a szettet. Első szervája 89 % , ami rendkívül magas, Andynak csupán 67%, és nem volt breaklabdája. 6-3-ra Federer nyer.

2.szett: Roger továbbra is jól játszik, ismét 1 breaklabdája volt, amit megint kihasznált. Kétszer annyi nyerőt ütött, mint Murray. Klasszis különbség volt közöttük. Andy még breaklabdáig se jutott. 6-4 re könnyedén nyer Federer.

3.szett:  Andy most már kockáztathat, vesztenivalója nincs. Ez be is jön neki, láthatunk tőle pár csodás ütést, de alapjában véve ebben a szettben is gyengébb volt mint Federer. Mindketten breakelnek egyet, így TB-breakkel döntötték el a szettet, amit végül Andy nyert 8-6-ra. Rogernek 5 breaklabdája volt, amiből csupán egyet tudott kihasználni. Andy 2/1 arányban hozta.

4.szett: Roger ismét sokkal jobban játszik 10 breaklabdája volt, de csak egyet tudott kihasználni. Ez nála mindig is nagy hiba volt, a nehéz helyzetekben nem nagyon képes koncentrálni, és ő az a játékos a mezőnyben, aki a legtöbb breaklabdát kihagyja. Murray-nek most se sikerült breaklabdáig jutnia, szinte esélytelen volt ebben a szettben, sokszor kapott a hátához, így nem is tudott már koncentrálni. Fejben nem adta fel a meccset, de a teljesítménye most nagyon kevés volt a győzelemhez. Végül Roger 6-4 re nyeri szettet.

Tehát: Könnyed mérkőzésen Roger 3-1 re nyer. Így a torna második legesélyesebbé vált Nadal után.

A legjobb négybe: Roger Federer, Rafael Nadal, Stanislas Wawrinka, és Thomas Berdych van.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.