ANGLIA – WALES

Folytatódik az EB. A mai napon a B jelű négyes fejezi be a 2. csoportkört valamint a C jelű négyes két mérkőzését követhetjük végig. Anglia és Wales egy nagyon érdekes és izgalmas összecsapás előtt áll. Az angol válogatott kisebb meglepetésre az orosz válogatottal döntetlent játszott, egy utolsó pillanatban született fejes góllal. Így Rooney-ék a második helyen várhatták ezen fordulót méghozzá éppen mai ellenfelük Wales ellen akik megnyerték Szlovákia elleni mérkőzésüket. A Bale vezette Wales jó játékkal aratott sikert s úgy tűnik minden egyes ellenfelüket kemény kihívás elé fogják állítani. Jó mérkőzés előtt állunk.

Anglia: Hart;Rose;Smalling;Cahill;Walker;Alli;Dier;Rooney;Sterling;Kane;Lallana

Wales: Hennessey;Gunter;Chester;Williams;Davies;Taylor;Allen;Ledley;Ramsey;Robson-Kanu;Bale

A mérkőzést Wales kezdte. A 4.percben hazai szöglet következett melyből helyzet nem alakult ki. A Ramsey szabadrúgását az angol védelem blokkolta. A 7.percben Lallana passzolt sterling elé aki azonban lövése a keresztléc fölött hagyta el a játékteret. A 10.percben Bale lövését blokkolták, az ezt követő szögletből nem alakult ki gólveszély. A 11.percben Ramsey szögletet nem okozott gondot a hazai védőknek. a 13.percben Rooney lőtt gyengén kapura. A 18.percben sterling labdáját blokkolták a védők így szöglet következett melyből helyzet ezúttal sem alakult ki. A 22.percben Kane szabadrúgása a kapu fölött húzott el. A 26.percben Cahill fejesét Hennessey védte bravúrral. A 28.percben hazai szöglet következett melyet követően a vendégek hozhatták el a labdát. A 32.percben Kane fejesét vágták ki a védők. A 35.percben hazai szöglet következett melyet követően Smalling fejelt a kapu fölé. A 42.percben Bale távoli szabadrúgása vágódott a kapu jobb oldalába 0:1!A hosszabbítás 1 perc melyben helyzet már nem alakult ki.

A második félidőt az angol válogatott kezdte. A félidőben Sturridge állt be Sterling helyére valamint Kane helyét Vardy vette át. A 49.percben hazai szöglet következett melyet követően helyzet nem alakult ki. Az 50.percben Smalling fejelt kicsivel a kapu mellé. Az 54.percben Dier lőtt a kapu mellé. Az 55.percben előbb Ramsey lövését védte Hart majd az ellentámadás végén Rooney lőtt szépen kapura de Hennessey bravúrral hárított. Az 56.percben hazai szöglet következett melyet követően Vardy csapott le egy lecsorgó labdára s lőtte a kapuba 1:1! Megérdemelt volt az angol egyenlítés. A 60.percben hazai szöglet következett melyet követően helyzet nem alakult ki. A 61.percben Davies sárgult be. A 62.percben Dier próbálkozását blokkolták. A 64.percben vendég szöglet következett melyből helyzet nem alakult ki. A 66.percben újabb vendég szöglet következett hasonló eredménnyel mint a korábbi. A 7.percben Ledley helyére Edwards állt be. A 72.percben Robson-Kanu helyére Williams érkezett a vendégeknél,illetve Lallana helyére Rasford állt be a hazaiaknál. A 78.percben Rooney lövését blokkolták. A 80.percben Williams lőtt a kapu fölé. A 83.percben hazai szöglet következett melyből helyzet nem alakult ki. A 89.percben Walker lőtt kapura de lövését blokkolták, az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. A hosszabbítás 3 perc, a 92.percben Sturridge lőtt a bal alsó sarokba 2:1! A 93.percben Bale fejelt egy kitűnő beadást követően a kapu mellé. Ezzel ért véget az összecsapás.

Az első játékrészben mindkét együttesnek akadt helyzete ám az angol válogatott dolgozott ki többet. Csakúgy mint az oroszok elleni találkozón az ellenfelük a kevés helyzetéből mégis csak gólra tudott váltani egyet. A második félidőben az angol válogatott alakított ki sok helyzetet csakúgy mint az első játékrészben, ám ezúttal Vardy révén sikerült kiegyenlíteniük. Sőt a mérkőzés végén a győzelmet is sikerült behúzniuk. Wales-nek is akadt több kisebb helyzete ám nem sikerült nekik gólra váltani egyet sem. Összességében Anglia megérdemelten nyert.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.