ANGLIA – MÁLTA

Az Európai selejtezők a mai napon is folytatódnak. Csakúgy mint a B csoportban az F csoportban is a 2. forduló mérkőzéseit rendezik meg a mai napon. Ezúttal az Anglia Málta összecsapást vesszük górcső alá. Anglia válogatottja egy meglehetősen balul elsült EB-t követően szövetségi kapitányt váltott s Sam Allerdyce vezetésével meg is nyerte első selejtezős mérkőzését Szlovákia ellen idegenben, ám egy rejtett kamerás felvétel következtében le kellett mondjon, így helyettese Gareth Southgate vezeti ma este ideiglenes jelleggel a három oroszlánosokat. A vendég máltai együttes már a sorsoláskor sejtette, hogy e csoportban sem terem számukra sok babér, ezt alátámasztván Skócia mért rájuk ugyanis 5:1-re verte Máltát idegenben. A csoportban szerepel még Litvánia és Szlovénia. Az esti mérkőzés talán a legjobbkor jön az angol foci de legfőképp az FA számra. Természetesen a meccs esélyese az angol válogatott a kérdés talán csak a különbség mértéke.

Anglia: Hart;Bertrand;Stones;Cahill;Walker;Henderson;Alli;Rooney;Walcott;Sturridge;Lingard

Málta: Hogg;Muscat;Camileri;Agius;Muscat;Borg,Kristensen;Sciberras;Fenech;Effong;Schembri

A mérkőzést Anglia kezdte. 7.perc: hazai szabadrúgás melyet Rooney lőtt a sorfalba. 8.perc: Rooney lövését Hogg védte szép mozdulattal. 11.perc. Hogg húzta le Alli beadását. 12.perc: Lingard lőtt csúnyán a kapu mellé 17 méterről egy kipattanót követően. 16.perc: Sturridge lőtt Hogg ölébe. 18.perc: Bertrand helyére Rose állt be, a csere oka sérülés. 20.perc: Lingard hagyott ki egy helyzetet. 22.perc: egy Rooney átadást követően Hogg védte Alli fejesét majd a kipattanót Sturridge lőtte a lelátóra. 29.perc: Henderson beadását Sturridge fejelte higgadtan a kapuba 1:0! 32.perc: hazai szabadrúgás melyet Rooney lőtt a kapu elé de Hogg biztosan fogta a labdát. 33.perc. Lingard ismét nagy helyzetet fejelt Hogg kezébe az ezt követő szögletből Cahill lőtt a kapu mellé. 38.perc: Henderson tört be a 16-oson belülre majd lőtt kapura de Hogg ezt még védte ám az ismétlést Alli löbbölte a kapuba 2:0! 42.perc: Sturridge lőtt közelről Hogg kapusba. 43.perc: Lingard beadását Sturridge fejelte Hogg kezébe. 44.perc: hazai szöglet következett melyet követően helyzet nem alakult ki. 45.perc. újabb hazai szögélet melyet követően a vendégek hozhatták a labdát. A hosszabbítás 2 perc, melyben helyzet már nem alakult ki.

A második félidőt Málta kezdte. 50.perc: hazai szabadrúgás melyet követően hazai szöglet következett de helyzet ebből sem alakult ki. 52.perc: újabb hazai szabadrúgás következett egy kezezést követően melyet Rooney lőtt kapura de Hogg védeni tudta, asz ezt követő szögletből helyzet ezúttal sem alakult ki. 56.perc: hazai szabadrúgás melyet a vendég védők fejeltek ki.64.perc: Walcott lövését Hogg védte bravúrral, az ezt követő szögletből a vendégek hozhatták a labdát. 68.perc: Walcott helyére Rashford állt be a hazaiaknál. 69.perc: Lingard távoli bombája ment a kapu mellé. 73.perc. Vardy érkezett Sturridge helyére. 75.perc: Rooney lövését blokkolta a vendég védelem. 76.perc: Effiong helyére Mifsud állt be a vendégekhez. 81.perc: vendég szabadrúgás melyet követően vendég szöglet következett Hart védését köveetően, a sarokrúgásból helyzet nem alakult ki. 85.perc: Rashford passzát Alli lőtte közelről a kapu fölé nagy helyzet maradt ki. A hosszabbítás 2 perc, melyben helyzet már nem alakult ki.

Az első játékrészben nehezen indultak be a hazaiak előbb több helyzetet hagytak ki ám az első fél óra végén Sturridge révén megtört a hazai gólcsend s erre jött még Alli találata. A mérkőzés egyhangúságának a vendégek eleddig nem tudtak véget vetni még percekre sem. A hazaiak jobban játszanak s megérdemelten vezetnek. A második játékrészben a hazaiak helyzeteket alakítottak ki de újabb találatig már nem jutottak. Málta helyzetet nem tudott kialakítani így a hazaiak megérdemelten nyertek.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.