ARGENTÍNA – HORVÁTORSZÁG

Mondhatni papírforma találkozó várható a VB első találkozóján hiszen Argentína még sosem veszített elődöntőt a VB-k történetében persze amikor odáig eljutott. Horvátország 4 évet követően ismét elődöntőben találja magát igaz csakúgy mint 4 éve most sem számít sem a mérkőzés sem a VB esélyesének. A két együttes rögös úton jutott el idáig. Az Argentínok teljesítménye ugyanakkor meggyőzőbb volt. Érdekes összecsapás előtt állunk.

Argentína: Martinrez,Tagliafico,Otamendi;Romero;Molina;Paul;Paredes;Fernandez;Allister;Alvarez;Messi

Horvátország: Livakovic;Juranovic;Lovren;Gvardiol;Sosa;Brozovic;Modric;Kovacic;Perisic;Kramaric;Pasalic

Az első félidőt Horvátország kezdte. 16.perc: horvát szöglet következett helyzet nélkül. 32.perc: elaludt a horvát védelem melynek következménye, hogy Argentín büntető következett és Livakovic valamint Kovacic is besárgultak. A büntetőt Messi lőtte a kapuba. 38.perc: horvát szöglet következett melynek végén Argentín kontra indult és Alvarez és a szerencse révén megszerezte Argentína a 2. gólt 2:0! 42.perc: két Argentín szöglet helyzet nélkül. 

A második félidőt Argentína kezdte. A félidőben Pasalic helyére Vlasic érkezett illetve Sosa helyére Orsic. 50.perc: Brozovic helyére Petkovic állt be. 58.perc: Messi hagyott ki helyzetet. 62.perc. Lovren szabadrúgását a védelem fejelte ki. 68.perc: Romero sárgult be. 69.perc: Messi passzát Alvarez lőtte a hálóba 3:0!  a mérkőzés eldőlt. 71.perc: Otamendi sárgult be. 72.perc: Kramaric helyére Livaja állt be. 74.perc: Paul helyére Palacios érkezett illetve Alvarez helyére Dybala. 81.perc: Modric helyére Majer állt be. 83.perc: Allister hagyott ki helyzetet. 85.perc: horvát szöglet helyzet nélkül. 86.perc: Allister helyére Correa állt be illetve Molina helyére Foyth. 93.perc. horvát szöglet helyzet nélkül. Ezzel ért véget az összecsapás.

Az első játékrészben Argentína jól kezdett. A horvát védelem két kapitális hibáját kihasználva 2:0 volt az Argentínok javára mérkőzés. A második játékrészben Argentína annyi gólt lőhetett volna amennyit akar. Horvátország szétesett igaz egy egy helyzetet így is kim tudtak dolgozni. A jobb együttes jutott a VB döntőbe.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.