ARGENTÍNA – PARAGUAY

Az első fordulót követően nagy meglepetásre Argentína a csoport utolsó helyére került hiszen Kolumbia több góllal is megverte Messiéket. Paraguay is némi meglepetésre csk döntetlent tudott játszani Katar együttesével. Így a mai mérkőzés gyakorlatilag eldöntheti a csoport továbbjutóinak kilétét. Paraguay nem képvisel nemzetközi szinten nagy erőt ám Dél-Amerikai válogatott révén meglehetősen kiszámíthatalan. Argentína pedig hiába az egyik hanem a legerősebb nevű válogatott ezen a a Copa Americán az eddigiek alapján nem stimmel minden a csapat játékát tekintve. A mai mérkőzés esélyese papiron az argentin válogatott ám egy esetleges döntetlen is a levegőben lóg.


Argentína: Armani;Tagliafico;Otamendi;Pezzella;Casco;Pereyra;Lo Celso;Paredes;Paul;Martinez;Messi

Paraguay: Fernandez;Piris;Gomez;Alonos;Arzamendia;Rojas;Sanchez;Gonzalez;Rojas;Almiron;Santander


A mérkőzést Paraguay kezdte. Az első 25 percben nagy mezőnymunka folyt a pályán. A felek azonban a helyzetek helyett a szabálytalanságokban alkottak maradandót. Az első helyzetre egészen a 28.percig kellett várni amikor is Gonzalez kapott jó labdát majd tört a 16-oson belülre s lőtt kapura ám a védők blokkolnimtudtak, azt ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. 37.perc. Almiron passzolt Sanchez elé aki a jobb alsó sarkot lőtte ki 0:1! 43.perc: Rojas sárgult be majd egy perccel később Armani kapus is. Ezzel ért véget az első játékrész.

A második játékrészt Argentína kezdte. A félidőben Pereyra helyére Aguero érkezett. 47.perc: Paraguayi szöglet melyből helyzet nem alakult ki. 52.perc: Martinez lőtt kapura ám a kapus a felső lécre tolta a labdát. 55.perc: videóírót követően Argentína jutott 11-eshez illetve Piris egy sárga laphoz kezezés miatt. A büntetőt Messi értékesítette 1:1! 62.perc: Otamendi hozott össze egy büntetőt ,melyet Gonzales Armani kapusba lőtt maradt az 1:1!Az első félidőben egyik együttes sem mutatott szárnyaló játékot mely inkább Paraguay játékának kedvezett. Sőt Paraguay egy szép akciót követően meg is tudta szerezni a veztést. 63.perc: vendég szöglet melyből helyzet nem alakult ki. 65.perc: Argentín szöglet meyet követően Martinez fejelt kevéssel a léc fölé mellé. 67.perc: Martinez helyére Di Maria állt be. 72.perc:  Santander helyére Romero érkezett. 80.perc: előbb Tagliafico majd Otamendi sárgult be. 87.perc: Almiron helyére Ortiz állt be illetve Paul helyére Suarez. 88.perc: argentín szöglet következett helyzet nélkül. 90.perc: Gonzales helyére Escobar állt be. A hosszabbítás 8 perc melyben nagy helyzet már nem alakult ki.

 Argentína gyakorlatilag semmit nem mutatott erejéből az első félidőben. A második játékrészben mindkét együttes megtett mindent a gyzelemért s emiatt izgalmakban nem volt hiány. Több videóbírós esetet is lathattunk melyekből Argentína jött ki jobban. Összességében a döntetlen igazságosnak tűnik a játék képe alapján mindkét fél számára.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.