ARSENAL F.C. – LEICESTER CITY

A Premier League 33. fordulóját rendezik meg hét közben. A tabella középső részén található némi meglepetésre az Arsenal. A londoni klub ugyan invesztált az igazolásokba ám úgy tűnik befektetett tőkéjük idén legalábbis nem fog megtérülni. Jelenleg nem valószínű, hogy nemzetközi kupaporondot érő helyezésük lehet. Igaz épp a mai mérkőzés az amely ehhez közelebb repíthati az ágyúsokat.  A Leicester City a tavasz folyamán már nem teljesít olyan kitűnően mnt az ősszel, amikor is a Manchester City együttesét is maga mögött tudta. A szezon újraindítása óta sok pontot hagytak veszendőbe melyet a Chelsea e fordulóban egy esetleges pontvesztéssel ki is tud használni és fellép a dobogóra, sőt a Leicester szempontjából a Manchester United is problémát jelenthet hiszen lőtávolba értek a vörös ördögök. Érdekes mérkőzés előtt állunk ahol talán a döntetlenre van a legnagyobb esély.


Arsenal: Martinez;Kolasinac;Luiz;Mustafi;Bellerin;Ceballos;Xhaka;Tierney;Aubameyang;Lacazetta;Saka


Leicester City: Schmeichel;Benett;Evans;Soyuncu;Albrighton;Tielemans;Ndidi;Justin;Iheanacho;Vardy;Perez


A mérkőzést az Arsenal kezdte. 6.perc: Tierney lőtt kapura de Schmeichel hártani tudott. 9.perc: Vary labdáját Martinez fogta magabiztosan. 12.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 13.perc: Iheanacho lövését Martinez védte bravúrral. 17.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 20.perc: ismét hazai szöglet helyzet nélkül. 21.perc: a ahazai fölény góllá rett Saka labdáját Aubameyang lőtte a hálóba 1:0! 26.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 30.perc: két hazai szöglet helyzet nélkül. 32.perc: előbb Lacazette próbált gólt szerezni majd Bellerin ám Schmeichel mindkét esetben védei tudott. 33.perc: két hazai szöglet helyzet nélkül. 36.perc: Iheanacho lőtt szabálytalan találatot. 39.perc: Lacazette talált a kapuba majdnem. Ezzel ért véget az első félidő.


A második félidőt a Leicester City kezdte. 52.perc: Luiz szép lövését Schmeichel szögletre mentette a sarok rugásból helyzet nem alakult ki. 56.perc: Iheanacho hagyott ki helyzetet. 59.perc: Iheancho helyére Barnes érkezett illetve Albrighton helyére Fusch. 68.perc: hazai szöglet melyet követően Lacazette lesről fejelt a kapuba. 71.perc: Lacazette helyére Nkeitah állt be illetve Saka helyére Willock. 73.perc: előbb Nkeitah sárgult ám a videózást követően piros lapra módosult büntetése. 76.perc: Gray érkezett Bennett helyére. 80.perc: Ndidi helyére Praet érkezett.84.perc: Vardy lőtt közelről a hálóba 1:1!  88.perc: Mustafi sárgult be. 90.perc: Aubameyang helyére Niles állt be.

Több jelentős esemény nem történt.
Az első játékrészben a vendégek mutatták magukat, majd jött a hazaia henger. Az ágyúsok fénykorukat idézően jól és szépen játszottak igaz csupán egy találatig jutottak. A második félidőben mindkét együttes igyekezett támadó focit produkálni.A hazaiak egy sajnálatos kiállítás miatt kénytelenek voltak emberhátrányban őrizni előnyüket ám ezt nem tudták  a meccs végéig megtartani. Vardy jól használta ki helyzetét. Összességében egyik együttes sem lehet elégedett.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.