ARSENAL F.C. – LIVERPOOL F.C.

A Premier League 11.fordulóját rendezik meg a hétvégén. A forduló s egyben a hétvége legnagyobb rangadóját az Emirates Stadionban rendezik ahol az Arsenal fogadja a Liverpool együttesét. A hazaiak jelenleg a 4. helyen állnak, 10 meccsből 7-et nyertek meg 1 döntetlen mellett. A szezon nehezen kezdődött Emery együttesének igaz két rangadót vesztettek el. Ezt követően az ezt megelőző fordulóig pontot sem veszítettek. A vendégek jelenleg a Manchester City-vel holtversenyben vezetik a tabellát, 10 meccsből 8-at nyertek meg 2 döntetlen mellett. Mindössze 2 rangadón vesztettek pontot ami meglehetősen jó teljesítménynek számít. A közelmúlt mérkőzéseiből a vörösök kerültek ki jobban. A mai mérkőzés esélyese inkább a vendég gárda ám a hazaiak eddigi teljesítménye miatt nem jelenthető ki  egyértelműen hogy a mérkőzést a Pool fogja nyerni.

Arsenal: Leno;Kolasinac;Holding;mustafi;Bellerin;Torreira;Xhaka;Aubameyang;Özil;Mkhitaryan;Lacazette

Liverpool: Alisson;Arnold;Gomez;Van Dijk;Robertosn;Milner;Fabinho;Wijnaldum;Salah;Firmino;Mane

A mérkőzést a Liverpool kezdte. 4.perc: Lacazette kitűnő lövését Alisson védte bravúrral. 5.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 9.perc: Aubameyang lőtt kevéssel a kapu fölé. 14.perc: hazai szöglet melyet követően Alisson védett ismét hatalmasat Xhaka lövését követően. 17.perc: Mkhitaryan fejelt centikkel a kapu mellé. 19.perc: Mane lőtt találatot lesről, így marad a 0:0! 22.perc: vendég szöglet melyet követően Van Dijk lövését Leno fogta magabiztosan. 25.perc: Bellerin lőtt kevéssel a kapu mellé. 32.perc: Aubameyang lőtt erősen a kapu mellé centikkel. 32.perc: hazai szöglet melyet követően helyzet nem alakult ki. 39.perc: LAcazette lőtt kevéssel a kapu mellé. 45.perc: Van Dijk fejelt a bal kapufára. 46.perc: vendég szöglet helyzet nélkül.

A második játékrészt az Arsenal kezdte.52-perc: Fabinho sárgult be. 56.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 59.perc: újabb hazai szöglet ám veszély ebből sem alakult ki. 61.perc: Milner érkezett jól egy kipattanóra s lőtt a hálóba 0:1! 63.perc: Torreira fejelt kapura s Alisson bravúrjára is szükség volt,hogy ne változzon ismét az eredmény. 64.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 68.perc: Mkhitaryan helyére Iwobi érkezett. 70.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 73.perc: Aubameyang helyére Ramsey érkezett. 74.perc: 3 vendég szöglet helyzet nélkül. 75.perc: Van dijk lövését védte Leno bravúrral. 81.perc: Firmino helyére Shaquiri állt be illetve Kolasinac helyére Welbeck. 82.perc: Lacazette lőtt a kapuba 1:1! Szép és megérdemelt találat volt. 83.perc: Lacazette sárgult be. 84.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. A hosszabbítás 6 perc, 94.perc: Salah helyére Matip állt be.

Az első játékrészben a szezon eddigi legszórakoztatóbb játékát láthattuk mindkét fél részéről. Találat ugyan nem született ám ebben a két kapusnak is hatalmas szerepe volt. Kitűnő volt az iram s mindkét együttes sorra dolgozta ki helyzeteit. A második félidőben a hazaiak kezdte erősen majd a vendégek szinte a semmiből szerezték meg a vezetést. ezt követően a hazaiak rengeteg helyzetet dolgoztak ki melyek közül az egyiket a mérkőzés végén ki is használtak. A szezon eddigi legjobb mérkőzését hozta a mai összecsapás, ahol igazságos eredmény született.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.