ARSENAL F.C. – LIVERPOOL F.C.

A Premier League 36. fordulóját rendezik meg a hét közben. A már bajnok Liverpool-ra ezúttal újabb rangadó vár mégpedig az Arsenal otthonában. Az őszi összecsapást a Liverpool magabiztosan nyerte meg. Jelenleg is a vörösök vannak jobb formában igaz az újra indulás óta több pontot hullajtottak el mint az egész addigi szezonban. Az Arsenal amennyiben hisz még az Európa Liga indulásban  úgy a mai meccset meg kellene nyernie. A Tottenham elleni vereség lehetetlennek tűnő helyzetbe hozta az ágyúsokat. A Liverpool számára gyakorlatilag véget ért az idény ennek is betudható a meglepő pontvesztések sora. Érdekes mérkőzés lesz ahol inkább az Arsenal nevezhető esélyesnek.


Arsenal: Martinez;Tireney;Luiz;Holding;Saka;Xhaka;Torreira;Soares;Nelson;Lacazette;Pepe


Liverpool: Alisson;Arnold;Gomez;Van Dijk;Robertson;Wijnaldum;Fabinho;Chamberlain;Salah;Firmino;Mane 


A mérkőzést a Liverpool kezdte. 6.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 10.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 13.perc: Firmino lőtt ziccerből a kapufára. 20.perc: Robertson ladáját Mane lőtte a hálóba 0:1!  22.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 24.perc: ismét vendég szöglet melyből helyzet nem alakult ki. 32.perc: Lacazette használta ki a vendég védelem hibáját 1:1! 39.perc: vendég szöglet melyből találat nem született. 42.perc: Salah övését blokkolta a hazai védelem. 44.perc: Lacazette labdáját Nelson vette át majd lőtt a hálóba 2:1!


A második félidőt az Arsenal Kezdte. 46.perc: Torreira illetve Arnold is besárgultak. 50.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 52.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 54.perc: Salah helyzetét Martinez védte nagy bravúrral. 55.perc: újabb vendég szöglet helyzet nélkül. 57.perc: Torreira helyére Ceballos érkezett illetve Aubameyang állt be Nelson helyére majd Willock váltotta Lacazettet. 61.perc: Firmono helyére Minamino állt be illetve Keita váltotta Chemberlaint. 64.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 67.perc: újabb vendég szöglet melyet követően Salah lőtt Martinez kezébe közelről. 75.perc: ismét vendég szöglet helyzet nélkül. 76.perc: Soares helyére Niles állt be. 81.perc: Xhaka sárgult be. 83.perc: Salah helyére Origi állt be illetve Wijnaldum helyére Shaquiri majd Saka helyére Kolasinac. 86.perc: Mane hibázott ziccerben. 87.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 90.perc: Willock lőtt kevéssel a kapu mellé. A hosszabbítás 6 perc, 91.perc: Ceballos sárgult be. 95.perc: két vendég szöglet melyeket követően Arnold lövését Martinez hárította nagy bravúrral.96.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. Ezzel ért véget az összecsapás.

Az első játékrészben a vendégek erősen kezdtek s a 20. percre már meg is szerezték a vezetést. Ami ezt követően a vendég védelemmel történt olyat idén még nem láthattunk. Két esetben is csődöt mondtak ártatlan szituációban. A második játékrészben a vendégek mindent elkövettek az egyenlítésért, ám nem jött a gól. Szögletek tömkelegét rúgták ám ziccereken kívül nem tudtak elérni egyebet. A végeredmény nem a realitást mutatja ám ilyen a foci. Kitűnő összecsapást láthattunk.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.