ARSENAL F.C. – LIVERPOOL F.C.

A Premier League 29. fordulójának elmaradt mérkőzését rendezik meg az Emirates Stadionban ahol az Arsenal az egyik legnagyobb bajnokesélyest a Liverpoolt fogadja. A hazaiak kitűnő formában játszanak jelenleg a tabella 4 helyén állnak úgy hogy 3 mérkőzéssel játszottak kevesebbet mint legközelebbi vetélytársuk a Manchester United. A Liverpool szintén kitűnő formának övrend elmúlt 5 mérkőzésüket megnyerték és egy esetleges mai győzelemmel közel kerülnének 1 pontra a Manchester City együtteséhez. A mai mérkőzés esélyese a vendég alakulat. Kitűnő összecsapás előtt állunk.

Arsenal : Ramsdale;Tierney;Gabriel;White;Soares;Partey;Xhaka;Martinelli;Odegaard;Saka;Lacazette

Liverpool : Alisson;Alexander-Arnold;Matip;Van Dijk;Robertson;Thiago;Fabinho;Henderson;Diaz;Jota;Mane

A mérkőzést a Liverpool kezdte. 2.perc: vendég szöglet melyet követően Van Dijk szerzett majdnem gólt. 3.perc: újabb vendég sarokrúgás ám ezúttal helyzet nem alakult ki. A játékrész hátralevő részében a mezőnyben zajló csata a helyzetek kialakítását ellehetetlenítette. 42.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 

A második játékrészt az Asenal kezdte. 47.perc: Mane hagyott ki helyzetet. 51.perc: Odegaard lőtt kapura ám Alisson bravúrral tudott hárítani. 52.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 54.perc: Jota lőtt szép mozdulattal a bal sarokba 0:1! 56.perc: Diaz helyére Salah állt be majd Jota helyére Firmino. 62.perc: Robertson labdáját Firmino lőtte a hálóba 0:2! 63.perc: Firmino sárgult be. 67.perc: Odegaard helyére Rowe állt be. 74.perc: Saka helyére Pepe állt be. 78.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 80.perc: Lacazette helyére Nkeitah érkezett. 88.perc: Martinelli hagyott ki helyzetet. 90.perc: Thiago helyére Jones állt be. 

Az első félidőben a Liverpool irányított ám találatig nem jutottak. Az Arsenal helyzetig sem jutott. A második félidőben a vendégek villámgyOrsan berámoltak 2 gólt.  A hazai helyzetek sem maradtak el igaz az Arsenal találatig végül nem jutott. Összességében a Liverpool megérdemelten nyert. 

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.