ATALANTA – NAPOLI

A Serie A 30. fordulójának rangadóját Atalantában rendezik A hazaiak a Napoli együttesét fogadják. Az Atalanta a 4. helyen áll mely Bajnokok ligáját ér míg a Napoli a 6. helyen szerénykedik Európa Liga selejtezős helyen. Az idei év részben az Atalanta támadó focijáról szól. Szinte hihetetlen mennyire eredményes focit tudnak játszani Serie A-hoz képest. 28 meccsükből 17-et nyertek meg 6 döntetlen és 5 vereség mellett. A Napoli 28 meccsből 13-at nyert meg 6 döntetlen és 9 vereség mellett. A mai meccs esélyesei is ők. A Napoli idén szenved kérdés ma mit tudnak elérni idegenben.


Atalanta: Gollini;Djimsiti;Caladra;Toloi;Castagne;Roon;Freuler;Gosens;Pasalic;Gomaez;Zapata


Napoli: Ospina;Lorenzo;Maksimovic;Koulibaly;Rui;Zielinski;Demme;Ruiz;Politano;Mertens;Insigne


Az első félidőt a Napoli kezdte.2. perc: Insigne lövését Gollini védte könnyedén. 8.perc: Ruiz gólja érvénytelen les miatt. 12.perc: hazai szöglet mely Ospina kezében halt el. Gomez lövése okozott némi zavart, hazai szöglet követezett helyzet nélkül. 25.perc: ismét Gomez zavart egy lövéssel de gondot végül nem okozott. 30.perc: Ospina helyére sérülés miatt Meret állt be. 33.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 35.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 44.perc: Insigne lőtt kevéssel a kapu mellé.


A második félidőt az Atalanta kezdte. 47.perc: hazai szöglet melyet követően Pasalic lőtt a hálóba 1:0! 51.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 53.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 55.perc: Gosens lőtt a hálóba 2:0! 57.perc: Mertens helyére Milik állt be illetve Insigne helyére Lozano állt be. 60.perc: Lozano hagyott ki nagy helyzetet. 67.perc: Rui sárgult be. 69.perc: Ruiz lőtt kevéssel a kapu mellé. 72.perc: Caldara helyén Palonimo folytatja illetve Callejon helyére Politano állt be majd Demme helyére Lobotka állt be. 76.perc: vendég szöglet melyet követően Koulibaly fejelt közelről a kapu mellé. 80.perc: két vendég szöglet helyzet nélkül. 81.perc: les címén egy vendég gólt érvénytelenítettek. 82.perc: Djimsiti helyére Hateboer állt be. 88.perc: Toloi sárgult be. 89.perc: Gomez helyére Muriel állt be illetve Pasalic helyére Tameze illetve Tolio helyére Sutalo állt be. Több érdemleges esemény nem történt a mérkőzésen. 


Az első játékrészben meglepetésre inkább a Napoli volt veszélyes. A hazaiaknak csupán egy egy helyzete akadt. A második félidőben a hazaiak jól kezdte. Előnyüket megszerezvén kis idő múlva ismét betaláltak mely kissé megtörte a vendégeket. A cserék ellenére sem tudott a Napoli szabályos gólt szerezni, így maradt a 2:0! Az Atalanta összességében megérdemelten nyert.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.