ATHLETIC BILBAO F.C. – ATLETICO MADRID F.C.

A Spanyol Bajnokság 19. fordulóját rendezik meg a hét végén. A vasárnapi napon rendezik meg a hétvége csúcsmeccsét ahol a tabella 7. helyezettje fogadja a tabella 4. helyezettjét. Az Athletic Bilbao az elvárásoknak megfelelően szerepel, eddigi 18 mérkőzéséből 8-at nyert meg 5 döntetlen és 6 vereség mellett. Legutóbbi 5 mérkőzésükön 3 döntetlen mellett 1 győzelmet arattak és 1 alkalommal kaptak ki. Hazai környezetben eddig 10 mérkőzést játszottak melyekből 6-ot győzelemmel zártak, 3 döntetlen és 1 vereség mellett. Legutóbbi 5 hazai bajnokijukon 3 győzelmet arattak zsinórban 2 döntetlen mellett. Az Atletico Madrid már kevésbé sem zárt az elvárásokhoz mérten az őszi tabellán. A Sevilla több fordulóval ezelőtt megelőzte Simeone együttesét. Az Atletico eddigi 18 mérkőzéséből 10-et nyert meg 5 döntetlen és 4 vereség mellett. Legutóbbi 5 mérkőzésükön 3 győzelem mellett 1 döntetlent és 1 vereséget értek el. Idegenben a matracosok 10 mérkőzésből 4-et nyertek meg 3 döntetlen és 3 vereség mellett, legutóbbi 5 idegenbeli bajnokijukon 2 gőzelem mellett 1 döntetlen és 2 vereség szerepel. A mai mérkőzésnek nincs egyértelmű esélyese sőt a döntetlen a legvalószínűbb eredmény.

Athletic Bilbao: Iraizoz;Balenziaga;Laporte;Boveda;Marcos;San Jose;Iturraspe;Muniain;Garcia;Lekue;Williams

Atletico Madrid: Moya;Vrsaljko;Godin;Gimenez;Luis;Carrasco;Niguez;Koke;Gabi;Gameiro;Griezmann

A mérkőzést az Athletic bilbao kezdte. 3.perc: Luis Koke elé passzolt aki távolról lőtt a kapuba 0:1! 13.perc. hazai szabadrúgás egy kezezést követően melyből csak centiken múlt,hogy nem lett gól. 18.perc: Garcia kapott tökéletes labdát s lőtt is kapura ám a helyzet kimaradt, az ezt követő szögletből pedig helyzet már nem alakult ki. 25.perc. Iturraspe labdáját Moya húzta le a levegőből. 29.perc: Carrasco lövése ment el centikkel a kapu mellett. 36.perc: Williams sárgult be. 42.perc: Williams ugratta ki csapattársát Lekue-t aki a jobb felsőbe lőtt 1:1! A hosszabbítás 1 perc melyben helyzet már nem alakult ki.

A második félidőt az Atletico Madrid kezdte. 47.perc: Gabi sárgult be. 48.perc: Iturraspe ívelését Moya húzta le. 50.perc: vendég szabadrúgás melyet követően Godin elé került a labda aki azonban ziccerből hibázott. 54.perc: Carrasco fejelt a kapu mellé közelről. 56.perc: Garcia passzolt Marcos elé aki jól kezelte le a labdát s lőtt a kapuba 2:1! 58.perc. Gabi helyére Torres állt be. 60.perc: vendég szöglet következett melyet követően helyzet nem alakult ki ám új sarokrúgás következhetett de helyzet ebből sem alakult ki. 63.perc: Iturraspe sárgult be. 64.perc. Carrasco lőtt a kapu mellé centikkel. 64.perc. Carrasco sárgult be. 65.perc: Gameiro helyére Gaitan érkezett illetve Carrasco helyére Correa érkezett. 70.perc. hazai szabadrúgás melyet követően Muniain elé került a labda aki ordító helyzetben hibázott ziccert. 75.perc. Correa lőtt a kapu mellé. 79.perc. vendég szöglet melyet követően Torres passzolt Griezmann elé aki a kapuba lőtt 2:2! 83.perc: Williams helyére Vilalbire állt be, illetve Muniain helyére Susaeta állt be. 88.perc: vendég szögletek következetek ám egyikből sem alakult ki helyzet. 89.perc: Iturraspe helyére Rico állt be. a hosszabbítás 3 perc, 91.perc: vendég szöglet melyből gólveszély nem alakult ki. 93.perc: Gimenez sárgult be. Ezzel ért véget az összecsapás.

Az első félidőben a vendég együttes kezdett kitűnően s gyakorlatilag első támadásukból meg is szerezték a vezetést. A hazai együttes 10 perc keresgetést követően a labdát is megtalálta sőt nem sok hiányzott az egyenlítő találathoz. Az első játék részben rengeteg volt az üres járat. a félidő végén a hazaiaknak sikerült kiegyenlíteniük egy gyönyörű támadást követően. A második játékrészben a vendégek elképesztő nyomást helyeztek a hazai kapura ám a vezetést mégis a hazaiak szerezték meg szinte a semmiből. Ezt követően mindkét együttes dolgozott ki ziccereket s a vendégek nyomása végül góllá érett. Több találat már nem esett a mérkőzésen ám helyzetek még bőven akadtak. Összességében jó mérkőzést láthattunk ahol igazságos eredmény született.

 

 

 

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.