Athletic Bilbao – Real Madrid F.C.

A Spanyol Bajnokság 19. fordulójában az Athletic Bilbao fogadja haza pályán a legnagyobb bajnok aspiráns Real Madrid együttesét. A hazai együttes felemás szezont fut. Hullámzó teljesítményük miatt a tabella 10. helyén szerepelnek csupán. A vendég Real Madrid az idei évben kisebb megingások ellenére kitűnően szerepel, a Sevilla együttesén kívül gyakorlatilag minden riválisát leszakította. A csapat régen volt ennyire egységes s jelenleg úgy fest idő kérdése mikor húzzák be következő bajnoki címüket. A meccs esélyese a vendég alakulat.

Athletic Bilbao: Kepa;Balenziaga;Nunez;Alvarez;Marcos;Zarraga;Garcia;Vencedor;Muniain;Sancet;Williams

Real Madrid: Courtois;Vazquez;Militao;Fernandez;Mendy;Kroos;Camavigna;Valverde;Hazard;Benzema;Junior

A mérkőzést a Real Madrid kezdte. 4.perc: Benzema lőtt a hálóba 0:1! 7.perc: ismét Benzema akcióban s lőtt újabb gólt 0:2! 10.perc: Sancet került helyzetbe majd lőtt a hálóba 1:2! 20.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 22.perc: Vendecor lőtt messze a kapu fölé. 24.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 32.perc: újabb bilbao szöglet melyből szintén nem alakult ki helyzet. 42.perc: Vinicius illetve Vencedor sárgultak be. Ezzel ért véget a félidő.

A második játékrészt az Athletic Bilbao kezdte. 57.perc: Zarraga helyére Williams állt be. 61.perc: Williams lőtt kevéssel a kapu mellé. 61.perc: Balenziaga illetve Camavinga sárgultak be. 63.perc: Balenziaga helyére Lekue állt be illetve Sancet helyére Garcia állt be. 63.perc: Williams lőtt a kapu mellé. 64.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 68.perc: újabb hazai szöglet helyzet nélkül. 76.perc: Garcia lőtt a kapu mellé. 81.perc: Hazard lövését Kepa védte nagy bravúrral. 84.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 85.perc: Muniain helyére Serrano állt be illetve Diaz állt be Vinicius helyére. 86.perc: Williams hagyott ki ismét helyzetet. 87.perc: Hazard helyére Gonzalez állt be. 90.perc: Benzema helyére Jovic állt be. 92.perc: előbb Jovic majd Kroos dolgoztatta meg Kepát. 93.perc: Vencedor szögletéből helyzet már nem alakult ki.

Az elsőjátékrészben a vendég együttes bekezdett s gyakorlatilag 5 perc alatt lőttek 2 gólt majd kaptak gyorsan egyet. A félidő további részében nem alakult ki ennyi helyzet. A második félidőben a hazaiak rengeteg szögletet rúghattak ám találatig már nem jutottak. A vendégek egy egy helyzetet ugyan ki tudtak alakítani ám újabb gólig a királyiak sem jutottak.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.