ATLETICO MADRID – F.C. BARCELONA

A Spanyol bajnokság 8. fordulójának szuperrangadóját rendezik meg Madridban ahol az Atletico a Barcelona együttesét fogadja. A hazaiak jól kezdték a szezont mindössze 3 pont lemaradásban vannak a Real Madrid mögött. Eddigi meccseiken 4 győzelem mellett 2 döntetlen és 1 vereség szerepel. A vendég Barcelona ugyanakkor nagyon nehezen kezdte a bajnoki szezont ennél rosszabul a Bajnokokok Ligája szezont. Coeman együttese szenved Messi és az anyagiak hiányában. A BL-ben úgy fest a csoportból sem fog tudni továbbjutni az együttes, két meccs alatt 6 gólt kaptak 0 lőtt gól mellé. A bajnokságban 3 meccset megnyertek 3 döntetlen mellett így ma ellenfelüktől 2 ponttal vannak lemaradva. Ám a mai találkozó esélyese a hazai gárda s erőik sokkal egységesebbek mint a széthullani látszó Barcelona. Érdekes mérkőzés előtt állunk ahol adott esetben Coeman állása is lehet a tét. A meccs esélyese a hazai gárda.

Atletico Madrid: Oblak;Hermoso;Gimenez;Savic;Koke;Carrasco;Lemar;Paul;Llorente;Felix;Suarez

Barcelona: Ter Stegen;Mingueza;Araujo;Pique;Dest;Busquets;Nico;Jong;Coutinho;Gavi;Depay

A mérkőzést a Barcelona kezdte. 8.perC: vendég szöglet helyzet nélkül. 9.perc: Lemar lőtt kevéssel a kapu jobb oldal mellé. 17.perc: Felix helyzetét Ter Stegen hárította. 20.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 21.perc: előbb Gavi sárgult be majd Carrasco lőtt kevéssel a kapu mellé. 23.perc: vendág szöglet melyből hazai kontra bontakozott ki majd Lemar lőtt a hálóba 1:0! 27.perC: előbb Coutinho lőtt a kapu mellé majd Suarez hagyott ki ziccert. 34.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 39.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 44.perc: Lemar lőtt Suarez elé aki  a kapuba lőtt 2:0! 46.perc: Paul sárgult be. 

A második játékrészt az Atletico Madrid kezdte. A félidőben Nico helyére Roberto állt be illetve Paul helyére Trippier érkezett. 52.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 54.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 64.perc: Coutinho helyére Fati érkezett. 72.perc: Felix helyére Correa érkezett illetve Suarez helyére Griezmann állt be. 75.perc: Gavi helyére Riqui állt be. 76.perc: vendág szöglet helyzet nélkül. 78.perc: Koke sárgult be. 81.perc: Carrasco helyére Lodi állt be majd Hermoso helyére Felipe. 86.perc: Dest helyére Lenglet állt be. Ezzel ért véget a mérkőzés. 

Az első játékrészben a Barcelona igyekezett irányítani a mérkőzést ám a hazaiak használták ki jobban helyzeteiket. A Barcelona elől tűnik tompának. A második játékrészben a hazaiak játszottak jobban. A Barcelona igyekezett helyzeteket kialakítani ám végül a hazaiak könnyedén tartotték otthon a 3 pontot.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.