ATLETICO MADRID – F.C. BAYERN ÜNCHEN

A Bajnokok Ligája 5. fordulóját rendezik meg. A nap egyik legnagyobb presztízsű mérkőzése az Atletico Madrid Bayern München összecsapás. A csoport két favoritja idén már találkozott egymással s akkor a lehengerlő német együttes sima győzelmet aratott. Lewandowski és társai azóta ugyan egy egy mérkőzésen pontot hullajtottak a bajnokságban ám ami a BL-t illeti magabiztosan vezetik a csoportot. Az Atletico a jelek szerint csoport másodikként fog továbbjutni az egyenese kieséses szakaszba. Jó mérkőzés előtt állunk ahol az esélyes a Bayern München. 


Atletico Madrid: Oblak;Hermoso;Gimenez;Savic;Trippier;Llorente;Saul;Koke;Carrasco;Felix;Correa


Bayern München: Nubel;Sarr;Süle;Mbi;Hernandez;Alaba;Martinez;Sane;Musiala;Costa;Choupo-Moting


A mérkőzést a hazai együttes kezdte. 7.perc: Correa csapott le egy kallódó labdára majd Nubel védett bravúrral. 21.perc: Llorente lövését blokkolták majd az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. 23.perc: Carrasco lőtt kevéssel a kapu mellé. 26.perc: remekbe szabott akció végén Felix talált a hálóba 1:0! 31.perc: Musiala lőtt kevéssel a kapu mellé. 32.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 38.perc: Llorente lőtt a kapu mellé 3 méterrel. 43.perc: Sarr sárgult be. Ezzel ért véget a játékrész.

A második félidőt a vendégek kezdték. 51.perc: vendég szögletek helyzet nélkül. 61.perc: Mbi helyére Gnabry állt be majd Martinez helyére Müller és Sarr helyére Richards. 68.perc: Gimenez helyére Felipe állt be. 74.perc: Costa szögletéből helyzet nem alakult ki. 76.perc: Musiala helyére Stiller állt be. 80.perc: Crrea helyére Herrera állt be. 85.perc: vendég büntető melyet müller lőtt a hálóba 1:1! 86.perc: Savis sárgult be. 87.perC: Zirkee állt be Costa helyére illetve Carrasco helyére Lodi állt be majd érkezett Felix helyére. 89.perc: Thomas lőtt a kapu fölé. 92.perc: két vendég szöglet helyzet nélkül. Ezzel ért véget az összecsapás. 


Az első játékrészben a hazai együttes akarata érvényesült. Jobban játszottak több helyzetet alakítottak ki s ezekből egyet ki is tudtak használni. A második félidőben a vendégek kicsit többet támadtak és jobban védekeztek így Müller révén ki is tudtak egyenlíteni. Összességében a hazaiak álltak közelebb a győzelemhez. 

Check Also

PSG – JUVENTUS F.C.

A 2022-0223-as Bajnokok Ligája idény a mai estén kezdetét veszi. Az este egyik csúcs rangadójára …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.