ATLETICO MADRID-F.C. BAYREN MÜNCHEN

A Bajnokok Ligája második elődöntő párosításának első mérkőzését tekinthetjük meg ma este. Az Atletico Madrid együttese fogadja a Bayern München gárdáját. A hazai együttes a spanyol bajnokság 2. helyén áll, eddigi 35 mérkőzésükből 26-ot nyertek meg 4 döntetlen és 5 vereség mellett épp úgy mint a listavezető Barcelona, a 3. Real Madrid együttesét 1 ponttal előzik meg. Az utolsó 5 bajnokijukat megnyerték. Hazai környezetben 17 mérkőzésből 13-at nyertek meg 3 döntetlen és 1 vereség mellett, legutóbbi 5 hazai bajnokijukat megnyerték. A sérültek listáján Godin mellett Tiago neve szerepel. Simeone együttese a C jelű négyes győzteseként jutott a legjobb 16 közé ahol egy hosszabbításos meccs után 11-esekkel ütötték ki a PSV együttesét. A legjobb 8 együttes között a Barcelonát búcsúztatták. A Bayern München a német bajnokság listavezetője, 31 mérkőzésből 26-ot nyertek meg 3 döntetlen és 2 vereség mellett. Az utolsó 5 mérkőzésüket megnyerték, idegenben 16 mérkőzésből 12-őt nyertek meg 3 döntetlen és 1 vereség mellett. Az utolsó 5 idegenbeli mérkőzésükből 4-et nyertek meg 1 döntetlen mellett. A sérültek listáján Robben és Badstuber szerepel. A müncheniek az F jelű csoportot nyerték meg majd a legjobb 16 között egy hosszabbításos mérkőzésen a tavalyi döntős Juventus együttesét búcsúztatták. A legjobb 8 együttes között a Benfica együttesét győzték le. Az esélyek egyértelműen a vendégek győzelmét valamint továbbjutását jósolják, ám a spanyolokat nem lehet leírni jó példa erre a Barcelona kiütése. Jó mérkőzés előtt állunk.

Atletico Madrid: Oblak;Luis;Savic;Gimenez;Juhanfran;Niguez;Gabi;Fernandez;Koke;Torres;Griezmann

Bayern München: Neuer;Lahm;Martinez;Alaba;Bernat;Alonso;Coman;Vidal;Thiago;Costa;Lewandowski

Az mérkőzést a müncheni együttes kezdte. A 4.percben Niguez távoli lövését Neuer fogta. A 8.percben Torres lövését Neuer fogta. A 11.percben egy hazai akció végén Niguez 15 méteres lövése pattant a jobb kapufáról a kapuba 1:0! A 12.percben egy vendég támadás végén Vidal fejesét a gólvonalról vágták ki, az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. A 25.percben vendég szabadrúgás következett melyet követően Costa lőtt az oldalhálóba. A 30.percben Griezman iramodott meg de közeli lövését Neuer fogta bravúrral. Az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. A 34.percben Coman lódult meg a jobb oldalon majd adott középre ahol labdáját Oblak szedte fel. A 38.percben vendég szabadrúgás következett melyet követően Oblak húzta le a labdát. A 40.percben Costa sárgult be, az ezt követő szabadrúgást Neuer húzta le a levegőből. A 44.percben Koke lövése pattant egy vendég játékosról az alapvonalon túlra így szöglet következett de helyzet ebből nem alakult ki. A hosszabbítás 1 perc melyben helyzet nem alakult ki.

A második félidőt a hazaik kezdték. A 48.percben egy jobb oldali beadást követően a hazai védők vágták ki a labdát. Az 54.percben Alaba 27 méteres lövése landolt a keresztlécen, fantasztikus lövés volt. Az 56.percben vendég szöglet következett melyet követően Martinez fejelt Oblak fejére. Az 59.percben vendég szöglet alakult ki de helyzet nem alakult ki belőle. A 60.percben Coman lövését blokkolták majd az ezt követő sarokrúgásból a hazai védők fejelték ki a labdát. A 64.percben Lewandowski lőtt éles szögből a kapu mellé centikkel. A 64.percben Ribery állt be a vendégeknél Coman helyére. A 70.percben Müller érkezett a vendégeknél Thiago helyére. A 71.percben Costa lőtt 14 méterről  kapu fölé centikkel. A 72.percben hazai szöglet következett melyet követően egy újabb következett ezt Gab lőtte távolról a blokkba. A 74.percben Vidal lőtt távolról ám Oblak hatalmasat hárított. A 75.percbe Torres parádés csele után a jobb oldali kapufára lőtt a kipattanót Koke lőtte Neuer kezébe, hatalmas ziccer maradt ki. A 77.percben Benatia érkezett Bernat helyére. A 80.percben Alaba lőtt 19 méterről a keresztléc fölé. A 82.percben Benatia és Neuer is besárgult. A 85.percben Niguez sárgult be majd helyére Tartie állt be. A 87.percben Costa távoli lövését Oblak védte. A 89.percben Vidal is besárgult, ezt követően hazai szöglet következett melyet követően Agusto Fernandez lőtt a kapu mellé. A hosszabbítás 4 perc, a 93.percben Oblak fogta Benatia fejesét. Ezzel véget is ért a mérkőzés.

Az első félidőben a hazai együttes kapuja elé szegezte a Bayern München-t melynek gyorsan meg is lett az eredménye. Az első 15 percet követően a vendégek vették át a mérkőzés irányítását s alakítottak ki több kisebb helyzetet de találatig végül nem jutottak. A hazai együttes Griezman révén akár növelhette volna előnyét ám Neuer a helyén volt. A második játékrészben a vendég együttes irányította végig a játékot s alakított ki nagyobbnál nagyobb helyzeteket de a kaput nem sikerült bevenniük. A hazai együttes Torres révén akár a továbbjutást is eldönthette volna ám a kapufa ezúttal nem a hazaiakkal volt. A 94.percben Vidal fejelt Oblak kezébe. A mérkőzést a pontosabban játszó együttes nyerte meg.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.