ATLETICO MADRID F.C. – MANCHESTER UNITED F.C.

A Bajnokok Ligája tavaszi kiírása folytatódik. A szerdai játéknap slágermérkőzése két szebb napokat is megélt együttes összecsapását hozza. Az Atletico Madrid idén szenved a Spanyol bajnokságban míg a Manchester United 10 éve az angol bajnokságban immár. Egyik gárda sem tartozik az idei kiírás favoritjai közé ám mindenképpen veszélyes együtteseknek számítanak. Az esélyek egyenlően oszlanak el a továbbjutást illetően. Érdekes mérkőzés előtt állunk.

Atletico Madrid: oblak,Mandala,Savic,Gimenez;Vrsaljko;Lodi;Kondogbia,Herrera;Llorente;Correa;Felix

Manchester United: De Gea;Lindelod;Varane;Shaw;Maguire;Pogba;Fred;Rashford;Fernandez;Sancho;Ronaldo

A mérkőzést a Manchester United kezdte. 3.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 7.perc: hazai szöglet melyet követően Felix lőtt a hálóba 1:0! 17.perc: vendég szöglet helyzet nélkül.  24.perc: vendég szöglet melyből gólveszély nem alakult ki. 34.perc: Lodi rontott nagy helyzetben. 45.perc: Vrsaljko fejelt kevéssel a kapu mellé. 46.perc. Herrera sárgult be. 

A második játékrészt az Atletico Madrid kezdte. 47.perc: két hazai szöglet helyzet nélkül. 50.perc: Sahw sárgult be. 60.perc: Lindelöf és Mandava illetve Rashford is besárgultak. 66.perc: Lindelof helyére Wan-Bissakka állt ba majd Pogba helyére Matic és Shaw helyére Telles. 72.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 74.perc: Fred sárgult be. 75.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 76.perc: Elanga állt be Rashford helyére, majd Griezmann érkezett Felix helyére és Lemar állt be Lodi helyére. 77.perc: Llorente sárgult be. 78.perc: Gimenez sárgult be. 80.perc: Fernandes passzát Elanga lőtte a hálóba 1:1! 82.perc: Sancho helyére Lingard érkezett. 83.perc: Telles sárgult be. 87.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 88.perc: Griezmann lőtt szép mozdulattal a keresztlécre. 88.perc: Újabb szöglet helyzet nélkül. 92.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. Ezzel ért véget az összecsapás.

Az első félidőben a hazaiak irányították a mérkőzést. A vezetést gyorsan megszerezték majd továbbra is nyomást gyakoroltak a vendég kapura. A második játékrészben a hazaiak több helyzetet is kialakítottak ám a cseréket követően beindult a vendég gépezet. Elanga révén ki is egyenlítettek. Összességben a vendégek örülhetnek a döntetlennek. 

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.