B.V.B. BORUSSIA DORTMUND – REAL MADRID F.C.

A Bajnokok Ligája 2. Fordulójához érkezetünk ahol a keddi nap legnívósabb mérkőzését a Signal Iduna Park-ban rendezik ahol a Borussia Dortmund látja vendégül a sorozat címvédőjét a Real Madridot. A hazai együttes jelenleg  5 fordulót követően 4 győzelemmel és 1 vereséggel a tabella 2. helyét foglalják el, mindössze az újonc Lipcse győzte le a sárga-feketéket. Az előző fordulóban a Legia Varsót verték idegenben 6:0-ra s ezen kívül arattak még 5:1-es valamint 6:1-es győzelmeket. A vendég madridiak 6 fordulót követően 4 győzelemmel és utóbbi két mérkőzésükön kiharcolt döntetlenjeikkel vezetik a spanyol tabellát a Barca és az Atletico előtt. Az első BL körben egy verejtékes mérkőzésen hazai pályán a Sporting együttesét verték 2:1-re egy utolsó perces találattal. A mérkőzés egyértelműen a csoport rangadója melynek valódi esélyese nincs sőt a döntetlen tűnik a legvalószínűbb eredménynek. Jó mérkőzés előtt állunk.

Borussia Dortmund:Burki, Schmelzer, Ginter, Papastathopoulos, Piszczek, weigl, Guerreiro, Castro, Götze, Dembele, Aubameyang

Real Madrid: Navas, Carvajal, Varane, Ramos, Danilo, Modric, Kroos, Rodriguez, Bale, Benzema, Ronaldo

Az első félidőt a Reál Madrid kezdte. 2. perc: Ronaldo lőtte a szabadrúgást 22 méterről egyenesen Burkiba. 3. perc: Dortmund szabadrúgás következett, Castro lőtte a labdát a kapu bal oldala felé, de Navas kiütötte azt. 11. perc: Aubameyang lőtte a szabadrúgást kapura, azonban az egyik védőről kipattant. Még ebben a percben egy lapos passzt követően Aubameyang lőtte a labdát a kapu jobb alsó sarka felé, azonban Navas könnyedén védte. 14. perc: Dembele lőtt 16 méterről a keresztléc fölé centikkel. 17. perc: Bale sarkazta a labdát Ronaldonak, aki Burki mellett lőtte a labdát a bal alsó sarokba, 0:1! 25. perc: Aubameyang adta keresztbe Dembelének a labdát, aki a kapu fölé lőtte azt. Még ebben a percben hazai szöglet következett, melyből helyzet nem alakult ki. 34. perc: Hazai szöglet következett, Dembele beadását követően Sokratis fejelt kpura, de Navas kiöklözte azt. 37. perc: Vendég szöglet következett, Danilo beívelését követően Burki húzta le a labdát. 42. perc: Guerreiro lőtte kapura a szabadrúgást, de a labda Navasról pattant le, amit Aubameyang lőtt végül a kapu bal alsó sarkába, 1:1! A hosszabbítás 1 perc. 46. perc: Vendég szöglet következett, Kroos ívelte a labdát a kapu elé, de Burki húzta le a labdát. Ezzel véget ért az első félidő, melynek állása 1:1!

A második félidőt a Dortmund kezdte. 47. perc: Vendég szöglet következett, melyből helyzet nem alakult ki. 50. perc: Schmelzer sárgult be. 51. perc: Dembele lőtt 20 méterről magasan a kapu fölé. 52. perc: Aubameyang került helyzetbe és lőtt  16 méterről kapura, de Navas védett. 58. perc: Schürrle érkezik Götze helyére a hazaiaknál. 61.perc: Ramos beívelése Ronaldo feje előtt suhant el centikkel az 5-ös vonalánál. 62.perc: Bale labdáját Benzema  lőtte Burki kezébe. 63.perc: Ramos sárgult be.  65.perc: vendég szabadrúgás következett melyet követően a védelem vágott a mezőnybe. 66.perc: vendég szöglet melyet követően Bale fejelt centikkel a kapu fölé. 68.perc: ismét vendég szöglet következett melyet követően Benzema lőtt  kapufára melyet Varane lőtt 3 méterről az üres kapuba 1:2! 70.perc Guerreiro lőtt 20 méterről de Navas védeni tudott, az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. 71.perc: Kovacic állt be James helyére a vendégeknél. 73.perc: Dembelé helyére Pulisich állt be a hazaiaknál. 74.perc Weigl sárgult be visszarántásért. 75.perc: Schürrle lőtt éles szögből a kapu mellé, az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. 76.perc: ismét hazai szöglet melyet követően  Real kontra következett de Ginter megállította Modricot a védő besárgult. Guerrero helyére Mor érkezett. 79.perc: Ronaldo lőtt kapura de Burki hárított, az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. 81.perc Mor lőtt a kapu mellé. 82.perc Ronaldo lőtt 16 méterről a kapu fölé. 83.perc Mor lövését Navas ütötte ki majd Varane lőtte szögletre melyet követően Mor lőtt de Navas ezúttal is védett. 84.perc: hazai szabadrúgás melyet követően helyzet nem alakult ki. 85.perc: újabb szabadrúgás melyet követően helyzet nem alakult ki. 87.perc: Mor ment el a jobb oldalon majd lőtt kapura majd kipattanót a megsérülő Schürrle lőtt erőből a kapuba 2:2! 90.perc: Benzema helyére Morata állt be. A hosszabbítás 3 perc, 91.perc: Morata középre tett labdáját Schmelzer fejelte ki, az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. Aubameyang sérgult be a 93.percben.  Ezzel ért véget a találkozó.

A mérkőzés nagy iramban kezdődött melyet ez vendég találat zárt le. Ezt követően mindkét csapat kissé visszább vett  ám a félidő végét a Dortmund nyomta meg melynek eredmény lett az egyenlítő találat. A második játékrész hatalmas iramban zajlott s helyzetek sőt gólok sorát hozta. Mindkét együttes 1-1 találattal járult hozzá a találkozóhoz és sok kihagyott helyzettel. Összességében egy kitűnő lüktető mérkőzést láthattunk  ahol igazságos eredmény született.

 

Check Also

ATLETICO MADRID – F.C. BARCELONA

A Spanyol bajnokság 8. fordulójának szuperrangadóját rendezik meg Madridban ahol az Atletico a Barcelona együttesét …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.