bet365

BAYERN MÜNCHEN-EINTRACT FRANFURT

  •          A német bajnokság 19. fordulójának záró mérkőzésén a listavezető bajorok fogadták a 14. helyen álló frankfurtiakat. A München a forduló előtt 13 ponttal vezetett az őt üldözők előtt,míg a vendégek a mezőny hátsó traktusában tartózkodtak. A mérkőzés egyértelmű esélyese a hazai gárda, ugyanakkor a pontokra legalább akkora szüksége lett volna a vendégeknek tekintve,hogy a kiesés elől menekülnek.
  • A mérkőzés pontban 17:30-kor kezdődött. Az időjárás esős volt mely kedvezett a támadó focit játszó hazaiaknak. A bajorok a sok sérült ellenére a lehető legerősebb 11-el álltak fel. Rögtön a mérkőzés első percében meglepetésre a frankfurt vezetett egy veszélyesnek tűnő támadást a szélen mely azonban egy rossz lövésben halt el. A München válszára a 3. percig kellett várni ekkor  Mandzukics veszélyeztetett. Ezt követően Saqiri, Ribery  és Götze veszélyeztettek. Volt bőven dolga a vendég védőknek akik egészen a 12. percig állták is a sarat. Ekkor azonban egy  szélről lefejelt labdát kezelt le melkassal Götze és szép mozdulattal juttatta az a kapu bal sarkába. Götze bomba formában játszik s ezt ez a gól is gyönyörűen példázta. Ezt követően kissé kijött a kapu elől a Frankfurt,el is jutottak a hazai 16-oson belülre és egy megpattanó lövésnek köszönhetően majdnem sikerrült is egenlíteniük de Neuer hatalmas bravúrral védett. A hazaiak a kezükben tartották a mérkőzést és sorra alakították ki a helyzeteiket. Helyenként iskolajátékkal jutottak el a vendég kapuig. A Frankfurt kapusát olykor naggyá is tették a támadók. Azonban a 44. percben egy védőről visszapattanó labda Ribery elé került aki védhetetlenül gurított a kapubal sarkába. Ezt követően még volt egy helyzete a Münchennek de ebből gól már nem született.
  •    A második félidőre ugyan azok a gárdák jöttek ki s a mérkőzés az addig megszokotthoz hasonlóan folytatódott tovább.Az 50. percben kis híjján megszerzték a hazaiak a 3. góljukat de a labda centikkel a kapu mellett ment el. Az 56. percben Rafinha veszélyeztett de Trapp kapus lábbal gyönyörűen hárított. Az 58. percben Ribery fejel de Trapp ismét óriásit hárítva a felső lécre tolta a labdát. A 61. percben Ribery ment el a bal szélen de a beadása nem jutott el középre mert a kapus az alapvonalon túlra boxolta. Megtörtént az első csere is a frankfurtiak részéről,Aigner váltotta Barnettát. A hazaiak is cserélntek, az egyébként jól játszó Saqiri helyére jött Robben. Egy ordító helyzet a vendégek előtt de a támadó lövését követően a labda elhagyta a játékteret. Csere a vendégeknél Schwegler helyéreWeis érkezett.Robben beállása után a 16-oson belül kap egy kiváló labdát Götzétől és jobb külsővel valamint a  léc segítségével juttatta a hálóba a labdát a 67.percben. Boafim Dante egy szöglet után a jobb kapufa segítségével fejel a hálóba 4-0.Megint egy iskolajáték melynek végén egy baloldali beadást követően Rafinha lőtte csúnyán fölé a landát.A hazaiak kihasználják az összes cserelehetőségüket Alaba Götze jött le Contento és Pizzaro jött be. Euztán robben véletlen ütközik Trapp kapussal akit az eset után le is kellett cserélni a helyére Wiedwalt érkezett. Az ifjú cserekapus első Bundesliga mérkőzésén egy hatalmas védéssel debütált. 89. perc Mandzukics gyönyörűen ültette hintába védőjét s ballal a hosszúsarokba helyezte a labdát 5-0. Lefutott még három veszélyes hazai támadás de az eredmény már nem változott.
  •       Kevés ennél egyértelműbb mérkőzést láttam az utóbbi időben. A bajorok iskolajátékkal verték meg az amúgy sem különösen jól játszó vendégeket. A Müncheniek megtisztelték  az ellenfelüket,hogy tudásuk legjavát nyújtották mely az eredményben tükröződött is. Guardiola támadó taktikája a 4-3-3 tökéletesen érvényesült. Ha a vendégek kapuját nem Trapp védi az eredmény talán még kétszámjegyű is lehetett volna.Összességében egy jóiramú lüktető mérkőzést láthatott a szurkolósereg mely helyzetekkel és gólokkal tűzdelt ugyanakkor nagyon sima hazai sikert hozó összecsapás volt.
bet365

Check Also

EURO 2020. 11. JÁTÉKNAP

Az EB 11. játéknapján a C csoport együttesei 18:00-tól játsszák le egy időpontban mérkőzésüket. Észak …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.