BAYERN MÜNCHEN F.C. – BAYER LEVERKUSEN

A Bundesliga a 3. fordulóval folytatódik a Nemzetek Ligája okozta szünet után. Az eddig eltelt 2 forduló ugyan okozott meglepetéseket ám egyik együttes se nyerte meg a bajnokságot illetve nem is esett ki. A papírformának megfelelően a Bayern München 2 győzelemmel rajtolt, rajta kívül ez csupán a Wolfsburg és a Hertha együttese mondhatja el magáról. A másik oldalon ugyanakkor 4 együttes is nyeretlen még, a Bayer Leverkusen, Schalke Freiburg és a Stuttgart. A mai napon tehát egy még nyeretlen s egy veretlen együttes találkozik egymással az Allianz arénában. A Bayern München új edzővel vágott neki a szezonnak ám az minden képen feltűnő, hogy a keret meghatározó játékosira nézve a kor nem vet már túl jó fényt, s egy hosszú szezon alatt ennek bizony gyorsan következményei lehetnek elsősorban a  Bajnokok Ligája szereplésre nézve. A Leverkusen kerete pedig a jelekkel ellentétben annyira nem gyengült meg,hogy ennyire rosszul kezdjék a szezont. Érdekes mérkőzés előtt állunk ahol az esélyes a hazai együttes.

Bayern München: Neuer;Rafinha;Süle;Boateng;Kimmich;Müller;Thiago;Tolisso;Bnabry;Lewandowski;Robben

Bayer Leverkusen: Hradecky;Tah;Bender;Dragovic;Wendell;Bender;Kohr;Jedvaj;Havretz;Volland;Bailey

A mérkőzést a Bayer Leverkusen kezdte. 3.perc: Thiago kezén pattant a labda a 16-oson belül így 11-es következett melyet Wendell lőtt a hálóba. 10.perc: Tolisso lőtt 16 méterről a hálóba 1:1! 19.perc: Robben lőtt erőből a hálóba 2:1! 27.perc: Lars Bender helyére Brandt érkezett. 28.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 32.perc: Robben lőtt kevéssel a kapu mellé. 35.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 37.perc: Thiago szögletéből sem alakult ki helyzet. 42.perc: Tolisso sérült meg helyére Rodriguez állt be. A félidő hosszabbításában két hazai szögletet követően sem módosult az eredmény.

A második félidőt a Bayern München kezdte. 49.perc: Robben kapott kitűnő labdát majd lőtt kevéssel a kapu jobb oldala mellé. 54.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 55.perc: Wendell sárgult be. 59.perc: Gnabry helyére Martinez állt be. 64.perc. két hazai szöglet helyzet nélkül. 69.perc: újabb Bayern szöglet helyzet nélkül. 72.perc: Bellarabi állt be Volland helyére. 77.perc: újabb veszélytelen hazai sarokrúgás. 80.perc. Bellarabi szállt bele ellenfelébe ezért kiállították teljes joggal. 82.perc: Rafinha sérült meg helyére Alaba állt be illetve Paulinho állt be Bailay helyére a vendégeknél. 89.perc: Rodriguez fejelt közelről a kapuba 3:1! A hosszabbításban Rodriguez hagyott ki nagy helyzetet, ezzel ért véget az összecsapás.

Az első játékrészben a vendégek kihasználták a büntető adta lehetőségeket, ám ezt követően csak a hazai együttes akarata érvényesült s ennek következtében gyorsan meg is fordították az eredményt. A második félidőben is a müncheniek akarata érvényesült, rengeteg helyzetet dolgoztak ki ám a végén hibáztak. Összességében a játék képének megfelelő eredmény született. A Bayern továbbra is 100%-os míg a Bayer nyeretlen.

 

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.