BOLÍVIA-PERU

A mai nap során rendezik meg a Copa America második negyeddöntő mérkőzését ahol Bolívia mérkőzik meg Peru együttesével. A bolíviai együttes az A csoport második helyén jutott tovább 1 döntetlennel 1 vereséggel és 1 győzelemmel. Az ellenfél Peru válogatottja amely Brazília mögött a második helyen jutott az egyenes kieséses szakaszba. A két együttes közel azonos mutatókkal bír,ám az idei tornán mutatott játék alapján Peru együttese tűnik erősebbnek. Érdekes mérkőzés előtt állunk.

Az első félidőt a vendégek kezdték. A 2. percben vendég szöglet következett, Farfan beívelését követően Quinonez fogta meg a labdát. A 8. percben Guerrero lőtt távolról kapura, de a labda a kapu fölött ment ki. A 11. percben Hurtado adta középre a labdát, de a védők kivágták a labdát, az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. A 15. percben Guerrero lőtt a büntetőterületen belülről kapura, de egy védő tisztázott. A 15. percben vendég szöglet következett, Yotun beívelését követően a védők vágták ki a labdát. Még ebben a percben Cueva ívelte középre a labdát, azonban a védők ismét tisztáztak, az ezt követő szögletből egy újabb szöglet következett, de ebből sem alakult ki helyzet. A 17. percben ismét vendég szöglet következett, de gólveszély nem alakult ki belőle. A 20. percben Vargas adta a labdát a kapu előterébe, ahonnan Guerrero fejelte azt a kapu jobb oldalába, 0:1! A 23. percben egy középre érkező labdát Guerrero lőtte a hálóba, ezzel 0:2! A 26. percben vendég szöglet következett, a beívelést követően Guerrero érkezett a labdára és fejelt, de a labda a kapu jobb oldala mellett ment el. A 27. percben Morales lőtt 24 méterről a kapu fölé. A 31. percben egy középre érkező labdát Moreno fejelt a kapura, de Gallese nagyot védett. Még ebben a percben Advincula sárgult be. A 35. percben Bejarano sárgult be. A 37. percben Farfan cselezte be magát a 16-oson belülre, majd lőtt, de a labda lepattant a kapufáról. A 43. percben Farfan ívelte a labdát a kapu elé, de Quinonez jól jött ki és megfogta azt. A 44. percben vendég szöglet következett, melyből helyzet nem alakult ki. A hosszabbítás 1 perc. A 46. percben vendég szabadrúgás következett, Farfan lőtte a labdát a keresztlécre. Ezzel véget ért az első félidő, melynek állása 0:2!

A második félidőt a hazaiak kezdték. A 46. percben Hurtado helyére Escobar valamint Morales helyére Lizio érkezett. Az 53. percben Pizarro lőtt távolról kapura, de Quinonez hatalmasat védett. Az 55. percben egy középre érkező labdát Cueva lőtt kapura, azonban a védők tisztáztak. A 60. percben Moreno lőtt 16 méterről, de a védők ismét tisztáztak, az ezt követő szögletből egy újabb szöglet következett, azonban helyzet nem alakult ki belőle. A 62. percben Gallese sárgult be. A 64. percben Farfan érkezett egy jó labdára és lőtt, de az a kapu mellett ment ki. A 66. percben Pizarro helyére Carrilo érkezett, valamint Pena váltotta Pedrielt. A 69. percben Escobar sárgult be. A 73. percben Pedriel sárgult be. A 74. percben Farfan adta be a labdát, de a védők kivágták azt, az ezt követő szögletből Guerrero fejelt 11 méterről, de a labda a kapu fölött ment ki. Még ebben a percben az egyik védőről lepattant labdát Guerrero lőtte a kapuba, ezzel 0:3! A 77. percben Hurtado érkezett Farfan helyére. A 80. percben vendég szöglet következett, melyből helyzet nem alakult ki. A 81. percben Escobar lőtte a labdát keresztbe a kapu előtt, de a védők tisztáztak, az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. A 82. percben Serna érkezett Cueva helyére. A 83. percben egy szabálytalanságot követően a hazaiak 11-eshez jutottak, Moreno végezte el a büntetőt, és lőtte a labdát a kapu közepébe, ezzel 1:3! A 86. percben Moreno sárgult be. A 89. percben Yotun sárgult be. A 90. percben vendég szöglet következett, melyből helyzet nem alakult ki. A hosszabbítás 4 perc. A 91. percben ismét vendég szöglet következett, azonban ebből sem alakult ki helyzet. A 94. percben Serna sárgult be. Ezzel véget ért a második félidő, melynek végeredménye 1:3!

A mérkőzés első félidejében érdekes játékot láthattunk. A csapatok között elég nagy erőkülönbség volt látható. A vendégek uralták az egész félidőt, a hazaiak pedig a kontrákra támaszkodva igyekeztek helyzetet kialakítani. A vendégek a 20. percben megszerezték az első góljukat, majd a 23. percben a második góljukkal megerősítették az előnyüket. A második félidőben felpörögtek az események, de ahogy eddig, a második félidőben is a vendégek játéka dominált, melynek a 74. percben meglett az eredménye, egy 3. gól személyében, azonban a hazaiak egy büntetőhöz jutottak és így esélyt kaptak a szépítéshez, mely végül sikerült, így a meccs végül 1:3-as eredménnyel zárult. Összességében egy izgalmas mérkőzést láthattunk, ahol a jobban játszó csapat győzött.

Check Also

ATALANTA F.C. – MANCHESTER UNITED F.C.

A Bajnokok Ligája csoportköre folytatódik. Az F csoportban a nap rangadójaként a botladozó Manchester United …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.