BRAZÍLIA-COLUMBIA

A Copa America C csoportjának rendezik meg a mai nap során. A Csoport két nagyágyúja Brazília és Columbia csap össze egymással a csoport elsőségért. Az első mérkőzésen Columbia általános meglepetésre kikapott 1:0-ra Venezuela válogatottjától. A Vb egyik meglepetés csapata sorra hagyta ki helyzeteit ám úgy tűnt ennek ellenére bármelyik percben megszerezhetik a vezetést. Venezuela igyekezett a kontrákra építve támadást vezetni mely a 60. percben eredményt is hozott. A Brazil válogatott Peru együttesével mérkőzött meg s az utolsó percben szerzett kín keserves találattal szerezték meg a 3 pontot. Úgy tűnik a brazilok a tavalyi év után idén is szenvedni fognak az eddig játékuk legalábbis erre enged következtetni. A két együttes a Vb-n találkozott az egyeneskieséses szakaszban ahol a brazilok győzedelmeskedtek. Érdekes összecsapás előtt állunk ahol az esélyek megoszlanak az ellenfelek között.

Brazília: Jefferson;Luis;Silva;Miranda;Alves;Elias;Fernandinho;Willian,Fred;Neymar;Firminho

Columbia: Ospina;Zuniga;Zapata;Murillo;Armero;Rodriguez;Valencia;Sanchez;Cuadrado;Gutierrez;Falcao

A mérkőzést a hazaiak kezdték. A 3. percben vendég szöglet következett, melyből helyzet nem alakult ki. A 7. percben hazai szabadrúgás következett, Cuadrado lőtte a labdát kapura, de a védők blokkolták. A 9. percben Willian adta középre a labdát, de a védők végül tisztáztak. A 15. percben Falcao lőtte a labdát a 16-osról kapura, de az a kapu jobb oldala mellett ment el. A 17. percben vendég szöglet következett, azonban helyzet nem alakult ki belőle. A 20. percben Gutierrez sárgult be. A 23. percben Alves lőtt távolról a kapu fölé. A 24. percben Cuadrado lőtt távolról , de a labda a kapu jobb oldala mellett ment ki. A 26. percben Neymar vitte a labdát a 16-oson belülre, de a védők végül blokkolták. A 31. percben egy középre érkező labdát Sanchez vette át, de a védők blokkolták, az ezt követő szögletből gólveszély nem alakult ki. A 33. percben vendég szabadrúgás következett, Rodriguez lőtte a labdát kapura,de Jefferson felugrott és megfogta azt. Még ebben a percben Sanchez lővi a kipattanót távolról a kapu jobb oldala mellé. Még szintén ebben a percben Fernandinho sárgult be, az ezt követő szabadrúgásból helyzet nem alakult ki. A 36. percben vendég szabadrúgás következett, a beadást követően Murillo lőtte a labdát Jefferson mellett a kapu bal alsó sarkába, 0:1! A 39. percben egy középre érkező labdára Falcao érkezett jól, majd fejelt a kapu jobb oldala mellé. A 41. percben Firmino sárgult be. A 43. percben Gutierrez lőtte Cuadrado elé a labdát, aki 16 méterről lőtte azt a kapu jobb oldala mellé. A 44. percben Neymar helyezkedett jól a 16-oson belül, majd fejelte a labdát kapura, de Ospina megfogta azt. A 45. percben Neymar sárgult be. A hosszabbítás 1 perc az első félidőben. Ezzel véget ért az első félidő, melynek állása 0:1!

A második félidőt a vendégek kezdték. A 46. percben Coutinho érkezett Fred helyére. A 48. percben Neymar lőtt kapura, , de a labda a kapu bal oldala mellett ment ki. Az 51. percben Cuadrado cselezte el magát a 16-osig majd lőtt, azonban a labda a bal kapufa mellett ment el centikkel. Az 53. percben vendég szabadrúgás következett, melyet Neymar lőtt középre, de Ospina jókor jött ki és fogta meg a labdát. Az 56. percben vendég szöglet következett, de helyzet nem alakult ki belőle. Az 58. percben egy középre érkező labdát Firmino lőtte a keresztléc fölé kicsivel. A 64. percben hazai szöglet következett, melyből gólveszély nem alakult ki. A 69. percben Falcao helyére Ibarbo érkezett, valamint Costa érkezett Willian helyére. A 72. percben hazai szöglet következett, melyet követően gólveszély nem alakult ki. A 75. percben ismét hazai szöglet következett, a beívelést követően a védők tisztáztak. A 77. percben újabb hazai szöglet következett, de ebből sem alakult ki helyzet. A 79. percben egy középre érkező labdára Firmino fejelt gyengén a kapu bal oldala mellé. A 80. percben Valencia helyére Mejia érkezett. A 83. percben vendég szabadrúgás következett, a beívelt labdát a védők kivágták a mezőnybe. A 88. percben Coutinho adta középre a labdát, de a védők tisztázni tudtak. A 89. percben Rodriguez cselezi be magát a 16-oson belülre, ahonnan a kapu jobb oldala mellé lőtt. A hosszabbítás 4 perc. A 94. percben hazai szöglet következett, azonban helyzet nem alakult ki belőle. Ezzel véget ért a mérkőzés azonban a meccs végeztével Neymar és Bacca viselkedését a játékvezető piros lappal jutalmazta. A végeredmény végül maradt 0:1!

A félidő első felében a brazil válogatott igyekezett magánál tartani a labdát, míg a Columbiai együttes igyekezett megszerezni azt és abból építkezni. A félidő második felében a Columbiaiak munkája góllá érett egy pontrúgást követően. A brazik válogatott ezután agresszívabb harcmodorra váltott, de gólt nem tudott szerezni. A második félidőt a Brazilok igyekeztek megnyomni, mely szögletekben és helyzetekben is megmutatkozott, ám gól nem született. Azonban a vendégek is alakítottak ki helyzeteket, de az eredmény végül nem változott. A mérkőzés végi összetűzésből egyik csapat sem jött ki jól ugyanis két sztárjukat is elveszítették egy összetűzés miatt.

Check Also

ATALANTA F.C. – MANCHESTER UNITED F.C.

A Bajnokok Ligája csoportköre folytatódik. Az F csoportban a nap rangadójaként a botladozó Manchester United …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.