BRAZÍLIA-MEXICO

A Vb. 6. napjának talán legnagyobb várakozással megelőzött mérkőzését a Brazilok játsszák Mexico együttesével szemben. Mindkét gárda ha nehezen is de megnyerte első vb meccsét így 3 ponttal állnak a tabella élén,a gólarány miatt természetesen a Brazilok az elsők. Ezúttal két az amerikai kontinensről eredendő csapat játszik egymás ellen. Némi párhuzam figyelhető meg a két gárda között mely a játékukra vonatkozik,ugyanis egyik gárda sem a maximumot hozta ki magából az első körben. A mérkőzés egyértelmű esélyese a hazai gárda kiknek ezen a meccsen a legnagyobb ellenfele talán a szurkolók által támasztott elvárás lesz.

Brazília: Cesar;Marcelo;Luiz;Alves;Silva;Paulinho;Oscar;Gustavo;Ramires;Neymar;Fred

Mexico: Ochoa;Rodriguez;Aguilar;Marquez,Layun;Moreno,Guardado,Herrera;Vazquez;Peralta;Giovani

A mérkőzést a hazaiak kezdték. A 3. percben vendég szabadrúgás,Giovani ívelte középre a labdát majd Herrera középre adását egy szöglet követte. Helyzet nem alakult ki. A 6. percben két hazai játékos zavarta meg egymást így jöhettek a mexikóak. A 7. percben brazil szabadrúgás következett a vendég félpálya közepéről,A 11. percben Oscar beadását Nerymar rúgta az oldalhálóba. A 13. percben Alves szabálytalankodott ám a lapot ezúttal még megúszta. a 14. percben egy hatalmas kavarodást követően Marcelo adott középre de Paulinhot találta telibe akiről a labda az alapvonalon túlra. A 18. percben brazil szabadrúgás melyet Neymar végzett el de helyzet nem alakult ki belőle. A 19. percben Marcelo adott jól középre Neymar elé azonban ő rosszul tette a labdát tovább. Peralta cselezgetett a 24. percben de a hazai védők menteni tudtak. A 25. percben egy veszélyes lövés ment el Cesar kapuja mellett. A 26.percben Ochoa védett óriást Neymar fejesét követően. A 26. percben egy mexikói próbálkozás ment el a brazil kapu mellett. Oscar lövését Fred védte a 30. percben. A 35. percben brazil szöglet következett melyet Neymar adott középre de a védelem kifejelte a labdát. Az újabb szögletet is Neymar adta be ezt Silva fejelte kapura de Occhoa védeni tudott. A 37. percben vendég szabadrúgás következett melyet Guardado végzett el,a középre ívelt labdát a védelem fejelte ki a mezőnybe. A 39. percben Marcelo lőtt távolról a kapu mellé. A 41. percben egy gyönyörű mexikói passzjátékot követően Vazquez lőtt távolról a kapu mellé. a 43. percben brazil szabadrúgás következett melyet Neymar ívelt középre ahol Fred közvetlen közelről lőtt Ochoa kapusba. a 45. percben Ramires sárgult be egy szabálytalanságot követően. A szabadrúgásból helyzet nem alakult ki. Véget is ért az első félidő az állás 0:0!

A második játékrészt a vendégek kezdhették. A félidőben Bernard állt be Ramires helyére. A 48.percben Rodriguez mentett óriásit Bernard középre adott labdájánál. A szögletből helyzet nem alakult ki. Az 54. percben Moreno középreadása után Guardado elé került a labda aki távolról kapura lőtt,lövésébe beleért egy védő lába így szöglettel jöhetett mexikó. A sarokrúgásból helyzet nem alakult ki. Vazquez 24 méteres lövése kerülte el kevéssel a hazai kaput. Az 56. percben Giovani lőtt 17 méterről a hazai kapura. Herrera lőtt 18 méterről a brazil kapura az 57. percben.Az 59. percben Aguilar sárgult be egy szabálytalanságot követően. A 60. percben Guardado lőtt távolról a jobb alsó sarok mellé. a 61. percben Giovani adta középre a labdát de Cesar könnyedén fogta azt. A 62. percben Vazquez sárgult be egy szabálytalanság miatt. Neymar 33 méterről a kapu mellé lőtte a labdát. A 67. percben layun középre adott labdáját Silva fejelte ki a mezőnybe. A 68. percben Jo érkezett Fred helyére. A 69. percben egy nagy kavarodást követően Neymar lőtt közelről ám Ochoa kapus ismét nagyot védett. A 70. percben Oscar középre gurítását Luiz nem tudta eltalálni a 16-oson belül. a 72. percben Alves középre adását fejelte a mezőnybe a mexikoi védelem. A 73. percben Peralta helyére Hernandez érkezett a mexikoiaknál. A 76. percben Bernard passzolt Jo elé aki a kapu előtt keresztbe lőtte el a labdát. A 77. percben Herrera helyére Fabian érkezett. a 78. percben Moerno szerelte gyönyörűen Alvest a 16-os vonalánál,még ebben a percben Layun adott középre majd Hernandez fejelt a kapura de fejese erőtlennek bizonyult. A 79. percben Silva sárgult be egy szabálytalanságot követően. A szabadrúgást 23 méterről Giovani lőtte a sorfalba. A 81. percben Ochoa szedte fel a labdát a Jo elől. A 84. percben Giovani helyére Himenez  érkezett a mexikoiaknál illetve Willian állt be a braziloknál Oscar helyére. A 85. percben Gustavot borították fel a 16-os bal oldalán. A pontrúgást Neymar ívelte jól középre de Silva fejesét Ochoa óriási bravúrral védeni tudta. A lepattanó labdát Jo nem tudta a kapura kanalazni. A 88. percben vendég szabadrúgás következett melyből helyzet nem következett. A 90. percben vendég szöglet melyet Guardado végzett el,a középre ívelés után Guardado elé került vissza a labda  és ő a kapu fölé lőtte azt. A hosszabbítás 3 perc. A 91. percben Cesar védett nagyot Himenez jobb oldali lövését követően. több helyzet már nem alakult ki így maradt a 0:0-ás döntetlen.

A nap eddigi legeseménydúsabb mérkőzésén vagyunk túl. Egy elképesztően hajtós,pörgős mérkőzést láthattunk melyből a gólon kívül semmi nem hiányzott. Mexiko kitűnően játszott és tartotta kordában a hazai sztárokat. A hazaiak több nagy helyzetet is kihagytak és ennek első számú oka Ochoa kapus aki véleményem szerint a  meccs embere. A vendégek távoli próbálkozásokkal igyekezet gólt szerezni. Összességében meglepetés eredmény született de mexiko rászolgált az 1 pontra.

Check Also

REAL MADRID F.C. – ATLETICO MADRID F.C.

A Spanyol Bajnokság 17. fordulójának rangadójának csúcsrangadóját rendezik meg a vasárnapi játéknapon. A listavezető Real …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.