BRAZÍLIA – PERU

Cikksorozatunkban ezúttal a házigazda Brazil válogatottat vesszük górcső alá. A Selecao nem a legnehezebb 4-esbe került. Az első összecsapásukon Bolívia ellen győzni tudtak majd nemi meglepetésre Venezuela ellen  döntetlent értek el. A hazaiak szinte biztosan tovább jutnak ha ma akárcsak egy pontot is tudnak szerezni. Peru első mérkőzésén döntetlent ért el Venezuela ellen majd Bolívia ellen győzni tudtak. A mai mérkőzés valójában a csoportelsőség kérdését hivatott eldönteni. A brazil válogatott a jelek szerint jó formában van igaz legjobbjuk Neymar nincs még a keretben sem, hiszen a Copa előtt emgsérült.  Az előjelek ugyanakkor biztatóak hiszen a válogatott egységesnek tűnik, a sorsolás lehetett volna sokkal rosszabb is.


Brazília: Alisson;Alves;Silva;Marquinhos;Luis;Casemiro;Arthur;Jesus;Coutinho;Everton;Firmino

Peru: Gallese;Trauco;Abram;Araujo;Advincula;Tapia;Yotun;Cueva;Farfan;Polo;Guerrero


A mérkőzést Peru kezdte. 10.perc: Casemiro sárgult be. 12.perc: Coutinho ívelt kövzépre ahol Casemiro érkezett s fejelt a kapuba 1:0! 16.perc: Yotun sárgult be. 19.perc: egy balszerencsés kirúgást követően Firmino csapott le a testéről lepattanó labdára majd a kapust kicselezvén lőtt a hálóba pimaszul 2:0! A mérkőzés eldőlt!! 21.perc: perui szöglet következett melyet követően helyzet nem alakult ki. 23.perc: Everton lőtt kapura ám a hálóőr védeni tudott maradt a 2:0! 27.perC. Guerrero lőtt távolról kevéssel aakpu mellé. 32.perc: Everton lépett le védőjéről majd 20 méterről lőtt a bal alsó sarokba 3:0! 36.perc. hazi szöglet helyzet nélkül. 39.perc: Jesus került helyzetbe ám végül a kapu mellé lőtt. 44.perc. Trauco tört a bünttő területre majd eresztett emg életerős lövést melyből végül szöglet következett, a sarokrúgásból már helyzet nem alakult ki. 45.perc: még egy vitatott eset melyet követően Peru nem kapott 11-est. Ezzel ért véget az első játékrész.

A második félidőt Brazília kezdte. A félidőben Yoshimar helyére Flores állt be. 47.perc: Everton került helyzetbe de a gól ezúttal elmaradt. Ezt követően két brazil valamint egy perui szögletet könyvelhettünk el helyzet nélkül. 53.perC. Alves talált egy szép akció végén a hálóba 4:0! 55.perc: Gonzales állt be Guerrero helyére illetve Luis helyére Sandro érkezett. 63.perc. hazai szöglet helyzet nélkül. 67.perc: Cueva helyére Ballon állt be. 68.perc: perui szöglet helyzet nélkül. 70.perc: Casemiro helyére Allan érkezett. 75.perc: Jesus került helyzetbe ám nem tudott a kapuba találni. 77.perc: Coutinho helyére Willian állt be. 78.perc: Silva sárgult be. 81.perc: Advincula is besárgult. 84.perc: Flores lőtt egy kipattanót kapura ám az a kapu mellé szállt. 87.perc: brazil szöglet következett melyet követően nem alakult ki helyzet. 90.perc: újabb hazai sarokrúgás helyzet nélkül. A hosszabbítás 4 perc, 91.perc: Willian indult meg kapura majd lőt káprázatosan nagy gólt a jobb felső sarokba 5:0! 92.perc: hazai büntető következett melyet Jesus lőtt a kapusba. Ezzel ért véget az összecsapás.


Brazília végig dominálta a mérkőzést. Gyakorlatilag esélyt sem adva a vendégeknek. 3 esetben is megzörgették a hálót az első játékrészben így már a 36. percre eldőlt  a mérkőzés sorsa. A második félidőben Brazília ott folytatta ahol abbahagyta. Sok helyzetet alakított ki illetve két újabb találattal terhelte a perui kaput sőt a végén még Jesus büntetőt is rontott. Perunak esélye sem volt a mai napon még a gólszerzésre sem.

Check Also

FTC – YOUNG BOYS

A Bajnokok Ligája utolsó selejtező körének utolsó mérkőzéseit rendezik meg a hét folyamán. Jó hír …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.