BUNDESLIGA

Jelenleg a világon a legerősebb Bajnokság lehet amely hamarosan folytatódik. Németországben úgy tűnik jó úton haladnak az élet normális kerékvágásba történő visszaállása felé. A Bundesligából 25 fordulót játszottak le. Az idei idény minden képzeletet felülmúlóan szorosnak tűnik. Igaza a tabellát a Bayern münchen vezeti ám mindöszze 4 pont az előnye a Dortmund előtt illetve 5 pont a Lipcse előtt s a Mönchengladbach és a Bayer Leverkusen is lövőtávon belül van a bajnoki cím szempontjából.  

A Bayern München rosszul kezdte az idényt s nyílt titok volt a játékosok nem tudnak azonosulni Kovac edző nézeteivel. Ezt követően gyorsan került sor az edzőváltásra s érdekes módom a bajorok gyorsan visszaálltak a dobogó legtetejére.   

 A Borussia Dortmundban nagy potenciál rejlik, igaz az ősz folyamán megjárták a csúcsot és a poklot is ám Erling Haaland érkezése óta gyakorlatilag pontot is alig veszítettek. Igaz a Bajnokok ligájából kiestek a PSG ellen ám a Bundesliga szempontjából ez nem tűnik hátránynak. A Dortmund együttese jelenleg sok rendkívül tehetséges focistából áll akiket szinte bizonyos, hogy a nyár folyamán horribilis összegekért próbálnak elcsábítani a TOP klubok világszerte.    

A Leipzig, Gulácsi Péter együttese kitűnően szerepel idén is a ligában. Vezették is a táblázatot s jelenleg is minimális a hátrányuk a bajorok és a Dortund mögött. A Bajnokok Ligájában pedig némi meglepetésre magabiztosan ejtették ki a tavalyi döntős Tottenham együttesét. Tekintve az eddigi szezont nem lenne a világ csodája, ha a salátás tálat épp a mi fiunk Gulácsi Péter is a kezében tarthatná e történelmi szezon végén.    

A Mönchengladbach illetve a Leverkusen is nagyon közel van a top 3 együtteshez így a Bajnokok Ligája indulást jelentő helyekért iszonyatosan nagy csata fog még dúlni a fenntmaradt fordulókban. Rendkívül izgalmas szezon előtt állunk még.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.