BURNLEY F.C-MANCHESTER UNITED F.C

A Premier League 3. fordulójának nyitó mérkőzésén az újonc Burnley fogadja hazai pályán az eddig óriási csalódást keltő Manchester United-et. A hazaiak mindkét fordulóban vereséget szenvedtek,míg a vendégek egy hazai vereséget követően idegenben döntetlent játszottak,valamint ezt követően búcsúztak a Liga Kupából ahonnét a 3. osztályú MK Dons csapata megalázó 4:0-ás vereséget mért a Vörös Ördögökre. Azonban a vendégek ha másnak nem is de annak örülhetnek hogy sikerült leigazolni Angel Di Mariát valamint a mai nap folyanám Daley Blind-et,sőt még Van Gaal szerint várhatók érkezők. A ma 13:45-kor kezdődő mérkőzés esélyese a vendég alakulat azonban e mérkőzés sem ígérkezik éppen sétagaloppnak a rengeteg sérülttel küzdő vendégeknek.

Burnley: Heaton;Trippier;Dings;Duff;Shackell;Mee,Arfield;Marney;Jones;Taylor;Ings;Jutkiewicz

Manchester United: De Gea;Jones;Evans;Blackett;Valencia;Mata;Di Maria;Young;Flether;Rooney;Van Persie

A mérkőzést a vendég gárda kezdte. A 3.percben hazai szabadrúgás következett a 16-os előteréből melyet Jones lőtt a keresztlécre,de Gea mozdulni sem tudott a labdára,ezt követően egy újabb hazai helyzet Evans hibájából ám De Gea kilőtte a labdát a mezőnybe. A 14.percben De Gea jött ki jól kapujából s szerezte meg a labdát Ings elől. A 15.percben di Maria nagyszerű keresztlabdáját Van Persie lőtte Heaton kezei közzé. A 16. percben Vna Persie ment el a bal oldalon de végül a védelem megállította sőt a hazaiak jöhettek kirúgással. A 19. percben Di Maria passzolt a bal oldalról középre de Mata lövés helyett a földre huppant. A 26.percben Jutkiewicz fejelt egy balról középre jövő labdát a kapu mellé. A 27. percben De Gea védett hatalmasat egy távoli Jones bombát követően. A sarokrúgásból helyzet nem alakult ki. A 30. percben Di Maria passzát követően Rooney passzolt Van Persie elé ám a csatár lesen helyezkedett így a hazaiak hozhatták a labdát. A 34.percben Arfield fűzte be Blackett-et majd lőtt kapura de a lövését blokkolni tudták,a sarokrúgást követően helyzet nem alakult ki a vendég kapu előtt. A 37.percben Fletcher sárgult be egy visszarántást követően. A 40.percben Di Maria passzolt Mata elé akit azonban szerelni tudtak. A 44.percben Young ment el a bal oldalon majd kibillentették egyensúlyából ám a büntető elmaradt. A hosszabbítás 1 perc. A 46. percben vendég szöglet melyet Heaton kapus húzott le. Ezzel véget is ért az első játékrész melynek eredménye 0:0!

A második játékrészt a hazaiak kezdték. A  46.percben Evans szerelte Jutkiewicz-et. Az 52. percben Di Maria lőtt kapura Rooney passzát követően de Heaton védeni tudott. Az 56.percben Ings tüzelt távolról de labdája elkerülte De Gea kapuját. Az 57.percben hazai szöglet következett melyből helyzet nem alakult ki. Az 59,percben Di Maria ment el a bal oldalon majd beadását Van Persie lőtte a gólvonalon álló védőbe,nagy helyzet volt. A 61. percben fletcher középre ívelt labdáját van Persie fejelte a kapu fölé. A 68.percben Blackett sárgult be egy ütközést követően a szabadrúgást követően Taylor lőtt De Gea kezei közé. A 70.percben di Maria helyére Anderson érkezett. A 71.percben Valencia jobb oldali középre adása suhant el a hazai kapu előtt de senki sem ért bele. A 72.percben vendég szöglet melyből azonban helyzet nem alakult ki. A 73.percben Welbeck érkezett a gyengén játszó van Persie helyére. A 75. percben tayor végzett el egy szabadrúgást de az a kapu fölé ment. A 76.percben Marney sárgult be egy szabálytalan belépőt követően. A 78.percben Mata passzolt Valencia elé aki erősen középre lőtte a labdát de az a védőkről ment ki. A szögletet követően Rooney fejelt kicsivel a kapu mellé, ezt követően Igns helyére Barnes érkezett a hazaiaknál. A 81.percben egy bal oldali beadást követően Welbeck készített le Mata elé aki azonban az égbe lőtte a labdát. A 82. percben vendég szöglet következett melyet Anderson végzett el de helyzet ebből sem alakult ki. A 83.percben Valencia adott középre céltalanul. A 87.percben a sérült Mata helyére Januzaj érkezett. A 88.percben Young lövése pattant le de a büntető ezúttal is elmaradt,még e percben Taylor jött le helyét Reid foglalta el. A 89.percben hazai szabadrúgás melyből helyzet nem alakult ki. A 90. percben Reid sárgult be egy szabálytalanságért. A hosszabbítás 4 perc melyben helyzet már nem alakult ki s ezzel véget is ért a mérkőzés melynek végeredménye 0:0!

Egy botrányosan gyenge mérkőzés szemtanúja volt aki ma kilátogatott a Turf Moor-ra illetve a Tv előtt követte ezt a mérkőzést. A hazaiak igyekeztek a mérkőzés elején támadásaikkal összezavarni a gyenge lábon álló vendég védelmet. Ezek után már inkább a vendégek veszélyeztettek elsősorban Di Maria passzai által. Azonban az átütő erő hiányzott a Unitedből csakúgy mint az ezt megelőző mérkőzéseken. Van Gaal-nak nagyon sok feladata van még ezzel a csapattal épp ezért is jön jól a válogatott mérkőzések miatti szünet. A hazai csapat megérdemelte az 1 pontot sőt némi szerencsével akár be is húzhatták volna a 3 pontot.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.