A.C.MILAN-INTERNACIONALE

A Serie A 12. fordulóját rendezik meg  hét végén. A forduló rangadóját ma este 20:45-ös kezdéssel rendezik meg Milanóban ahol két ősi rivális az AC Milan és az Internacionale csap össze. A hazaiak a tabella 8.helyét foglalják el miután ígéretes szezonkezdést követően váratlan pontvesztésekbe futott bele Inzaghi gárdája.  Az elmúlt 6 összecsapáson a vörös feketék 2 győzelemmel 3 döntetlennel és 1 vereséggel abszolválták. A vendég gárda a tabella 8.helyét foglalta el a forduló előtt.a mérlegük szintén messze áll a makulátlan teljesítménytől ugyanis az elmúlt 6 fordulót tekintve 2 győzelmet 2 döntetlent és 2 vereséget szenvedtek el. A két gárda egymás elleni eredményei igen csak hullámoztak az éveket tekintve, ugyanis az ezt megelőző 14 mérkőzésből a hazaiak 6-ot nyertek meg míg a vendégek 7-et. Nagyon szoros tehát a két gárda egymással szembeni versenyfutása. Míg a hazaiak az idény elejét a hazaiak új edzővel kezdték míg a vendégek nemrég változtattak a kispadon. Az esélyek talán inkább a hazaik győzelmét vetítik előre. Izgalmas mérkőzés előtt állunk.

Milan: Lopez;Zapata;Mexes;Rami;De Sciglio;Bonaventura;Essien;Sharawy;Menez;Muntari;Torres

Inter: Handanovic;Nagatomo;Ranoccia;Juhan;Dodo;Guarin;Kuzmanovic;Kovacic;Obi;Icardi,Palacio

A mérkőzést  a hazai gárda kezdte. Az első percben rögtön egy vendég helyzet alakult ki melyből végül gól nem született. A 3.percben Essien tűnt el  16-oson belül de a bíró továbbított intett. A 6.percben hazai szöglet következett melyet követően helyzet nem alakult ki. A 8.percben Icardi került gólhelyzetbe ám Lopez hatalmasat mentett. A 11.percben Guarin távoli lapos bombáját Lopez hárította nagy nehézségek árán. A 13.percben Muntari sárgult be miután véletlenül lekönyökölte Dodo-t. A 17. percben hazai szabadrúgás következett a kaputól 35 méterre, a pontrúgást Menez lőtte a kapu fölé. A 21. percben De Sciglio lőtt távolról a vendég kapu fölé. A 23. percben egy szép passzjátékot követően Menez elé került a labda a 16-oson belül és ő higgadtan a kapuba lőtte a labdát, ezzel 1:0! A 27. percben hazai szöglet következett melyből helyzet nem alakult ki. A 28. percben Mexes sárgult be. A 31. percben vendég szöglet következett melyet a hazaiak szereztek meg. A 32. percben Obi sárgult be egy brutális belépőt követően. A 45. percben vendég szöglet következett, melyből helyzet nem alakult ki. A hosszabbítás 1 perc a félidő végén,melyben helyzet már nem alakult ki.

A második félidőt a vendégek kezdték. A 47. percben egy vendég szögletet követően Lopez húzta le a levegőből a labdát. A 49. percben hazai szöglet következett, melyből helyzet ezúttal sem alakult ki. Az 52. percben Bonaventura cselezte magát tisztára a 16-oson belül, majd lőtt kapura, de lövésébe belevédtek, így hazai szöglet következett, a szögletből helyzet nem alakult ki. Az 54. percben Nagatomo lövését követően a hazai védők szögletre tudtak menteni, a lövés után hatalmas kavarodás alakult ki a kapu előtt, melyet követően Guarin lőtte a labdát a kapu fölé. Az 59. percben egy jobb oldali szabadrúgást követően Bonaventúra ívelte középre  labdát, de helyzet végül nem alakult ki. A 661. percben egy jobb oldalról középre lőtt labdát Obi lőtt 18 méterről a kapu bal alsó sarkába, ezzel 1:1! A 69. percben hazai szabadrúgás következett, a kaputól 20 méterre melyet Menez lőtt a kapu fölé. A 72. percben Obi helyére Hernanes érkezett, illetve Torres helyére Honda érkezett. A 75. percben El Sharavi került helyzetbe, de lövése a keresztlécen csattant. A 76. percben Muntari helyére Poli állt be. A 77. percben Honda jobb oldali lövését védte Handanovic. A 79. percben egy jobb oldali beadást követően Icardi lőtt a léc fölé 11 méterről. A 83. percben El Sharavit szerelték a vendég védők, így megakadályozták a hazaiak második találatát. A 87. percben hazai szöglet következett, melyet Honda ívelt középre ám helyzet ezúttal sem alakult ki. A 88. percben újabb hazai szöglet következett, melyet Handanovic húzott le a levegőből. A 89. percben Icardi helyére Osvaldo állt be, még ebben a percben egy vendég kontrát volt kénytelen megállítani a hazai védelem. 4 perc a hosszabbítás a második játékrész végén. A 94. percben egy jobb oldalról középre érkező labdát Poli lőtt a kapu bal oldala mellé, mivel egy védő beleért szöglet következett, melyből azonban helyzet nem alakult ki. Ezzel véget ért a mérkőzés, melynek végeredménye 1:1 lett!

Egy rendkívül érdekes mérkőzésen vagyunk túl, ahol mind két csapat rászolgált az egy egy pont megszerzésére. A mérkőzés képére tekintve azt láthattuk, hogy az Inter csapata sokkal agilisabban támadott, illetve ebből kifolyólag többször is került helyzetbe. A vezetést ugyan a hazaiak szerezték meg, ám ezt követően a vendégek még nagyobb energiát fordítottak arra, hogy kiegyenlítsenek, mely végül sikerült is nekik. A mérkőzésen ugyan kevés tényleges gólhelyzet alakult ki, ám ettől függetlenül mégis látványos mérkőzést produkált a két fél. Összességében egy igazságos végeredmény született.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.