A.C. MILAN-JUVENTUS F.C.

Az Olasz Bajnokság 32. fordulóját rendezik meg a hét végén. A forduló rangadóját a Stadio San Siro-ban rendezik ahol a Milan együttese találkozik a Juventus együttesével. A hazai együttes a 6. helyen áll eddigi 31 mérkőzéséből 13-at nyert meg 10 döntetlen és 9 vereség mellett. Az utolsó 5 mérkőzésükből 1 győzelem mellett 2 döntetlen és 2 vereség szerepel. Hazai környezetben 15 mérkőzést játszottak ebből 9-et nyertek meg 4 döntetlen és 2 vereség mellett. Az utolsó 5 hazai mérkőzésükből 3-at nyertek meg 2 döntetlen mellett. A vendég Juventus a tabella élén áll, 31 mérkőzésükből 23-at nyertek meg 4 döntetlen és 4 vereség mellett. Az utolsó 5 mérkőzésüket megnyerték a zebrák. Idegenben 16 mérkőzésből 11-et nyertek meg 2 döntetlen és 3 vereség mellett. Utolsó 5 idegenbeli bajnokijukból 4-et nyertek meg 1 döntetlen mellett. A két együttes előző 17 mérkőzésből a Milan 3-at nyert meg 3 döntetlen és 11 Juventus siker született. Az utóbbi 5 mérkőzésből 5 Juve siker született, az utolsó 5 San Siro-ban játszott mérkőzésből 1 Milan siker született 1 döntetlen és 3 Juventus siker. Az őszi összecsapást 1:0-ra nyerték a zebrák. A mérkőzés esélyese a vendég együttes. Jó mérkőzés előtt állunk.

Milan: Donnarumma;Abate;Alex;Romagnoli;Antonelli;Honda;Montolivo;Kucka;Bonaventura;Bacca;Balotelli

Juventus: Buffon;Bonucci;Rugani;Lichtsteiner;Pogba;Marchisio;Asamoah;Sandro;Mandzukic;Morata

A mérkőzést a vendégek kezdték. A 8. percben Antonelli adta középre a labdát, azonban a védők tisztáztak. A 9. percben a középre érkező labdát Abate lőtte  magabiztosan a jobb kapufára. A 14. percben hazai szabadrúgás következett, a beívelt labdát Balotelli lőtte a kapura, de Buffon szép mozdulattal védeni tudott. A 16. percben Balotelli lőtte a labdát a kapu előterébe, ahonnan a védők kivágták a labdát. A 18. percben Balotelli tört be a 16-oson belülre, de a védők blokkolni tudták, ezt követően szöglet következett, a beívelést követően Alex helyezkedett jól, és befejelte a labdát a kapu bal oldalába, 1:0! A 20. percben Asamoah sárgult be. A 22. percben Lichtsteiner szerzett labdát a 16-oson belül, majd lőtt, de Donnarumma könnyedén fogta a labdát. A 26. percben Marchisio vette át a labdát a 16-oson majd lőtte a labdát a keresztlécre, de a kapus bravúrral védett, az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. A 27. percben Morata tálalt Mandzukic elé, aki belőtte a labdát a kapu bal alsó sarkába, 1:1! A 32. percben Balotelli adta középre a labdát, ahol a védők tisztáztak. A 33. percben Honda elé érkezett a labda, majd lőtte azt a kapu jobb oldala felé, de Buffon védte. A 42. percben Balotelli lőtte a labdát a büntetőterületen belülre, ahonnan a védők kifejelték a labdát. A hosszabbítás 2 perc. A 46. percben Leichester vette át a labdát a 16-oson belül, majd lőtt a kapu bal oldala mellé. Ezzel véget ért a mérkőzés.

A második játékrészt a hazaiak kezdték. A 49. percben Pogba lőtte a labdát távolról magasan a keresztléc fölé. Az 50. percben Mandzukic sárgult be. Ezt követően Balotelli is kapott egy sárgalapot. Az 53. percben Balotelli vette át a 16-os vonalán, de lövése a keresztléc fölött hagyta el a játékteret. Az 55. percben Alex érkezett jól a beadott labdára, el is fejelte a labdát azonban a labda a kapu fölött ment ki. Az 57. percben Balotelli lőtte távolról a labát kapura, azonban a védők tisztáztak. Még ebben a percben Marchisio adta középre a labdát, de a védők előbb értek oda. Az 59. percben Alex sárgult be. A 60. percben vendég szabadrúgás következett, Pogba lövése találta el a bal kapufát. A 61. percben Kucka sárgult be. A 62. percben Pogba végzett el szabadrúgást, azonban a védők tisztáztak. A 65. percben Lichtsteiner adta középre a labdát, a védők fejelték ki a labdát, ezt követően vendég szöglet következett. A beívelést követően Pogba érkezett jól a labdára, és lőtte azt a kapu bal oldalába, 1:2! A 67. percben Morata helyére Zaza érkezett a pályára. A 72. percben vendég szöglet következett, melyből helyzet nem alakult ki. A 74. percben Honda helyére Adriano érkezett. A 77. percben Boateng lépett pályára Balotelli helyett. A 78. percben Lichtsteiner adta középre a labdát, azonban csapattársat nem talált. A 81. percben Lichtsteiner helyére Cuadrado érkezett. A 85. percben Asamoah helyére Evra érkezett. A 86. percben Zaza sárgult be. A 89. percben Antonelli kapott sárga lapot. A hosszabbítás 5 perc. A 92. percben Boateng lőtte a labdát a 16-oson belülről a kapu jobb oldala mellé. A 93. percben Zaza vitte a labdát a büntető területen belülre, azonban a védők blokkolták. Ezzel véget ért a mérkőzés, melynek végeredménye 2:1!

Az első játékrészben közepes iramú mérkőzést láthattunk. Mind két csapat egyaránt alakított ki helyzeteket. A Milan rövid passzos játékkal igyekeznek bevenni a vendégek kapuját, míg a Juventus a kontrákra építi a támadást. A második játékrész első felében lassan indult a játék, azonban a Juventus gyorsabban felpörgött, majd a 65. percben Pogba révén meg is szerezték a vezetést. Ezt követően az eredmény nem változott. Összességében egy egyhangú mérkőzést láthattunk, ahol a Juventus csapata jobban játszott.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.