CHELSEA – ATLETICO MADRID

A Bajnokok Ligája nyolcad döntőinek visszavágói közül ezúttal a Chelsea Atletico Madrid mérkőzésbe tekintünk. Az első összecsapást az angol együttes nyerte meglepetésre. A visszavágó így is nyitott ugyanakkor, tekintve, hogy az angol spanyol párharcok az utóbbi időszakban inkább a spanyol csapatok sikerét hozták. A két együttes közül az Atletico áll jobban hazája bajnokságában ahol is vezeti a tabellát, míg a Chelsea a 4. pozícióban áll a Premier League-ben. Érdekes összecsapás előtt állunk.

Chelsea : Mendy;Rüdiger;Zouma;Azplilcueta;James;Kante;Kovacic;Alonso;Havertz;Ziyech;Werner

Atletico Madrid : Oblak;Trippier;Savic;Gimenez;Lodi;Carrasco;Saul;Koke;Llorente;Suarez;Felix

A mérkőzést az Atletico Madrid kezdte. 6.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 10.perc: Alonso lőtt kevéssel a kapu mellé. 16.perc: újabb hazai szöglet helyzet nélkül. 26.perc: Carrasco tűnt el gyanús körülmények között a 16-oson belül de végül elmaradt a büntető. 27.perc: vendég szöglet gólveszély nélkül. 30.perc: Havertz és Lodi is besárgult. 34.perc: Werner passzolt Ziyech elé aki a kapuba lőtt 1:0! 40.perc: Havertz lövését Oblak védte. 43.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 

A második játékrészt a Chelsea kezdte. A félidőben Lodi helyére Hermoso állt be. 48.perc: Werner lövésénél védett nagyot Oblak. 51.perc: Saul sárgult be. 53.perc: Carrasco helyére Dembele állt be. 56.perc: hazai zsöglet helyzet nélkül. 57.perc: Ziyech lőtt kapura ám Oblak hatalmasat védett, az ezt követő szögletből helyzte nem alakult ki. 59.perc: Suarez helyére Correa állt be. 60.perc: Gimenez sárgult be. 62.perc: Gimenez sárgult be. 62.perc: Werner lőtt  a kapu mellé. 63.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 69.perc: Lemar sárgult be. 72.perc: Koke sárgult be. 77.perc: Pulisic állt be Ziyech helyére. 81.perc: két vendég szöglet helyzet nélkül. 82.perc: Savic kapott piros lapot. 83.perc: Hudson-Odoi állt be Werner helyére. 92.perc: Felix lövését Mendy védte bravúrral. 93.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 93.perc: Havertz helyére Emerson állt be illetve Alonso helyére Chilwell állt be. 94.perc: Emerson lőtt a hálóba 2:0! Ezzel ért véget a találkozó.

Az első játékrészben a hazai együttes játszott jobban. Több veszélyes helyzetet dolgoztak ki melyekből egy alkalommal be is tudtak találni. A vendégek nagyon passzívan játszottak. A második játékrészben a vendégek több helyzetet dolgoztak ki ám a kapuba nem tudtak lőni. A hazaiak egy kontra végén még be tudtak találni így magabiztosan nyertek. A párharc meglepően sima Chelsea továbbjutást hozott. 

Check Also

A.C. MILAN – INTERNACIONALE F.C.

A Bajnokok Ligája másik elődöntőjében a Milan hazai pályán a szintén hazai pályán pályára lépő …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.