CHELSEA F.C. – ARSENAL F.C.

A Premier League a hét végén már a második fordulóval robog tovább. Az első forduló a top 6 együtteseket tekintve nem hozott nagy meglepetést. Az eheti fordulóban is megtekinthetünk egy rangadót melyen a Chelsea együttese fogadja az Arsenal együttesét. Az Arsenal sorolása ne tűnik éppen egyszerűnek mivel az első fordulóban a bajnok Manchester City együttesétől kapott ki. Nos a mai mérkőzés sem ígérkezik éppen könnyű feladatnak mert a Chelsea kitűnően kezdett s 3 gólt lőve nyerni tudott. A nyáron Sarri ült a kékek kispadjára Conte helyére Illetve érkezett Joginho akinek úgy fest jól fog a Premier League feküdni. Courtois távozásával egy ifjú kapustehetség bontakozhat ki  későbbiekben. Az Arsenal is edzőt cserélt Emery rögtön Sokratis-t a Dortmundból le is igazolta illetve Guendouzi-t aki úgy fest az idei szezon egyik felfedezettje lehet. Torreira pedig a középpályát hivatott erősíteni. Kitűnő mérkőzés előtt állunk melynek esélyese a Chelsea együttese.

Chelsea: Arrizabagala;Alonso;Luiz;Rüdiger;Azpilicueta;Kante;Jorginho;Barkley;Willian;Morata;Pedro

Arsenal: Cech;Bellerin;Mustafi;Sokratis;Monreal;Xhaka;Guendouzi;Mkhitaryan;Özil;Iwobi;Aubameyang

A mérkőzést az Arsenal kezdte. 3.perc: Luiz lőtt távolról a kapu fölé. 8.perc: Özil lőtt a kapu mellé. 9.perc: Pedro egy gyönyörű támadás végén lőtt a kapuba 1:0! 14.perc: Barkley lőtt a kapu fölé. 17.perc. Aubameyang hagyta ki a meccs eddigi legnagyobb ziccerét igaz Kepa nagyot védett. 19.perc: ezúttal Aubameyang lőtt 5 méterről az üres kapu fölé, az ezt követő támadásból Morata egy cselt követően lőtt a hálóba 2:0! 27.perc: Xhaka sárgult be. 31.perc: Mkhitaryan lőtt a kapu fölé ordító ziccerből. 37.perc: Mkhitaryan lőtt a hálóba egy lecsorgó labdát 2:1!38.perc: Morata került helyzetbe végül az állás nem változott. 39.perc: hazai szöglet helyzet nélkül.  44.perc: Aubameyang passzolt Iwobi elé aki kapuba lőtt 2:2! 44.perc: Ismét Aubameyang hagyott ki óriási ziccert egy beadást követően. Ezzel ért véget a félidő.

A második félidőt a Chelsea kezdte. A félidőben Torreira állt be Xhaka helyére. 52.perc. Pedro lövését blokkolta a vendég védelem. 55.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 57.perc: Barkley lőtt éles szögből kapura de cech hatalmasat védett, az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. 58.perc: két hazai szöglet helyzet nélkül. 60.perc: Kovacic érkezett Barkley helyére illetve Willian helyére Hazard érkezett. 64.perc: Cech védte Jorghinho lövését. 68.perc: Özil helyére Ramsey állt be. 75.perc: Lacezette állt be Iwobi helyére, valamint Morata helyére Giroud állt be. 77.perc: Mustafi sárgult be. 78.perc: Kante fejelt kevéssel a kapu mellé. 81.perc: Hazard labdáját Alonso lőtte a hálóba 3:2! 87.perc: Giroud helyzetét Cech védte. 89.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 90.perc: Ramsey lőtt távolról a kapu mellé. A 93.percben Giroud kapott kitűnő passzot ám ziccerből képtelen volt betalálni. ezzel ért véget a találkozó.

Az első játékészben a hazaiak jól kezdtek s gyakorlatilag minden helyzetükből be is találtak. Az Arsenal ugyanakkor a félidő végéig gyakorlatilag összes ziccerét elhibázta. A félidő végén azonban két gyors góllal ki tudott egyenlíteni az Arsenal sőt kis túlzással ha a helyzeteiket kihasználták volna akár a vezetést is megszerezhették volna. A második félidőben a Chelsea teljesen benyomta a kapuja elé az Arsenalt akik csupán 3 alkalommal kerültek érdemben a hazai kapu elé. A kékek sok helyzetet dolgoztak ki majd Hazard és Kovacic beállását követően eldöntötték a meccset. Összességében kitűnő mérkőzést láthattunk ahol az erősebb együttes győzött.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.