CHELSEA F.C. – ARSENAL F.C.

A premier League 33. fordulójának csúcsrangadóját a Chelsea és az Arsenal játssza. A Chelsea a tabella 3. helyén áll míg az Arsenal jelen pillanatban 5. helyen. A biztos Bajnokok Ligája helyezésekért nagy csata folyik. A 4 helyért 3 együttes is harcban van. A Chelsea szinte biztos bajnokok Ligája résztvevő. Így a mai mérkőzés leginkább az Arsenal számára lehet mérvadó. Jó mérkőzés előtt állunk. 

Chelsea: Mendy;Sarr;Christensen;James;Azpilicueta;Cheek;Kante;Alonos;Mount;Werner;Lukaku

Arsenal: Ramsdale;White;Holding;Gabriel;Tavares;Xhaka;Elneny;Saka;Odegaard;Smith Rowe;Nketiah

A mérkőzést az Arsenal kezdte. 4.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 5.perc: újabb hazai szöglet melyet követően Mount lőtt  a kapu mellé kevéssel. 9.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 13.perc: Nkeitah lőtt a hálóba 0:1! 17.perc: Werner egalizálta az állást 1:1! 27.perc: Smith Rowe lőtt a hálóba Ödegaard passzát követően 1:2! 30.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 32.erc: ezúttal Azpilicueta egalizált 2:2! 45.perc: Smith Rowe lőtt kevéssel a kapu mellé. 

A második félidőt a Chelsea kezdte. A félidőben Christensen helyére Silva állt be. 55.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 57.perc: Nkeitah lőtt újabb gólt 2:3! 60.perc: hazai szöglet melyet követően Alonso hagyott ki nagy ziccert. 65.perc: Sarr sárgult be. 70.perc: Nkeitah helyére Martinelli állt be. 75.perc: Smith Rowe helyére Soares állt be. 81.perc: Ziyech állt be Alonso helyére. 84.perc: Mount sárgult be. 87.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 91.perc: Gabriel illetve Azpilicueta sárgultak be. 93.perc: Saka lőtt okosan a hálóba 2:4! 95.perc: Saka helyére Lacazette sárgult be. Ezzel ért véget a mérkőzés. 

Az első félidőben a hazaiak jól kezdtek ám a gólokat előtt a vendégek lőtték majd ezen találatokra mindkét alkalommal érkezett is hazai válasz. Kitűnő tempóban zajlott a játékrész. A második félidőben a vendégek ott folytatták ahol abbahagyták s további két gólt szereztek. A hazai válaszok immár elmaradtak így némi meglepetésre győztek a vendégek. 

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.