CHELSEA F.C. – MANCHESTER CITY F.C.

A Premier League 7. fordulóját rendezik meg a hét végén. A forduló csúcs rangadójára Londonban kerül sor ahol a Chelsea gárdája fogadja a Manchester City gárdáját. A londoni kékek kitűnő formának örvendenek mind a bajnokság mind a BL tekintetében. A hét közben idegenben egy utolsó perces góllal sikerült megverniük az Atletico Madrid gárdáját. A bajnokságban eddigi 6 meccsükből 4-et nyertek meg 1 döntetlen és 1 vereség mellett, utóbbi 5 meccsükből 4-et nyertek meg 1 döntetlen mellett. A kispadon csakúgy mint a kezdőben nincs sérülés. A vendég City gárdája is parádés formának örvend, ontják a gólokat ám szinte egyet sem kapnak. A BL-ben simán vezetik csoportjukat míg a bajnokságban is holtversenyben az élen állnak a városi riválissal együtt. Utóbbi 6 találkozójukból zsinórban 4-et nyertek meg 1 döntetlen mellett. A vendégeknél Aguero a héten bordáját törte így nagyságrendileg 2 hónapra kidőlt. A két együttese tavalyi csatározásából Conte együttese került ki győztesen, meglátjuk idén is ez lesz e a helyzet. Kitűnő összecsapás előtt állunk.

Chelsea: Courtois;Cahill;Christensen;Rüdiger;Alonso,FAbregas;Bakayoko;Kante;Azpilicueta;Hazard;Morata

Manchester City: Ederson;Walker;Stones;Otamendi;Delph;Fernandinho;Sterling;De Bruyne;Silva;Sane;Jesus

A mérkőzést a Manchester City kezdte. 3.perc: Kante lött egy labdát középre de Morata fejese a kapu fölé ment. 5.perc: vendég szabadrúgás melyet Courtois húzott le. 7.perc: Sterling száguldását állította meg a hazai védelem. 11.perc: Fernandinho vezette a labdát majd lőtt kapura de lövését a védelem blokkolta.  12.perc. Silva lőtte Walker labdáját a kapu mellé kevéssel. 18.perc: De Bruyne szabadrúgása ment a kapu mellé. 19.perc.. Delph lövését blokkolta a hazai védelem, az ezt követő szögletből nem alakult ki helyzet. 26.perc: Azpilicueta kitűnő próbálkozását Ederson hárította magabiztosan. 27:perc:hazai szögletek következetek helyzet nélkül. 30.perc: Silva lövését védte bravúrral Courtois. 31.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 35.perc: Morata sérült meg helyére Willian érkezett. 39.perc: hazai szabadrúgás melyből szöglet alakult ki de gól nem született a pontrúgásból. 44: perc: Fernandinho próbálkozását védte Courtois. A hosszabbítás 2 perc melyben helyzet nem alakult ki.

A második félidőt a Chelsea kezdte. 49.perc: vendég szöglet helyzet azonban nem alakult ki. 50.perc: Silva szögletéből sem alakult ki helyzet. 55.perc. újabb vendég sarokrúgás helyzet nélkül. 56.perc. Sterling a vissza szerzett labdát lőtte kapura de célt tévesztett. 61.perc: Fernaninho sárgult be. 62.perc. Hazard lőtt éles szögből kapura egy kitűnő labdaátvételt követően ám Ederson hárítani tudott. 65.perc: Jesus próbálkozását védte Courtois. 67.perc. újabb vendég akció melynek végén De Bruyne vette be a hazai kaput egy csodás lövéssel 0:1! 72.perc: Hazard helyére Pedro állt be illetve Bakayoko-t Batshuayi váltotta a hazaiaknál. 75.perc. hazai szöglet helyzet nélkül. 76.perc. Silva helyére Bernardo Silva állt be a vendégeknél. 84.perc: Sane helyére Gündogan állt be. 85.perc: Jesus került helyzetbe ám a védők menteni tudtak előle, az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. 88.perc: vendég szöglet melyet követően Stones fejelt Courtois kezébe. 89.perc: Otamnedi sárgult be. 90.perc. Christensen lőtt a kapu fölé. A hosszabbítás 3 perc, 93.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. Ezzel ért véget az összecsapás.

Az első játékrészben a hazaiak kezdte veszélyesebben Morata majd Kante révén. ezt követően a City percei következetek s alakítottak ki több kisebb helyzetet. A félidő vége szintén a hazai gárdáé volt ám találat nem született a hazai oldalon sem. A második játékrészben a vendég gárda lényegesen több helyzetet dolgozott ki s a hazaiak mintha kissé elfáradtak volna. De Bruyne gólja a vendég támadásokat koronázta meg. Ezt követően a hazaiak is alakítottak ki helyzeteket ám találatig nem jutottak. Összességében a vendégek megérdemelten nyerték meg a mérkőzést a támadóbb szellemüknek köszönhetően.

 

Check Also

PSG – JUVENTUS F.C.

A 2022-0223-as Bajnokok Ligája idény a mai estén kezdetét veszi. Az este egyik csúcs rangadójára …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.