CHELSEA F.C.-PARIS SAINT GERMAN

A Bajnokok Ligája nyolcadöntőjének visszavágóit rendezik meg a hét közben. Mint az már a tegnap este során biztossá vált a Porto és a Real Madrid csapata már kivívta a továbbjutást. A mai este folyamán ezt a Bayern München valamint a Chelsea gárdája is megteheti amennyiben a Sahtar Donyeck valamint a PSG együttesét legyőzi. Az este fő mérkőzése a Chelsea PSG összecsapás. A londoniak az első összecsapáson egy döntetlent harcoltak ki (1:1) és így igen kecsegtető pozícióból várhatják a visszavágó mérkőzést főként idegenben lőtt találatuknak köszönhetően. A vendég egyesület azonban rendkívül jó formának örvend ugyanis 2. hazája bajnokságában valamint a Francia kupában is tovább jutott a  szintén BL résztvevő Monaco gárdája ellen. A két együttes az előző évben is találkozott egymással s akkor a londoniak jutottak tovább. Erre idén is nagy esély mutatkozik ám Blanc együttese idén kissé erősebbnek tűnik. Érdekes összecsapás előtt állunk.

Chelsea: Courtois;Ivanovic;Cahill;Terry;Azpilicueta;Matic;Ramires;Oscar;Hazard;Fabregas,Costa

PSG: Sirigu;Maxwell;Silva;Luiz;Marquinhos;Verratti;Motta;Matuidi;Pastore;Cavani;Ibrahimovic

A mérkőzést a vendégek kezdték. A 2.percben Terry mentett nagyot a 16-oson belül így sarok rúgás következett. Helyzet nem alakult ki í szögletből. A 4.percben Hazard ment el a jobb oldalon majd adott középre de a vendég védők kivágták a játékszert. A 16.percben egy szép akció végén Maxwell adott középre a jobb oldalról de Cahill lefülelte a beadást. A 19.percben vendég szögelt következett melyből helyzet Courtois húzott le a levegőből. A 29.percben vendég szabadrúgás következett a térfél bal oldaláról, a játékszert Pastore ívelte középre laposan így azt a védők könnyű szerrel kifejelték. A 32.percben Ibrahimovic csúszott páros lábbal a labdára emiatt a bíró kiállította. A visszajátszást figyelembe véve talán túlzó volt e döntés. A 33.percben reklamálásért Motta sárgult be. A 36.percben hazai szabadrúgás következett melyből helyzet nem alakult ki. A 37.percben Oscar is besárgult labdaelrúgás miatt. A 39.percben Terry mentett szögletre Cavani elől. A sarokrúgásból helyzet nem alakult ki. A 40.percben Matuidi is besárgult egy lerántás miatt. A 41.percben Oscar lőtte a labdát Sirigu ölébe. A 45.percben Motta lőtt távolról kapura de Courtois könnyedén fogta a labdát. A hosszabbítás 2 perc a félidő végén. A 46.percben egy hazai szabadrúgást követően a vendég védők rúgták ki a labdát a mezőnybe. Ezzel véget ért az első félidő.

A második játékrészt a hazaiak kezdték. A félidőben Willian állt be Oscar helyére. A 49.percben Willian lőtt szabadrúgásból kapura de Sirigu mentetni tudott. A sarokrúgásból helyzet nem alakult ki. Az 51.percben egy hazai szabadrúgás után Cahill lőtt a védőkbe. Az 52.percben Ramires is besárgult. Az 5.percben Maxwell lőtt kapura de egy védő az utolsó pillanatban még blokkolni tudta. Az ezt követő szögletből még egy következhetett de helyzet végül nem alakult ki. Az 56.percben hazai szöglet következett melyet követően egy újabb következett de helyzet ebből nem alakult ki. Az 58.percben egy hazai kontrát követően Cavani kapott kitűnő labdát majd egy higgadt cselt követően a kapufára rúgta a labdát. A kapuson már túljutott a támadó ám óriásit hibázott ezt követően. A 61.percben egy vendég szabadrúgást követően Courtois húzta le Cavani fejesét. A 65.percben Cahill vetődött Matuidi lövésébe. A 71.percben vendég gólhelyzet alakult ki ám a hazai védők fel tudtak szabadítani. A 7.percben Costa sárgult be szabálytalanságért majd Luiz reklamálásért. A felvételek alapján Costa szabálytalansága  akár pirosat is érhetett volna. A 74.percben Verratti is sárga lapot kapott kakaskodásért. A 776.percben hazai szabadrúgás következett a bal oldalról melyet Willian ívelt Sirigu kezébe. A 80.percben Ramires ment el a 16-oson belül majd lőtt kapura de Sirigu hatalmas bravúrral mentetni tudott. A sarokrúgást követően Cahill elé pattant a labda s hatalmas erővel azt a kapuba zúdította 1:0! A 82.percben Lavezzi állt be valamint Rabio Verratti illetve Matuidi helyére. A 83.percben Lavezzi fejelt Courtois ölébe. A 84.percben Zouma érkezett Matic helyére. A 86.percben vendég szögelt következett melyet követően helyzet nem alakult ki. A 85.percben újabb vendég szögelt következett melyet követően Luiz fejelt tiszta erővel a léc alá 1:1! Jelen állás szerint hosszabbításra áll a mérkőzés. A 89.percben hazai szabadrúgás következett melyből szögelt következett. A sarokrúgást követően helyzet nem alakult ki. A 92.percben hazai szögelt következett melyből helyzet nem alakult ki. Ezzel véget ért a rendes játékidő melynek állása 1:1 az összesített állás pedig 2:2!

A hosszabbítás első félidejét a vendégek kezdték. Cseréltek a hazaiak Drogba érkezett Ramires helyére. A 95.percben hazai szöglet következett melyet követően Silva kezelt agy a hazaiak rúghattak büntetőt. A 11.est Hazard lőtte a kapu közepébe 2:1! A 98.percben vendég szabadrúgás következett melyből helyzet nem alakult ki. A 99.percben egy szép hazai akciót követően Sirigu mentett gyanús körülmények között. A 101.percben vendég szabadrúgás következett melyet követően Luiz lőtt kapura de Courtois hatalmasat védett. Az ezt követő szögletből helyzet már nem alakult ki. Ezzel véget ért a hosszabbítás első félideje.

A második felét a hosszabbításnak a hazaiak kezdték. A 109.percben vendég pontrúgás következett melyből helyzet nem alakult ki. A 110.percben Costa lőtt a kapu fölé. A 112.percben Cavani csúszott el lövés közben. A 113.percben Ivanovic mentett szögletre, a sarokrúgást követően Silva fejelt kapura de Courtois óriásit védett. Az ezt követő szögletet követően Silva fejelt a kapuba 2:2! A 117.percben Sirigu védett hatalmasat Costa fejese után, még ebben a percben Wiel érkezett Pastore helyére. A hosszabbítás 2 perc a hosszabbítás végén. A 122.percben vendég szabadrúgás következett melyből helyzet nem alakult ki. Ezzel véget ért a mérkőzés melynek végeredménye 2:2!Összesítésben ugyan 3:3 az eredmény de idegenben lőtt gólokkal a PSG jutott tovább.

A végletekig kiélezett mérkőzést láthattunk ahol foci ezúttal  a focit játszó csapat mellé állt. Az első félidő elsősorban a játékvezetői tévedésekről szólt, mindkét edző joggal panaszkodhat a bírói tevékenység kapcsán. A kiállítás jogosságától egészen a hazaiak meg nem adott 11-eséig. A második félidőben az emberhátrány ellenére a vendégek játszottak jobban míg a hazaiak kivárásra játszottak. Cahill góljánál úgy tűnt eldőlt a továbbjutás de Luiz fejese vissza hozta a francia reményeket. A hosszabbítás során a vendégeken látszott,hogy fáradnak és a hazaiak a kapu elé nyomták a vendég gárdát. Silva úgy tűnt negatív hős lesz miután a kezéhez ért a labda, Hazard aki az egész mérkőzésen haloványan játszott belőtte a büntetőt. Ezt követően utolsó erejüket elővéve támadásba lendültek a vendégek és Silva révén ki is tudtak egyenlíteni. Az eredményt a vendégek ezt követően tartani tudták az eredményt mely továbbjutásukat jelentette. Összességében egy szenzációs mérkőzést láthattunk ahol a támadóbban játszó csapat megérdemelten jutott tovább.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.