CHELSEA F.C. – REAL MADRID F.C.

A Bajnokok Ligája másik elődöntő párosítása igencsak nyitottnak tűnik. Igaz előnyben a Chelsea együttese van idegenben lőtt góllal illetve a mutatott játékuk miatt is. Ám a Real Madrid-ot nem szabad esélytelennek tekinteni, még ha talán az idei évben nem feltétlenül  a legerősebb keretek közé tartozik Zidane gárdája. A hazaiak rendkívül jól teljesítenek Tuchel edző érkezése óta. A Chelsea számára elegendő egy 0:0-ás döntetlen is illetve egy egy gólos hazai siker is. Érdekes mérkőzés előtt állunk ahol a vendégeknek kell mindenképp többet tenni a gólszerzés érdekében.

Chelsea : Mendy;Rüdiger;Silva;Christesen;Azpilicueta;Kante;Jorginho;Chilwell;Mount;Werner;Havertz

Real Madrid: Courtois;Nacho;Militao;Ramos;Mendy;Modric;Casemiro;Kroos;Vinicius;Benzema;Hazard

Az első játékrészt a Real Madrid kezdte. 12.perc: Kante lőtt kapura ám centikkel tévedett. 14.perc: Jorginho sárgult be. 18.perc: Werner lőtt lesről a hálóba. 26.perc: Benzama próbálkozását Mendy óriási bravúrral hárította. 26.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 28.perc: Courtoist emelte át Mount ám a labda a keresztlécre pattant ám Werner már közelről  a kapuba fejelt 1:0! Bajban a Real Madrid. 36.perc: Benzema próbálkozását Mendy hárított ismét. 37.perc: Ramos illetve Christensen sárgult be. 

A második játékrészt a Chelsea kezdte. 48.perc: Havertz labdája pattant ki a keresztlécről. 53.perc: Mount lőtt kevéssel a kapu mellé. 59.perc: Havertz lövését védte Courtois. 62.perc: Nacho sárgult be. 63.perc: Valverde állt be Mendy helyére, majd Asensio állt be Vinicius helyére. 65.perc: vendég szöglet melyet követően Kante lövését blokkolták. 72.perc: Kroos sárgult be. 73.perc: hazai szöglet helyzet nélkül.  76.perc: Casemiro helyére Rodrygo állt be. 85.perc: Pulisic egy jobbról érkező labdát lőtt a hálóba 2:0! Eldőlt a mérkőzés és a továbbjutás. 87.perc: Mount sárgult be. 88.perc: Azpilicueta sárgult be. 88.perc: Azpilicueta helyére James állt be, majd Mount helyére Ziyech illetve Hazard váltotta Marianot. 90.perc: Valverde sárgult be. A hosszabbítás 4 perc, 94.perc: Giroud állt be Havertz helyére. Véget is ért a találkozó. 

Az első játékrészben A Chelsea kezdett jobban. Több helyzetet dolgoztak ki és meg is szerezték a vezetést. Mendy kapus két bravúrral is segítette csapatát. A második játékrészben a hazaiak egyre jobban használták ki fizikai és eredmény szülte előnyüket. A vendégek ugyan helyzeteket alakítottak ki ám találatig nem jutottak. Összességében a jobb teljesítményt nyújtó együttes jutott a döntőbe!

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.