CHELSEA F.C.- WOLWERHAMPTON WANDERERS

A Premier League 38. fordulója több érdekes mérkőzést is tartogat. Figyelmünket ma a Bajnokok lIgája helyekért történő harc miatt a Chelsea és a Wolwerhampton Wanderers csatájára fókuszáljuk. Mindkét együttes számára kell a 3 pont. A hazaiak ha győznek indulnak a Bajnokok Ligájában kérdés csupán annyi, hogy a 3. vagy a 4. pozícióban zárják e az évet. A vendégeknek az Európa Liga indulás miatt kellenek a pontok. A chelsea jövőjét erősen befolyásolja a Leicester City Manchester United összecsapás. Mindkét említett együttes közel van a londoni kékekhez. A Vörös ördögök pontazonossággal csupán jobb gólkülönbséggel előzik meg a kékeket, míg a Leicester csupán 1 pontra van Lampard együttesétől. A Wolwerhampton pontszámban egyik említett együttest sem előzheti meg ám a főtáblás Európa Liga indulás miatt nekik sem mindegy a tabella hányadik helyen végeznek. Kitűnő mérkőzés előtt állunk.


Chelsea: Cabbalero;Rüdiger;ouma;Azpilicueta;James;Jorginho;Kovacic,Alonso;Pulisic;Giroud;Mount


Wolwerhampton Wanderers: Patricio;Boly;Coady;Saiss;Jonny;Neves;Dendonker;Doherty;Neto;Jimenez;Jota


A mérkőzést a Chelsea kezdte. 8.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 19.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 22.perc: Jota sárgult be. 45.perc: vendég szöglet melyből hazai kontra következett. 46.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 48.perc: Mount lőtt a hálóba 1:0! 45.perc: Giroud villant 2:0! Ezzel ért véget az első játékrész. 

A második félidőt a Wolwerhampton kezdte. A félidőben Traore helyére Pedro állt be. 58.perc: Jota lövését Caballero védte. 58.perc: Vinagre váltotta Jonny-t, majd Neves helyére Moutinho állt be illetve Podence helyére Doherty állt be. 75.perc: Mount szögletéből nem alakult ki helyzet. 78.perc: Giroud helyére Abraham állt be majd Hodson Odoi állt be Pulisic helyére. 83.perc: Dendoncker sárgult be. 84.perc: Jota helyére Jordao állt be, Pedro helyére Loftus Cheek, Kovacic helyére Barkley. 90.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 92.perc: Azpilicueta sárgult be. Ezzel ért véget a mérkőzés.

 
Az első játékrészben nem seok esemény történt a félidő végéig. Ekkor a hazaiak szinte a semmiből vezetést szereztek majd pár perccel később azt meg is duplázták. Ezzel szinte el is döntve a találkozót. A második félidőben a hazaiaknak akadt helyzetük ám azokat nem lőtték be. A vendégek sem tudtak találatig eljutni így végül a Chelsea a 4. helyen végzett míg a Wolwerhapton a 6. helyen.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.