Chile – Ausztrália

A B csoport 3. fordulójában kerül megrendezésre a Chile Ausztrália összecsapás mely azt hivatott eldönteni hogy Németország mellett melyik válogatott juthat be a torna elődöntőjébe. Chile eddigi 2 mérkőzésén Kamerunt győzte le majd Németországgal játszott 1:1-es döntetlent. A dél Amerikai együttes rendkívül erősnek hat így meglepetés lenne ha nem ők lennének a csoport másodikok. Ausztrália előbb Németországtól szenvedett vereséget majd Kamerun válogatottjával játszott döntetlent így hozva magát meglehetősen nehéz helyzetbe. A mai mérkőzésen Chile szempontjából egy döntetlen is elég lehet míg Ausztráliának mindenképpen győzni kellene több találattal. Jó mérkőzés előtt állunk.

Chile: Bravo, Mena, Jara, Diaz Huincales, Isla, Vidal, Silva, Aranguiz, Sanchez, Vargas, Fuenzalida

Ausztrália: Ryan, Milligan, Sainsbury, McGowan, Kruse, Irvine, Luongo, Behich, Cahill, Troisi, Juric

Az első félidőt a vendégek kezdték. 4. perc: Juric lövése ment a kapu mellé. 8. perc: Vidal vette át a labdát a 16-oson, majd lőtt kapura, de Ryan védeni tudott. 16. perc: Hazai szabadrúgás, helyzet nem alakult ki. 19. perc: Hazai szabadrúgás következett, Vidal lőtte a labdát a sorfalba. 21. perc: Luongo sárgult be. 24. perc: Kruse adta középre a labdát, ahol a védők tisztáztak, az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. 27. perc: Sanchez jutott be a kapu előterébe, de lövését blokkolták. 31. perc: Troisi sárgult be. 33. perc: Cahill sárgult be. 36. perc: Troisi szerzett labdát a 16-oson belül, majd lőtte kapura, de Bravo bravúrral védeni tudta. 40. perc: Isla adta középre a labdát, de a védők tisztáztak, az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. 42. perc: Kruse szerezte meg a labdát, majd Troisi elé tálalt, aki tökéletesen lőtte azt a kapuba, 0:1! 1 perc a hosszabbítás. 46. perc: Behich sárgult be. Ezzel véget ért az első félidő.

A második félidőt a hazaiak kezdték. 46. perc: Rodrigez érkezett Fuenzalida helyére, valamint Hernandez érkezett Luongo helyett a pályára. 50. perc: Irvine lőtt a 16-oson belülről kapura, de a védők blokkolták. 51. perc: Vendég szöglet következett, Juric elé érkezett a beívelés, ám lövését Bravo védte. 54. perc: Cahill cselezte be magát a 16-oson belülre, de lövését egy védő blokkolta, az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. 57. perc: Cahill helyére Leckie állt be. 57. perc: Vidal sárgult be. 58. perc: Troisi adta középre a labdát, de a védők tisztáztak. 62. perc: Maclaren érkezett Juric helyére. 65. perc: Troisi szerzett labdát a 16-oson, majd lőtte azt a kapu fölé. 67. perc: Vargas szerzett labdát, majd Rodrigez elé tálalt, aki egyenesen a kapuba lőtte azt, 1:1! 70. perc: Vargas adta középre a labdát, amit Sanchez szerzett meg, majd lőtte a kapu jobb oldala mellé. 72. perc: Wright lépett pályára Sainsbury helyett. 75. perc: Hernandez sárgult be. 76. perc: Irvine középre adott labdáját kivágták a védők, az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. 82. perc: Diaz érkezett Vargas helyére. 86. perc: Behich cselezte be magát a 16-oson belülre, ahol tisztáztak előle, az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. 4 perc a hosszabbítás. Más már nem történt, ezzel véget ért a mérkőzés.

Az első félidőben a Chilei csapat kezdett erősebben. Az Ausztrálok agresszívabb játékot játszottak, így 3 sárga lapot is bezsebeltek, ennek ellenére kifizetődő volt, hiszen a félidő végén végül Troisi révén megszerezték az első góljukat. A második félidőben az Ausztrál csapat kezdett erősebben, ennek ellenére a 67. percben Chile szerezte meg az egyenlítő gólt, Rodriguez révén. Ezt követően még egy nagyobb helyzetet tudtak kialakítani a Chileiek, azonban más már nem történt. Összességében egy jó mérkőzést láthattunk, ahol döntetlen eredmény született.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.