CLUB BRUEGGE-MANCHESTER UNITED F.C.

A Bajnokok Ligája főtáblája a mai nappal válik teljessé. A tegnapi nap folyamán kiderült,hogy először az elit ligában 5 spanyol csapat fog indulni, hasonlóra korábban csak az angol csapatok voltak képesek köztük a Manchester United-del. A ma esti visszavágót Brugge-ben játszák . Az első összecsapásra Manchesterben került sor ahol az angolok nehéz kezdés után 3-1-re nyertek. Igaz a Brugge remekül kezdte azt a találkozót s vezetést is szerzett Carrick öngólját követően de aztán Depay révén az Angolok behúzták a győzelmet. A Brugge így hát nehéz helyzetből indul de semmi sem lehetetlen. A hazaiaknál nagyon sok a sérült ami szintén nehezíti a dolgukat ám a közönség valamint a nagy szél még a hazaiak segítségére lehet. Érdekes összecsapás előtt állunk.

Club Bruegge: Bolat;De Fauw;Castelletto;Duarte;De Bock;Vormer;Claudemir;Bolingoli;Vazquez;Diaby;Sutter

Manchester United: Romero;Shaw;Blind;Smalling;Darmian;Herrera;Carrick;Mata;Januzaj;Depay;Rooney

A mérkőzést a Manchester United kezdte. A 2.percben Vormer lőtt a 16-oson belülről a kapu előtt keresztbe. A 4.percben Shaw elől szedte fel a labdát Bolat. A 6.percben Shaw blokkolta Sutter közeli lövését. A 12.percben Mata lövését blokkolták a hazai védők. A 13.percben Herrera sárgult be egy csúnya becsúszást követően, az ezt követő szabadrúgásból helyzet nem alakult ki. A 20.percben egy szép passzjátékot követően Depay passzolt Rooney elé a 16-oson belülre majd a támadó higgadtan a kapuba emelet 0:1! A 28. percben egy jobbról kapott pontos labdát követően Herrera lőtt 21 méterről a kapu fölé. A 29. percben Depay kapott pontos labdát a jobb oldalról, de Bolat hárítani tudott. A 30. percben Herrera lövését blokkolták a hazai védők. A 31. percben egy bal oldali akció végén Sutter maradt le a középre adott labdáról. A 34. percben egy hazai védelmi hibát követően Depay lépett ki, de közeli lövését végül blokkolni tudták, az ezt követő szabadrúgásból helyzet nem alakult ki. A 36. percben egy jobb oldali keresztlabdát követően Claudemir fejelt a kapu fölé. A 38. percben Darmian próbálkozását védték a hazai védők. A 39. percben vendég szöglet következett, melyet követően Herrera elé került a labda, aki lukat rúgott. A 40. percben Ronney passzát követően Depay lőtt Bolat ölébe. A 41. percben Rooney próbálkozása ment el a bal kapufa mellett, ezt követően Sutter lépett ki a vendég védők közül és lőtt Romero kezébe. A 42. percben egy bal oldali beívelést követően Blind fejelt a saját kapuja fölé, az ezt követő szögletből Vazquez maradt le centikkel a középre tett labdáról. A 43.percben Diaby lépett ki egyedül s tört kapura de határozatlanságát Romero kihasználta s így az egyenlítés elmaradt.  A hosszabbítás 1 perc a félidő végén. A 46.percben Claudemir sárgult be egy visszarántást követően. Ezzel véget ért az első játékrész melynek eredménye 0:1!

A második játékrészt a Brugge kezdte. A félidőben Schweinsteiger állt be Januzaj helyére. A 48. percben vendég sarokrúgás következett, melyet követően a hazaiak szerezték meg a labdát. Még ebben a percben egy labdaszerzést követően Depay passzolt Herrera elé, aki pontosan Rooney elé passzolt a 16-oson belül és Rooney a szinte üres kapuba talált, gyönyörű gól volt, 0:2! Az 50. percben hazai szabadrúgás következett, melyet követően helyzet nem alakult ki. Az 53. percben Herrera távoli kísérletét fogta Bolat. Az 54. percben egy vendég kontra végén Depay lába előtt csúszott el Mata passza. Az 57. percben Mata kiugratását követően ismét Rooney talált a hazaiak kapujába, 0:3! Az 58. percben Rooney kapott ismét jó kiugratást, de ezután emelését Bolat hárította, az ezt követő sarokrúgásból helyzet nem alakult ki. Az 59. percben Depay ívelését fejelték ki a védők a mezőnybe. A 62. percben egy vendég passzjáték végén Mata lőtt centikkel a keresztléc fölé. Még ebben a percben Mata helyére Young érkezett, valamint Diaby helyére Diercix, és Vazquez helyére Vanaken. A 63. percben Herrera kapott kitűnő kiugratást Schweinsteiger s a ziccert értékesíteni is tudta, 0:4! A találatot követően Herrera helyére Hernandes érkezett. A 65. percben Schweinsteiger kapott a 16-oson belül jó labdát, de emelését követően a labda az alapvonalon hagyta el a játékteret. A 66. percben Diercix lőtt 25 méterről a felső lécre. A 72.percben Smalling szabadított fel a 16-oson belülről. A 73.percben ismét Smalling szabadított fel ezúttal az 5-ös vonaláról. A 74.perben Vormer lövése kerülte el a vendégek kapuját. A 77. percben Wormer sárgult be. Még ebben a percben Bolingoli Cools érkezett. A 78. percben Depay szabadrúgását követően Hernandes fejelt kapura, de a labda a keresztléc fölött húzott el. A 81. percben egy jpbb oldali beadást követően Duarte kezezett így vendég büntető következett, melyet Hernandes lőtt a kapu mellé. A 82. percben Rooney jobb oldali beadását követően Bolat szedte fel a labdát a földről. A 83. percben Young jobb oldali beadását követően Hernandes maradt le a labdáról. A 85. percben Diercix sérülése miatt a hazaiak emberhátrányba kerültek, ugyanis nem volt több cserelehetőségük. A 90. percben Young beadását követően Hernandes lőtt két méterről az üres kapu fölé. A hosszabbítás 2 perc  második félidő végén. A 92. percben egy jobb oldali beadást követően Castelletto fejelt a kapu mellé. Ezzel véget is ért az összecsapás, melyet a vendég United együttese nyert 4:0-ra.

Egy nagyon sima mérkőzést láthattunk, melyet a vendég Manchesteriek uraltak végig. Az első félidőben Rooney megszerezte idei első találatát s ezzel el is döntötte a továbbjutás kérdését. A második játékrészt is jól kezdte a vendég együttes ugyanis Rooney révén megszerezték második góljukat s ezzel nem csak a mérkőzést hanem a továbbjutást is eldöntötték. Ezt követően rengeteg helyzetet alakított ki a United, melyek közül kettőt értékesíteni is tudott, sőt egy kihagyott büntető is belefért, így is összesítésben 7:1-es összesítéssel jutottak tovább az angolok a Bajnokok Ligája főtáblájára.

 

Check Also

EURO 2020. 11. JÁTÉKNAP

Az EB 11. játéknapján a C csoport együttesei 18:00-tól játsszák le egy időpontban mérkőzésüket. Észak …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.