COLUMBIA-PERU

A Copa America C csoportjának mérkőzéseivel zárul a csoportkör. Az A csoportból Chile és Bolívia jutott be a nyolcaddöntőbe míg nagy meglepetésre Mexico kiesett a csoportból. A B csoportból Argentína és Paraguay jutott tovább és Uruguay is minden bizonnyal ott lesz a kieséses szakaszban. A C csoportban jelenleg hatalmas a versengés a továbbjutó helyekért. Brazília vezeti a csoportot de csak gólkülönbségének köszönhetően ugyanis mindegyik csapat 3 ponttal rendelkezik. Az esti mérkőzésünkön a csoport jelenleg 4. helyén álló Columbia mérkőzik meg Peru együttesével. Mindkét együttesnek 1 győzelme és 1 veresége van így élet halál harcot vívnak. A névsorokra rátekintve egyértelműen a Columbiaiak névsora tűnik sokkal erősebbnek ám a perui válogatott nagyon veszélyesen és jól játszik eddig a tornán. A két együttes gyakorlatilag legerősebb keretével tud a pályára lépni egyedül az eltiltott Bacca nem szerepelhet a Columbiaiak névsorában. Érdekes összecsapás előtt állunk.

Columbia: Ospina;Arias,Zapata;Murillo;Armero;Rodriguez;Valencia;Sanchez;Cuadrado,Falcao;Gutierrez

Peru: Gallese;Vargas;Ballon;Ascues;Zambrano;Advincula;Sanchez,Lobaton;Cueva;Pizzaro,Guerrero

A mérkőzést Columbia kezdte. A 2.percben hazai szabadrúgás következett melyet Rodriguez ívelt középre de a védők kifejelték a labdát szögletre A sarokrúgásból helyzet alakult ki,Falcao lőtt kapura de Gallese menteni tudott. Az ezt követő sarokrúgásból helyzet nem alakult ki. A 7.percben egy gyors hazai támadás után Armero lőtt a kapu mellé centikkel. A 9.percben vendég szabadrúgás következett melyből helyzet nem alakult ki. A 10.percben újabb hazai szabadrúgás következett de helyzet ebből nem alakult ki. A 14.percben egy szögletet követően Rodriguez lövését blokkolták a perui védők. A 17.percben újabb hazai szöglet következett de gólveszély nem alakult ki. A 25.percben Valencia helyére Mehia állt be a csere oka sérülés volt. A 33.percben egy szabálytalanság miatt Ballon sárgult be. A 35.percben hazai szöglet következett melyet követően Peru hozhatta el a labdát. A 38.percben Ospina húzta le a labdát Pizzaro orra elől. A 42.percben egy vendég kontra végén Guerrero lőtte el keresztbe a labdát a kapu előtt. A 45.percben vendég szöglet következett melyet követően Ospina húzta le a labdát. A hosszabbítás 2 perc melyben helyzet már nem alakult ki.

A második félidő Peru kezdte. A 49.percben Sanchez lőtt kapura távolról de a labda az oldalhálóban kötött ki. Az 51.percben ismét Sanchez lőtt kapura de a játékszer elkerülte a kaput. Az 56.percben Farfan állt be Pizzaro helyére. Az 57.percben Ibarbo lépett pályára Armero helyére. Az 59.percben egy vendég szabadrúgást követően Ospina szerezte meg a labdát. A 60.percben Falcao fejese ment a kapu fölé egy jobb oldali beadást követően. A 64.percben Sanchez sárgult be buktatásért. A 65.percben Martinez érkezett Falcao helyére. A 66.percben Gallese mentett hatalmasat Martinez elől. A 68.percben egy tetszetős hazai kontra végén Rodriguez lőtt kapura de lövését Gallese védeni tudta majd Martinez az ismétlést a kapu mellé rúgta. A 73.percben Advincula lőtt távolról a kapu fölé. A 79.percben hazai szabadrúgás következett melyet Cuadrado lőtt a sorfalba. A 81.percben Murtado érkezett Sanchez helyére. A 85.percben hazai szöglet következett melyből helyzet ezúttal sem alakult ki. A 90.percben Yotun állt be Cueva helyére. A hosszabbítás 4 perc a mérkőzés végén, a 91.percben Martinez kapott kitűnő labdát de kitűnő helyzetből a kapusba lőtte azt. A 92.percben Farfan sárgult be. A 95.percben Ibarbo lőtt közelről a kapu fölé. Ezzel véget ért az összecsapás.

A tét ugyan a továbbjutás volt ám a két félidőben nem erőltették meg magukat a csapatok. Columbia a meccs elején ugyan igyekezett nyomást gyakorolni a peruiakra de nem sikerült megszerezniük a vezetést. Ezt követően unalmassá vált a mérkőzés egészen a félidő végéig. A második játékrészben Peru feléledt és egy-egy veszélyes támadást is vezetett de gólt nekik sem sikerült lőniük. Összességében egy feledhető mérkőzést láttunk.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.