COLUMBIA-VENEZUELA

Elérkeztünk a Copa America 3. versenynapjához melyen bemutatkozik a C csoport. Előbb a torna egyik titkos esélyeseként számon tartott Columbia méri össze a tudását Venezuela együttesével. A világranglistán a Világbajnokságon kellemes meglepetést keltő columbiaiak állnak jobban a két együttes közül. Ennek több összetevője is akad ám a legfőbb az elért eredmények,ehhez szorosan kapcsolódik a játékoskeret. A kezdő 11-ből mindegyik játékos Európa elit bajnokságaiban játszik. A hazaiak sérülés listája igen csak terjedelmes ugyanis Quintero Guarin Balanta Aguilar és Ramos  neve szerepel. A vendégek már nem rendelkeznek ekkora nevű játékosokkal és emiatt a világranglistán is hátrébb találhatóak. A kezdő 11-ben elvétve akad Európában játszó játékos ami természetesen még nem ok arra,hogy leírjuk a válogatottjukat A sérültek listáján egyedül Gonzalez neve szerepel így a lehető legerősebb 11-el tudnak kiállni a mai mérkőzésre. A meccs egyértelmű esélyese Columbia. Jó mérkőzés előtt állunk.

Columbia: Ospina;Andrade;Murillo;Zapata;Zuniga;Cuadrado;Sanchez;Valencia,Rodriguez;Falcao;Bacca

Venezuela:Baroja;Amorebieta;Tunez;Vizcarrondo;Rosales;Rincon;Seijas,Arango,Vargas,Guerra;Rondon

A mérkőzést Venezuela válogatottja kezdte. A 6.percben Rodriguez lövése kerülte el a vendégek kapuját. Az ezt követő sarkrúgásból helyzet nem alakult ki. A 10.percben egy vendég kontra végén Zuniga hátáról ment ki az alapvonalon a labda. A sarokrúgásból helyzet nem alakult ki. A 13.percben columbiai szabadrúgás következett melyből helyzet nem alakult ki. A 16.percben Ospina hárított nagyot Guerra próbálkozását követően. A 20.percben egy jobb oldali beadást Baroja húzott le a levegőből. A 24.percben Amerobieta sárgult be. A 27.percben egy pompás venezuelai akció végén Vargas lövését védte Ospina. A 29.percben Falcao emelése ment a kapu fölé centikkel. A 33.percben Ospina hárított egy távoli lövést könnyű szerrel. A 38.percben egy hazai szabadrúgás következett melyből helyzet nem alakult ki. A 39.percben hazai szöglet következett melyből helyzet ezúttal sem alakult ki. A 40. percben Ospina hárított egy távoli szabadrúgást. A 42.percben Vargas villant egyet s fél ollóból lőtt kapura ám Ospina résen volt. Az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. A 45.percben hazai szabadrúgás következett melyet Rodriguez ívelt a kapu elé de a vendég védők kirúgták a játékszert a mezőnybe. A hosszabbítás 2 perc melyben helyzet már nem alakult ki így maradt a 0:0!4

A második játékrészt Columbia kezdte. A 48. percben hazai szöglet következett, melyet követően Sanchez lőtt a kapu jobb oldala mellé. Az 52. percben hazai szöglet következett, azonban helyzet nem alakult ki belőle. Az 53. percben Rodriguez lőtte a labdát kapura, de akapus védeni tudott. Az 54. percben hazai szöglet következett, de gólveszély nem alakult ki. Még ebben a percben Sanchez sárgult be. Az 58. percben hazai szabadrúgás következett, a beadást követően Valencia tartózkodott lesen. A 60. percben egy középre érkező labdát Rondon fejelt a kapuba, ezzel 0:1! A 63. percben Sanchez helyére Cardona érkezett. A 67. percben Rodriguez adta középre a labdát, de a védők tisztáztak. Még ebben a percben hazai szöglet következett, a beívelést követően Baroja vágta ki a labdát. A 70. percben hazai szabadrúgás következett a 16-os sarkáról, a beadást követően Baroja húzta le a labdát a levegőből. A 71. percben Gutierrez érkezett Bacca helyére. A 73. percben Gutierrez érkezett a kapu elé érkező labdára, azonban a védők tisztáztak, az ezt követő szögletből újabb szöglet következett, azonban egyikből sem alakult ki helyzet. A 75. percben Lucena sárgult be a pályán kívül. Még ebben a percben Lucena érkezett Seijas helyére. A 79. percben Barojának kellett védenie Rodriguez lövését követően. A 80. percben Cardona lőtte a kipattanót a kapura, de Baroja ismét védett. Még ebben a percben hazai szöglet következett, melyből helyzet nem alakult ki. Még szintén ebben a percben Gonzalez érkezett Vargas helyére. A 81. percben ismét hazai szöglet következett, melyet követően Cardona lőtt a kapu mellé. A 82. percben Armero helyére Martinez érkezett. A 83. percben Vizcarrondo sárgult be. Még ebben a percben hazai szabadrúgás következett, Cardona lőtt a kapu jobb oldala mellé. A 85. percben egy középre érkező labdát Cuadrado lőtte a kapu mellé. A 86. percben Arango helyére Cichero érkezett. Még ebben a percben Rodriguez sárgult be. A 88. percben Gutierrez fejelt 3 méterről a kapu fölé. A hosszabbítás 5 perc a második félidő végén. Ezzel véget ért a mérkőzés, melynek végeredménye 0:1!

Egy rendkívül érdekes összecsapáson vagyunk túl, amely tulajdonképpen a papírforma szerint alakult egészen a mérkőzés kétharmadáig. Kolumbia gyakorlatilag végigtámadta az első félidőt, de egy-két helyzeten kívül erejükből nem futotta többre. A második játékrészben a hazaiak egy szinttel megemelték a játékukat, ám ennek ellenére sem sikerült megszerezniük a hőn áhított vezetést. A 60. percben mindezek tetejében Venezuela egy jobb oldali akció után megszerezte a találkozó egyetlen találatát. Ugyan a hátrányba került kolumbiaiak mindent megtettek, hogy kiegyenlítsenek az összes adódó helyzetüket sikerült elpuskázniuk. Összességében egy jó mérkőzést láthattunk, amelyen nagy meglepetésre Venezuela megszerezte a 3 pontot.

Check Also

EURO 2020. 11. JÁTÉKNAP

Az EB 11. játéknapján a C csoport együttesei 18:00-tól játsszák le egy időpontban mérkőzésüket. Észak …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.