CSEHORSZÁG – TÖRÖKORSZÁG

A mai nap második két mérkőzésén a D csoport együttesei vívják meg soros összecsapásukat. Előbb tekintsük meg a Csehország-Törökország összecsapást. A Cseh válogatott első mérkőzésé egy végletekig kiélezett összecsapáson 1:0-ás vereséget szenvedett el a Spanyoloktól majd az ezt követő összecsapáson bravúrral mentett pontot a Horvát válogatottal szemben. Így 1 pontjuknak köszönhetően a csoport 3. helyén állnak. A török válogatott az első csoportkörben a horvát válogatottól kapott ki, majd a spanyoloktól is nagyon simám így gyakorlatilag kiestek az EB-ről. Amennyiben a Cseh válogatott győz úgy minden bizonnyal továbbjut, ha döntetlen születik vagy török győzelem úgy mindkét együttes búcsúzik a tornától. Érdekes összecsapás előtt állunk.

Csehország: Cech;Pudil;Hubnik;Sivok;Kaderabek;Pavelka;Darida;Plasil;Krejci;Dockal;Necid

Törökország: Babacan;Koybasi;Balta;Topal;Gonul;Tufran;Inan;Mor;Turan;Sen;Ylmaz

A mérkőzést a cseh válogatott kezdte. Az első percben cseh szöglet következett de helyzet nem alakult ki belőle. A 10.percben Ylmaz lőtt szenzációs gólt kapásból a jobb sarokba 0:1! a 17.percben cseh szöglet következett melyet követően Sivok fejelt szép mozdulattal a bal kapufára. A 20.percben török szöglet következett de helyzet ebből nem alakult ki. A 24.percben Babacan védett nagyot Kaderabek lövését követően. A 31.percben Kaderabek lőtt a kapu jobb oldala mellé. A 35.percben Koybasi sárgult be majd a 36.percben Plasil is erre a sorsra jutott. A 38.percben Plasil bombáját követően Babacan védett nagyot, az ezt követő sarokrúgásból helyzet nem alakult ki. A 39.percben Pavelka sárgult be. A 45.percben cseh szöglet következett de helyzet nem alakult ki belőle. A hosszabbítás 1 perc melyben helyzet már nem alakult ki.

A második félidőt a török válogatott kezdte. Az 53.percben Babacan védett nagyot egy középre tartó lövést követően, az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. Az 57.percben Pavelka helyére Skoda érkezett. Az 58.percben cseh szöglet következett de helyzet nem alakult ki belőle. A 60.percben Darida lőtt kapra de Babacan bravúrral hárítani tudott. A 61.percben Sen helyére Ozyakup érkezett, ezt követően Necis bombáját Babacan védte gyönyörű bravúrral. A 62.percben török szöglet következett de helyzet nem alakult ki belőle. A 65.percben Tufan lőtt szép gólt egy gyönyörű összjátékot követően 0:2! A mérkőzés valószínűleg eldőlt. A 69.percben Mor érkezett Shanan helyére illetve Dockal helyére sural lépett. A 78.percben cseh szöglet következett de helyzet nem alakult ki. A 81.percben Babacan fogta Darida lövését. A 83.percben török szöglet kövtkezett melyet követően sahan lőtt a kapu mellé. A 85.percben cseh szöglet követkeett de helyzet nem alakult ki belőle. A 87.percben Sural sárgult be. A 90.percben Plasil helyére Kolar állt be, illetve Tosun állt be Ylmaz helyére. A hosszabbítás 5 perc melyben említésre méltó helyzet már nem alakult ki.

Az első játékrészben a csehek kezdtek jól majd rögtön a törökök szerezték meg a vezetést. Ezt követően a cseh válogatott mindent megtett az egyenlítésért ám a törökök jól használták ki a cseh védelem gyengeségeit ám újabb találatig nem jutottak. A második félidőben mind a cseh mind a török együttes nagyobb sebességbe kapcsolt s sok helyzetet alakítottak ki, A törökök ismét be tudtak találni s ezzel el is döntötték a találkozó sorsát. A csoportkörből így egyik együttes sem jutott tovább.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.