DÉL-KOREA-ALGÉRIA

A Vb 11. napjának második mérkőzésén Dél-Korea válogatottja mérkőzik meg Algéria legjobb 11-ével. Az első csoportkörben a koreaiak az oroszokkal játszottak feledhető mérkőzésen 0:0-ás döntetlent míg az algírok 1:0-ás vezetésüket a második félidőben leadva veszítettek 2:1-re a Belgákkal szemben. Az eredmények alapján a ma este 21:00-kor kezdődő mérkőzés esélyesei az algírok. Érdekes mérkőzés előtt állunk.

Dél-Korea:  Jung;Lee;Hong;Jun,Kim;Koo;Han,Ki,Li;Szon;Park

Algéira: M’Bolhi;Mandi;Bouguerra;Hallis;Mesbah,Feguli;Brahimi;Medjani,Bentaleb,Djabou;Silmani

A mérkőzést Korea kezdte. A 2. percben Feguli lőtt a 16-os bal oldaláról a kapu fölé. A 3. percben algír szabadrúgás melyből helyzet nem alakult ki. A 4. percben egy balról beívelt labda után nagy kavarodás keveredett az 5-ös vonalánál ahol Fegulit fel is rúgták ám a 11-es elmaradt. A 7. percben újabb algír szabadrúgás a 16-os bal sarkától melyből szöglet lett. A sarokrúgást követően a koreaiak fejelték ki a labdát így újabb algír szöglet következett melyet Slimani fejelt a kapu mellé. A 11.percben egy koreai megindulást akadályozott meg Bouguerra. A 12. percben Koo került a 16-oson belül helyzetbe de Bouguerra ismét szerelni tudta. A 13. percben koreai szabadrúgás következett melyből azonban helyzet nem alakult ki. A 14 percben újabb koreai szöglet melyet M’Bolhi ütött a mezőnybe. A 18. percben újabb koreai szabadrúgás következett melyből helyzet nem alakult ki. A 19. percben Djabou lőtt a kapura de a labda nem veszélyeztette  Jung kapuját. A 21. percben Slimani kapott egy tökéletes beívelést az 5-ösön belülre ám a csatár rosszul találta el azt így gól nem lett a helyzetből. A 22. percben algír szabadrúgás melyből helyzet nem alakult ki. A 25. percben Slimani helyezkedett lesen egy jónak tűnő kiugratásnál. A 26. percben Slimani újabb jó kiugratást kapott 2 védő között melyet ezúttal be is lőtt a kapuba 0:1! A gólpasszt Medjani adta. A 28. percben Brahimi lőtte 8 méterről a jobb oldalról keresztbe a kapu előtt a labdát. A szögletet követően Hallis ment fel az egekbe és fejjel juttatta a labdát a rosszul kijövő Jung előtt a kapuba 0:2! A 33. percben a 16-os jobb oldaláról jöhetett korea szabadrúgással ám helyzet nem alakult ki belőle. A 36. percben algír szöglet következett melyet követően a koreai védelem fejelte el a labdát. A 37. percben Slimani kapott jó labdát a 16-os jobb oldalánál majd Djabounak adta a labdát aki kilőtte a kapu jobb alsó sarkát 0:3!A 43. percben egy algír szabadrúgást követően a koreai védelem szögletre fejelte a labdát. A sarokrúgást követően helyzet nem alakult ki. A hosszabbítás 2 perc a félidő végén.több helyzet már nem alakult ki így maradt a 3:0-ás algír vezetés.

A második félidőt az Algírok kezdték. A 48. percben Feguli rántotta le Junt  a bal oldalon. A szabadrúgásból helyzet nem alakult ki. Az 50. percben Son forgolódott a 16-oson belül és miután megtalálta a kapu felé vezető utat M’Bolhi lábai között a kapuba lőtte a labdát 1:3! Az 52. percben Hallis fejelt egy szabadrúgást követően Jung kezébe. Az 53. percben Koo fejelt közvetlen közelről a kapu mellé,mivel azonban lesről tette ezt az algírok szabadrúgással jöhettek. Az 54. percben Lee sárgult be egy szabálytalan belépőt követően. Az 55. percben koreai szöglet következett melyet M’Bolhi ütött ki a mezőnybe. Az 57. percben Park helyére Wook érkezett. A 60. percben Jun lőtt 30 méterről de M’Bolhi nagyot vetődve védeni tudott. A szögletből helyzet nem alakult ki. A 63. percben Feguli és Barhimi játszotta ki a koreai védelmet és végül utóbbi lőtte a kapuba a labdát 1:4! A 64. percben Keunho érkezett a pályára Lee helyére. A 67. percben Bugera sárgult be egy szabálytalan belépőt követően. A szabadrúgásból helyzet nem alakult ki. A 69. percben Han sárgult be egy szabálytalan belépőt követően. A 72. percben egy középre ívelt labdát Kunho adta Koo elé a labdát aki az üres kapuba lőtte azt 3 méterről 2:4! Djabou helyére Ghilas állt a 73. percben. A 74. percben M’Bolhi ütött szögletre egy jobbról belőtt labdát. A 77. percben Brahimi helyére Lacen érkezett. A 78. percben Han helyére Ji érkezett a koreai oldalon. A 79. percben Slimani fejelt közelről a koreai kapu fölé. A 81. percben koreai szabadrúgás következett melyből koreai szöglet lett,helyzet nem alakult ki. A 86. percben Feguli ugratta volna ki Ghilast de a labdája hosszúnak bizonyult,még e percben koreai szabadrúgás 24 méterről melyet Son lőtt a sorfalba. A 88. percben Ji lőtt a kapu mellé egy lecsorgó labdát követően. Bouguerra helyére Belkalem érkezett a 89. percben. A hosszabbítás 4 perc,a 92. percben koreai szöglet következett melyet M’Bolhi húzott le a levegőből. A 94. percben algír szabadrúgás a 16-os jobb oldaláról de helyzet ebből sem alakult ki. Több helyzet már nem alakult ki így maradt a 2:4-es végeredmény.

egy rendkívül jó mérkőzést láthattunk melyen 6 gól esett. Az algériai válogatott az első félidőben játszott remekül melyben a koreai válogatott szinte átaludt. A második játékrész már a koreaiakról szólt inkább és ennek 2 gól formájában meg is lett az eredménye,ennek ellenére Algéria megérdemelten nyerte meg a mérkőzést és ezzel életben tartotta továbbjutási esélyeit.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.