ECUADOR – FRANCIAORSZÁG

Az E csoport 3. fordulós mérkőzését ezen belül Ecuador Franciaország összecsapást rendeznek ma 22:00-tól. Ecuador Honduras válogatottját győzte le 2:1-re Enner Valencia két góljával,valamint Svájc együttesétől kapott ki az utolsó percben lőtt svájci góllal. Franciaország 5.2-re robogott át Svájcon és előtte 3:0-ra verte el Honduras válogatottját így 6 ponttal csoportelső és már a legjobb 16 között érezheti magát. Ecuador a továbbjutásért száll ma harcba de ezen mérkőzés esélyese a Francia együttes akiknek a csoport elsőséghez elég egy döntetlen is. Érdekes mérkőzés előtt állunk.

Ecuador: Dominguez; Ayovi; Erazo; Guagua; Paredes; Montero; Noboa; Minda; Valencia; Valencia; Arroyo

Franciaország: Lloris; Sagna; Koscielny; Sakho; Digne; Pogba; Schneiderlin; Matuidi; Sissoko; Benzema; Griezmann

A mérkőzést Ecuador kezdte. A 7. percben Griezmann szögletét követően helyzet nem alakult ki. A 11. percben Griezmann lőtt a kapu mellé 18 méterről. A 13. percben egy jobb oldali francia beadás halt el az ecuadori védők lábában. A 14. percben Pogba ívelt középre de Sissoko nem tudta lekezelni jól a labdát. A 15. percben Sissoko lőtt távolról Dominguez kezei közzé. A 19. percben egy jobb oldali beadást fejelt ki az ecuadori védelem a mezőnybe. a 22. percben Matuidi adott középre jobb oldalról de helyzet nem alakult ki belőle,még ebben a percben E.Valencia egy kontra végén lőtt a 16-oson belülről a kapu mellé. A 25. percben egy jobbról középre tett labdát vágott a mezőnybe az ecuadori védelem. A 27. percben Sagna adott jobbról középre Dominguez kapus ugyan alászaladt a beadásnak de végül az az oldalvonalon ment ki. A 28. percben Benzema ment el a jobb oldalon majd adott középre de helyzet ebből sem alakult ki. A 33. percben Arroyo adott a jobb oldalról középre de Lloris fogta labdát. A 38. percben francia szabadrúgás a 16-os bal oldaláról melyet Griezmann tekert Pogba fejére kinek fejesét Dominguez védte szögletre. A sarokrúgásból helyzet nem alakult ki. A 40. percben E.Valencia elől Koscielny lőtte a lelátóra a labdát. A 41.percbe E. Valencia lőtte kapu mellé a Montero által beadott labdát. A 43. percben Dominguez fogott meg egy hosszú indítást követően egy labdát. A 44. percben Benzema lőtt 17 méterről Domingez kezei közzé,még e percben a francia védelemről vágódott le a labda. A hosszabbítás 2 perc a félidő végén,több esemény nem történt így a félidő eredménye 0:0!

A második félidőt Franciaország kezdte. A 47. percben egy jobb oldali Sagna beadás után Griezmann lőtt közelről kapura de Domingez a kapufára ütötte a labdát. Az 50. percben egy szabálytalanságot követően A.Valenciát állította ki a bíró,Valencia nyújtott lábbal ment előre és ezért járt a piros. Az 54. percben egy ecuadori kontrát követően E.Valencia tálalt az üresen érkező Noboa elé aki azonban 15 méterről a kapu mellé lőtte a labdát. Az 57.percben Benzema lövését blokkolta az ecuadori védelem. Az 59.percben egy jobb oldali beadást követően ismét az ecuadori védelem mentett. A 61. percben Varane állt be Sakho helyére. A 62. percben Domingez jött ki jól a kapujából egy jobbról belőtt labdánál,még e percben Matuidi lőtte középre a labdát így Domingez könnyedén tudott lövésénél védeni. A 63. percben Sissoko tüzelt a kapu fölé a bal oldalról,még e percben Montero helyére Ibarra érkezett az ecuadoriaknál. A 65. percben Benzema lőtt középről ám lövése megpattant a védelmen így szöglet következett. A sarokrúgásból helyzet nem alakult ki. A 67. percben Matuidi helyére Giroud érkezett,egy szögletet követően Giroud fejelt kapura de Domingez szögleter mentett. A sarokrúgásból helyzet nem alakult ki. A 69. percben Arroyo lőtte távolról a kapu fölé a labdát. a 73. percben francia sarokrúgást melyet követően Pogba fejére ívelték a labdát de a támadó ziccerben a kapu mellé fejelt. A 76. percben Arroyot állította meg Koscielny. A 78. percben Benzema szerzett labdát majd lőtt távolról Domingez kapusba. A 79. percben Griezmann helyére Remy állt be. A 81. percben egy hosszú indítást követően Arroyo lőtt 17 méterről a kapu mellé. A 82. percben Arroyo helyére Achilier állt be,még e percben Llorisnak kellett nagyot védenie egy ecuadori helyzetet követően. A 83. percben Erazo sárgult be. A 84. percben egy Benzema Giroud akciót követően Benzema lőtt Domingez kapus kezébe. a 87. percben Remy kezelt le szépen egy labdát és lőtt kapura de Domingez nagyot védve mentetni tudott. A 89. percben Pogba lőtt a kapu mellé 18 méterről. A 90. percben Caicedo érkezett Noboa helyére. A hosszabbítás 4 perc,A 92.percben Giroud fejelt Domingez kezébe ziccerben. A 93. percben egy jobbról középre adott labdát rúgott ki a francia védelem a mezőnybe. A 94. percben ecuadori szöglet melyet Ayowi adott középre de helyzet nem alakult ki. Ezzel véget ért a találkozó melynek végeredménye 0:0 maradt.

Az első félidőben egy rendkívül unalmas mérkőzés szemtanúi lehettünk. A második játékrészben már jóval érdekesebb mérkőzést nézhettünk. A.Valencia kiállítása nagyban befolyásolta a találkozót ugyanis ettől kezdve a franciák sokkal nagyobb nyomást gyakoroltak az ecuadoriakra,de helyzeteiket nem tudták belőni. Ecuador hatalmasat küzdött ám ez i kevésnek bizonyult mind a gólszerzéshez és ahhoz is,hogy a csoportból továbbjussanak. Összességében egy nézhető mérkőzést láthattunk ahol a franciák bebiztosították csoportgyőzelmüket és így Nigériával fognak találkozni a legjobb 16 között. A csoport másik továbbjutója Svájc akik az Argentínokkal találkoznak a következő körben.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.