EINTRACHT FRANKFURT – GLASGOW RANGERS

Az Idei Európa liga Döntőjét nemi meglepetésre egy német és egy Skót együttes játssza. Mindkét együttes hosszú utat járt meg e döntőig s a Frankfurt többek között a Barcelona együttesét búcsúztatta. A Bundesligában a Frankfurt a 11. helyen végzett s egy elképesztő rekordot is beállíthat az együttes amennyiben nyer ma este, ugyanis 11. helyezett együttes még sosem indulhatott a Bajnokok Ligájában. A Rangres korábban biztos Bajnokok Ligája résztvevőnek számított ám az új rendszerben már számukra is nehezebb volt a bejutás a főtáblára. Érdekes összecsapás előtt állunk ahol nincs valódi esélyes. 

Frankfurt: Trapp;Ndicka;Toure;Tuta,Knauff;Sow;Rode;Kostic;Kamada;Lindstrom;Borre

Glasgow Rangers: McGregor;Tavernier;Goldson;Bassey;Barisic;Lundstram;Jack;Kent;Wright;Kamara;Aribo

A mérkőzést a Frankfurt kezdte. 11.perc: Kamada próbálkozását McGregor védte bravúrral. 20.perc: Knauff lövését látványos mozdulattal védte McGregor. 21.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 26.perc: Aribo szakadt le védőjéről majd került helyzetbe ám végül célt tévesztett. 30.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 31.perc: Kostic került helyzetbe ám végül lövése nem ért célt. 32.perc: ismét Kostic került helyzetbe ám találat ebből sem született. 35.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 37.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 44.perc: ismét frankfurti szöglet melyből találat nem született. 

A második félidőt a Rangers kezdte. 47.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 49.perc: ismét frankfurti szöglet helyzet nélkül. 52.perc: VAR vizsgálás alatt egy eset ám büntető végül nem született a döntésből. 54.perc: hazai szöglet melyből helyzet nem alakult ki. 57.perc: Aribo lőtt okos gólt 0:1! 58.perc: Lindstrom lövését védte a hálóőr majd a túloldalon Aribo esett el gyanús körülmények között, a büntető végül elmaradt. 62.perc: Aribo sárgult be. 67.perc: Kamada lőtt a háló mellé. 69.perc: Borre lőtt Kostic passzát követően a hálóba 1:1! 73.perc: Wright sárgult be. 70.perc: Lindstrom helyére Hauge érkezett. 73.perc: Jack helyére Daviesállt be, majd Write helyére Sakala állt be. 80.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 89.perc: Kostic hagyott ki helyzetet. 90.perc: Glasner helyére Rode állt be. Ezzel ért véget a rendes játékidő. 

A hosszabbítás első félidejét a Frankfurt kezdte. 91.perc: Arfield állt be Kamara helyére. 93.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 96.perc: ismét frankfurti szöglet helyzet nélkül. 100.perc: Ndicka helyére Lenz állt be majd Sands állt be Aribo helyére. 

A hosszabbítás második félidejét a Rangers kezdte. 106.perc: Sow helyére Hrustic állt be. 112.perc: Kamada esett el feleslegesen nincs büntető. 115.perc: Jakic próbálkozása ment a kapu mellé. 117.perc: Roofe állt be Barisic helyére illetve Sakala helyére Ramsey állt be. 120.perc: Trapp védte Kent remek próbálkozását. Ezzel véget is ért a hosszabbítás.

Következett a büntetőpárbaj: 

Tavernier illetve Lenz betalált 1:1! Davis és Hrustic is célt ért 2:2! Arefield és McGregor is pontos volt 3:3! Kamada is belőtte a maga büntetőjét ám Ramsey hibázott előnyben a Frankfurt 4:3! Kostic majd Roofe is pontos volt és végül Borre is betalált e ezzel Kupagyőztes a Frankfurt!!!!!!

Az első játékrészben mindkét együttes igyekezett helyzeteket kialakítani, ebben a Frankfurt járt az élen. A Rangers a félidő második felében volt aktívabb ám találatig ők sem jutottak. A második játékrészben mindkét együttes szerzett egy egy gólt. Ezt követően a hosszabbítás sem hozott mást mint helyzeteket. A büntetőpárbaj végül a Frankfurt bírta jobban idegekkel, így összességében megérdemelten nyerték meg a 2021/2022.-es Európa Ligát!!!!

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.