EINTRACTH FRANKFURT-F.C. BAYERN MÜNCHEN

A Bundesliga 11. Fordulójának péntek esti összecsapására Frankfurtban kerül sor ahol ezúttal nem a virslié hanem a focié lesz a főszerep. A hazaiakhoz a Bundesliga címvédője a Bayern München látogat. A hazaiak a tabella 12. helyét foglalják el. Az elmúlt 6 összecsapásból mindössze 1-et sikerült megnyerniük 2 döntetlen és 3 vereség mellett. A vendéglátók dolgát az sem segíti,hogy Anderson és Kittel játékára sérülés miatt nem lesz ma este lehetőség. A vendégek egészen elképesztő szériában vannak amelynek köszönhetően a klub saját Bundesliga csúcsát döntötte meg az elmúlt fordulóban, ugyanis 10-ből 10 mérkőzést nyert meg a szezon kezdetén. Guardiola legénysége idei egyetlen vereségét Londonban az Arsenal-tól szenvedte el ezen kívül makulátlanok a bajorok. A vendégeknek is akadnak hiányzói többek között Ribey;Rode;Götze és Bernat személyében. A két klub korábbi összecsapásait túlnyomó többségben a Bayern München nyerte azonban Frankfurtban előfordult már,hogy ráfáztak a bajorok. Az esélyek ennek ellenére a vendégek győzelmét jósolják.

Eintracht Frankfurt: Hradecky;Ignjovski;Zambrano;Abraham;Oczipka;Hasebe;Medojevic;Aigner;Meier;Stendera;Seferovic

Bayern München: Neuer;Lahm;Boateng;Martinez;Rafinha;Alonso;Robben;Coman;Vidal;Costa;Lewandowski

A mérkőzést a vendégek kezdték. Az első percben Aigner sárgult be miután Rafinhát tarolta el. A 2.percben vendég szabadrúgás következett melyet követően helyzet nem alakult ki. A 9.percben egy jobb oldalrl érkező beadást Hasebe fejelt kapura de az a kapu mellett húzott el. A 11.percben egy bal oldalról érkező labdát Vidal fejelt közvetlen közelről kapura ám Hradecky bravúrral tudott hárítani, az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. A 12.percben Seferovic távoli lövése kerülte el Neuer kapuját. A 14.percben Hradecky szedte fel a labdát Robben elől. A 15.percben bajor szöglet következett melyet követően a hazaiak hozhatták a játékszert. A 24.percben egy jobb oldali beadást követően Lewandowski pörgette a labdát Hradecky kezébe. A 30.percben egy vendég szabadrúgást követően Martinez csúsztatott a kapu mellé. A 33.percben vendég szabadrúgás következett melyet követően Hradecky húzta le a labdát. A 38.percben hazai szöglet következett melyet követően a vendégekhez került a labda. A 39.percben Lewandowski lőtt távolról a kapu fölé. A 41.percben újabb vendég szögelt következett melyet követően a hazaiak hozhatták a labdát. Ezzel véget ért a félidő.

A második játékrészt a hazaiak kezdték. A 46.percben egy hatalmas hazai védelmi hibát követően  Hradecky védet hatalmasat. Az ezt követő szögeltből helyzet nem alakult ki. A 48.percben egy veszélyes középre adást követően a hazaiak rúgták ki a labdát a 16-oson kívülre. Az 50.percben Rafinha helyére Müller érkezett a vendégeknél. Az 52.percben hazai szöglet következett melyet követően Meyer csúsztatott centikkel a kapu mellé. Az 54.percben egy elképesztő Neuer hibát követően Stendera lőhetett kapura ám a hálóőr mentetni tudott. Az 57.percben Seferovic sárgult be, az ezt követő szabadrúgásból helyzet ezúttal sem alakult ki. Az 59.percben egy jobb oldali beadást követően Boatengnek kellett szögletre tisztázni, a sarokrúgást egy újabb követhette de helyzet ebből sem alakult ki. A 60.percben Stendera lövését blokkolták a vendég védők. A 65.percben Coman helyére Thiago érkezett. A 69.percben Lahm sárgult be, az ezt követő szabadrúgásból helyzet nem alakult ki. A 71.percben újabb vendég szögelt következett de a helyzet ezúttal is elmaradt. A 76.percben Alaba váltotta Lahm-ot. A 77.percben hazai csere Medojevic helyére Russ állt be. A 79.percben egy vendég szabadrúgást követően a hazaiak hozhatták a labdát. A 81.percben Lewandowski lőtt a kapu mellé ziccerből. A 82.percben hazai szöglet következett melyet követően Meyer fejelt Neuer ölébe. A 83.percben Abraham is besárgult. A 85.percben Robben sárgult be műesésért. A 88.percben Alaba lőtt a kapu fölé 8 méterről, ezt követően Reinards érkezett Aigner helyére. A 89.percben Lewandowski oldott meg egy nehéz helyzetet ám les miatt érvénytelenítették a találatát. A 90.percben Diakara állt be Stendera helyére. A hosszabbítás 5 perc, a 95.percben Vidal fejelt a kapu mellé egy jobb oldali beadást. Ignjovski sárgult be időhúzásért. Ezzel véget ért a mérkőzés melynek végeredménye 0:0! A

Az első félidőben a vendégek nagy labdabirtoklási fölényben játszottak ám ez helyzetekben és ziccerekben sem mutatkozott meg. A második félidőben ugyan az folytatódott mint az első félidőben így az eredmény sem változott. Összességében egy unalmas egyhangú összecsapást láthattunk ahol a hazai együttes rászolgált az 1 pontra.

Check Also

A.C. MILAN – INTERNACIONALE F.C.

A Bajnokok Ligája másik elődöntőjében a Milan hazai pályán a szintén hazai pályán pályára lépő …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.