ESPANYOL- REAL MADRID F.C.

A Spanyol Bajnokság 3. Fordulóját rendezik meg a hét végén. Az előző idény második helyzetettje a Real Madrid idegenbe látogat ahol az Espanyol-al találkozik. A hazai együttes a tabella 8. helyén áll miután a nyitó fordulóban győztes csapat a Villareal ellen idegenben térdre kényszerült. A hazaiak keretéből ma délután Asensio és Burgui mindenképpen hiányozni fog ám a többi játékos csatasorba állítható. A vendégek nem kezdték a legjobban a szezont ugyanis a Sporting Gijón megtréfálta a blancokat s egy 0:0-s döntetlen harcolt ki ellenük. A második fordulóban már helyre állt a Liga rendje s Benítez együttese egy 5:0-s verést mért a Betis együttesére. Érdekesség,hogy ebben az évben Ronaldo még nem szerzett találatot. Ami a hiányzókat illeti Danilo és James Rodriguez biztosan kihagyja a mai találkozót. Az esélyek egyértelműen a királyiak mellett állnak.

Espanyol: Pau;Arbilla;Gonzalez;Ciani;Duarte;Alvarez;Lopez;Sanchez;Sevilla;Caicedo;Moreno

Real Madrid: Navas;Carvajal;Pepe;Ramos;Marcelo;Modric;Casemiro;Isco;Bale;Ronaldo;Benzema

A mérkőzést a hazaik kezdték. Az első percben Caicedo lövését kellett Navas kapusnak védenie, az ezt követő sarokrúgásból helyzet nem alakult ki. A 3.percben újabb hazai szögelt következett de helyzet ebből sem alakult ki. A 7.percben Ronaldo ment el a bal oldalon majd tört a 16-oson belülre s lőtt a kapu bal alsó sarkába 1:0! A 16.percben Alvarez sárgult be miután a 16-oson belül rossz ütemben csúszott be, így vendég büntető következett melyet Ronaldo magabiztosan értékesített is 2:0! A 20.percben Bale passzolt Ronaldo elé aki a kapu közelében nem hibázott így rögtön 3:0-ra módosult az állás! A 25.percben Navas védett egy távoli löketet követően. A A 28.percben előbb Ramos fejesét védte a hazaiak kapusa majd egy bal oldali Ronaldo beadást követően Benzema talált a hálóba ajtó-ablak ziccerből 4:0! A 33.percben Casemiro távoli lövése tévesztett célt. A 35.percben Moreno cselsorozatát követően lőtt volna kapura ám a vendég védők blokkolni tudták. A 36.percben Benzema sárgult be. A 44.percben Benzema tört a 16-oson belülre majd lőtt kapura ám lövése a bal kapufán csattant. A hosszabbítás 1 perc melyben helyzet már nem alakult ki így maradt a 0:4-es félidei állás.

A második játékrészt a vendégek kezdték. A szünetben Lopez helyére Canas állt be valamint Ciani helyére Montanes. A 48.percben Carvajal kapott jó labdát majd kitűnő helyzetből lőtt a jobb kapufa mellé. Az 50.percben vendég szögelt következett melyet rögtön még egy követett de helyzet egyikből sem alakult ki. Az 56.percben Modric helyét Kovacic foglalta el a vendégeknél. A 60.percben újabb vendég szögelt következett melyből helyzet nem alakult ki. A 61.percben egy hazai szögelte követően a vendégek iramodnak meg Bale révén a labdával amit a walesi középre játszott ahol érkezett Ronaldo s így meg is szerezte idei 4. gólját 5:0! A 63.percben Benzema helyére Vazquez érkezett a vendégeknél. A 65.percben hazai szabadrúgás következett melyből  helyzet nem alakult ki. A 65.percben Sanchez helyére Jordan érkezett. A 66.percben Canas és Kovacic is besárgult. A 73.percben Navas védett hatalmasat Moreno közeli fejesét követően, ezt követően Sevilla lőtt a kapu mellé közvetlen közelről. A 74.percben vendég szögelt következett de helyzet ebből sem alakult ki. A 75.percben Varane érkezett Ramos helyére a vendégeknél. A 81.percben Vazquez passzolt középre Ronaldo elé aki közvetlen közelről talált ismét kapuba s ezzel megszerezvén idei 5. találatát is 6:0! A 84.percben Ronaldo lőtt a kapu mellé. A 85.percben vendég szögelt következett de helyzet nem alakult ki. a 88.percben Pau mentett hatalmasat Vazquez próbálkozását követően, az ezt követő szögletből gólhelyzet nem alakult ki. több helyzet nem alakult ki a mérkőzésen így maradt a 0:6-os végeredmény!

Egy rendkívül egyhangú ugyanakkor jó mérkőzést láthattunk. Az első 20 percben eldőlt,hogy ma a Real Madrid és Ronaldo megállíthatatlan. Az első félidőt uralták a vendégek csakúgy mint a második játékrészt. Ronaldo elképesztően jól használta ki helyzeteit a többiek pedig tömték labdákkal amivel a hazai védők nem tudtak megbírkozni. Összességében a vendégek megérdemelten nyertek s vitték magukkal a 3 pontot.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.