EURÓPA LIGA SORSOLÁS

Az idei Európa Liga jelenleg ugyan azon szakaszában jár mint a Bajnokok Ligája. A továbbjutók terén talán nem tartogatott eddig akkora meglepetéseket mint nagy testvére ám a sorozatban ettől függetlenül is láthattunk izgalmakat. A legjobb négy együttes közé ahogy azt korábban sejteni is lehetett az Arsenal és az Atletico Madrid jutott be simán illetve az Olimpique de Marseille valamint a sorozat talán legnagyobb meglepetés együttese a Red Bull Salzburg. A kiírás talán legnagyobb esélyese az Atletico Madrid szorosan mögötte az Arsenal őket a Marseille követi s talán a legkevesebb sansza a Salzburg-nak van a végső sikert illetően. a sorsolás sok mindenről dönt így itt is várnak ránk izgalmak. Lássuk a sorsolást.

Olympique de Marseille – Red Bull salzburg

A két kicsi csatájaként is aposztrofálhatnánk e párosítást ám ezt e sorozat ezen szakaszában nem lehet kijelenteni ám az mindenképpen valós,hogy a kisebb névvel bíró együttesek kerültek ezen ágra. Az esélyek tekintetében a pályaválasztás ellenére a Marseille tűnik esélyesebbnek 60%-40%-al szemben.

Arsenal – Atletico Madrid

A gigászok csatájaként is felvezethetnénk e párosítást. A végső győztes személyét talán nagyobb mértékben befolyásolja e párosítás mint a másik párharc győztese. Persze ezek csak találgatások ám a keretek tekintetében ez tűnik reálisnak. E párosítás esélyese az Atletic Madrid ám a sok hiányzó és sérült miatt az Arsenal gyakorlatilag ugyan akkora eséllyel indul. Mindkét együttes nyugodtan készülhet a párharcra hiszem hazája bajnokságát egyikük sem nyerheti meg s a kupákból is kiestek. 51%-49%-al szemben az Atletic Madrid javára.

Érdekes meccsek előtt állunk ahol adott esetben csakúgy mint a Bajnokok Ligájában a nagyobb csata az elődöntőben várható mint a döntőben. Persze ezek csak előzetes esélylatolgatások és feltételezések.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.